Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Μετά από ένα καυτό τελευταίο δεκαήμερο Ιουλίου μπήκε ο Αύγουστος μελτεματος. ...
    31.7 τώρα με 37% υγρασια και ριπές ΒΑ στα 40-45χλμ/ώρα

ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΦΑΝΏ ΓΟΥΡΛΉΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αντε βρε George ειπα και γω...ολοι στις παραλιες ειναι? Μods σβηστε το αναλογο δικο μου

Καλο μηνα να εχουμε.

Αλλαξε ο ανεμος,και τα ηνια τα πηραμε εμεις οι κεντρονοτιοι σημερα.
    Ηδη 33.9c εδω και 35.1c o Davis.
    34-35c Κεντρο,Αιγαλεω,Νικαια,Πειραιας και εχουμε μελλον...
    Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
    http://gr-news-365.blogspot.gr/
    http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

Θοδωρή όχι ρε φίλε ......ας σβηστεί το δικό μου ρε δεν έχω πρόβλημα. .....Από την παραλία άνοιξα το θέμα ...χαχαχα

Comment

Την Καλημέρα μου απο την πιο ερωτική πολη. Καλο μηνα να έχουμε με υγεια ,καλοκαρδια και καλές διακοπές σε ολους.Δροσισε λιγο στην εξωτική Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια και 32 βαθμούς τωρα.

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
          Μετά από ένα καυτό τελευταίο δεκαήμερο Ιουλίου μπήκε ο Αύγουστος μελτεματος. ...
          31.7 τώρα με 37% υγρασια και ριπές ΒΑ στα 40-45χλμ/ώρα

ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΦΑΝΏ ΓΟΥΡΛΉΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
          μακάρι να φανείς γουρλής γιατί, γιατί εγώ που άνοιξα το θέμα Ιουλίου, έκανα την Λάρισα να βρέξει μόνο μια μέρα μέσα στον μήνα....
          χτες
          Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
          Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Μα κυριε προηγηθηκατε.Σας παρακαλωωωω επιμενω!
            Κοιτα δες το αντικειμενικα...Ποσο πιο καυτος μπορει να βγει ο Αυγουστος απο το τελευταιο 10ημερο του Ιουλιου?
            Αλλωστε μεχρι εκει που παει το ματι γυρναμε στα 30-35c.Μια χαρα θα ναι.

(Σε περιμενω στη γωνια σε περιπτωση 2 και ανω καυσωνικων επεισοδιων)

34.0c εδω
            39.9c τα Αρφαρα στη Μεσσηνια.

Comment

Originally posted by teo_73 View Post
              Μα κυριε προηγηθηκατε.Σας παρακαλωωωω επιμενω!
              Κοιτα δες το αντικειμενικα...Ποσο πιο καυτος μπορει να βγει ο Αυγουστος απο το τελευταιο 10ημερο του Ιουλιου?
              Αλλωστε μεχρι εκει που παει το ματι γυρναμε στα 30-35c.Μια χαρα θα ναι.

(Σε περιμενω στη γωνια σε περιπτωση 2 και ανω καυσωνικων επεισοδιων)

34.0c εδω
              39.9c τα Αρφαρα στη Μεσσηνια.

Θοδωρή παρόμοια συζήτηση είχα με τον Θάνο όταν άνοιξα το θέμα αναφορές Ιουλίου! Τώρα είσαι στην θέση του και ο Γιώργος στην θέση μου. Κοίτα τα αποτελέσματα που έβγαλα εγώ και κοίτα την συζήτηση που έγινε όταν άνοιξα το θέμα!!

Originally posted by [weathermaniac]
              Καλησπέρα παίδες, ένας καταπληκτικός Ιούνιος τελειώνει για την Ελλάδα με διπλάσιο και τριπλάσιο υετό σε πολλούς σταθμούς, και φυσιολογικές ή χαμηλότερες θερμοκρασίες!
              Ας ευχηθούμε ανάλογη συνέχεια!
              Originally posted by weatherextreme View Post
              Ωραία Μιχαήλ εύχομαι να είσαι γουρλής όπως ο nich_soho78 και να έχουμε έναν εξίσου δροσερό και βροχερό Ιούλιο! Αλήθεια δεν θυμάμαι έχεις ξανανοίξει θέμα με αναφορές και αν ναι ήσουν γουρλής? Να ξέρω βρε παιδί μου ποιον να φωνάζω σε περίπτωση που έχουμε καύσωνες και ξηρασία χαχαχαχαχα πλάκα κάνω!!!!!
              Originally posted by [weathermaniac] View Post
              Δεν πειράζει. Αν και δεν πιστεύω σε αυτά όπως είναι λογικό ως άνθρωπος της λογικής και της επιστήμης, εντούτις έχω ενοχλητική ατυχία! Είναι κατάρα που το άνοιξα εγώ
              και βγήκε καταστροφή όπως ανέμενα! δεν ξαναανοίγω ποτέ ξανά θέμα αναφορών πάντως!
              Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

Καλο μηνα συντροφοι με δροσιες και καταιγιδες ευχομαι!!!

Ηδη αρχιζουν να οργιαζουν τα αμονια εδω περιμενω καλο πραμα αργοτερα!!! 32,5 στην πολη τωρα!
                Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Θοδωρή παρόμοια συζήτηση είχα με τον Θάνο όταν άνοιξα το θέμα αναφορές Ιουλίου! Τώρα είσαι στην θέση του και ο Γιώργος στην θέση μου. Κοίτα τα αποτελέσματα που έβγαλα εγώ και κοίτα την συζήτηση που έγινε όταν άνοιξα το θέμα!!
                  Χαχαχα οντως Mike
                  Οχι μωρε ολα καλα θα του (μας) πανε του Γιωργου.Αντε μια αφρικανικη γλωσσιτσα να μας γλυψει λιγο εκει μετα το 2ο 10ημερο

Comment

Τα μπάνια του λαού....το πανηγύρι της Παναγίας...το τέλος του καλοκαιριού!!!!

Καλό μήνα αδέρφια πάνω στην αλλαγή ήρθε κ η καιρικά αλλαγή στην Αττική...

Αυτή είναι φυσιολογική Αύγουστιατικη ζεστούλα με μελτεμακι όμορφο και 33αρια....όχι το έκτρωμα που ζούσαμε 1 βδομάδα τώρα

Εκεί στις 13-15 ετοιμάζεται να μασ ξανακάνει κάψονι αλλά εκτός του ότι το 90% θα είναι εκτός των τειχών ΌΤΙ και να κάνει μετά ΤΕΛΕΙΩΣΕ....πόσΑ 38-40 άρια έχει κάνέο τέλη Αυγούστου???μικραίνει η μετά αρχίζουν τα πρώτο βρόχια κλπ
                    ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Χαχαχα οντως Mike
                      Οχι μωρε ολα καλα θα του (μας) πανε του Γιωργου.Αντε μια αφρικανικη γλωσσιτσα να μας γλυψει λιγο εκει μετα το 2ο 10ημερο
                      Μόνο η πρώτη εβδομάδα θα βγάλει τα σπασμένα του Ιουλίου οπότε δεν είναι για μπαν από εμένα ακόμα και να φάμε πύρινη γλώσσα πάλι χαχαχα.

Comment

Μόνο η πρώτη εβδομάδα θα βγάλει τα σπασμένα του Ιουλίου οπότε δεν είναι για μπαν από εμένα ακόμα και να φάμε πύρινη γλώσσα πάλι χαχαχα.
                        Εσεις με ασταθειες και βροχουλες ενιοτε μια χαρα θα τη βγαλετε.Εμεις με το καρδιογραφημα νεκρου να δουμε πως θα τη παλεψουμε...
                        34.2c εδω.
                        36.2c στην πολη.Η διαφορα μου φαινεται μεγαλη καθως γυρω γυρω ειμαστε στο 34-34.5c

Comment

Εσεις με ασταθειες και βροχουλες ενιοτε μια χαρα θα τη βγαλετε.Εμεις με το καρδιογραφημα νεκρου να δουμε πως θα τη παλεψουμε...
                          34.2c εδω.
                          36.2c στην πολη.Η διαφορα μου φαινεται μεγαλη καθως γυρω γυρω ειμαστε στο 34-34.5c
                          Εγώ σου υπόσχομαι ότι θα δεις βροχές 4-6 του μηνός, ή τουλάχιστον θα υπάρχει καιρικό ενδιαφέρον και στην Αττική.
                          Η ανομβρία θα τελειώσει και σε εσάς σύντομα, όπως τελείωσε και στην Λάρισα εχθές με την πολεμική καταιγίδα!

"Μόλις" 34 βαθμοί στην Λάρισα τώρα, και αναπτύξεις στον Όλυμπο!

Comment

30,3 τώρα στο κέντρο με 48% υγρασία. η μέγιστη στους 32,2 και η ελάχιστη 26,4.
                            κατά τα άλλα λίγα σύννεφα στον ουρανό και η ξηρασία καλά κρατά και δε φαίνεται και να σταματά στο κοντινό ή μακρινό μέλλον
                            μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

Καταιγίδες περικυκλώνουν την Λάρισα, είναι μακριά βέβαια ακόμη!

Comment

Working...
                              X