Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Θα βουλιαξει την ελλαδα και θα παει στο 4%
    Καιρός σε κάνει και λυχνάς μα ίντα καιρός απου'ναι
    μα γυρίσει κι ο βοριάς και θα λογαριαστούμε

Comment

Δε νομίζω. Ο ελληνικος λαος είναι επιρρεπης στη βλακεια.

Αν του το πασσαρεις ωραια μπορεις να παραμείνεις για 30 χρονια. Καποιοι συριζαιοι πχ πριν λιγες βδομάδες ελεγαν με χαρα.

"Τωρα θα μεινουμε στην εξουσια 30 χρονια. "

Μπορει απο χαζομάρα και μόνο, και με λιγο πασπαλισμα εθνικής υπερηφανειας να μεινουν και στο βουλιαγμενο πλοιο.

Comment

Εγώ περιμένω να δω πότε θα παραδεχτούν ότι δεν μπορούν να κυβερνήσουν, να πάνε σε εκλογές και θέλω να δω πόση ακόμα βλακεία σέρνει τον κόσμο ή αν τελικά βάλαμε (επιτέλους) μυαλό.

Επίσης θέλω να δω αν θα έχουμε συγκεντρώσεις στήριξης της κυβέρνησης (το ακούσαμε κι αυτό) όταν θα πάρουν τα πρώτα "κακά" μέτρα. Γιατί δεν αργεί η ώρα.

Comment

Μπορουν να κυβερνησουν. Κυβερνούν και τωρα.

Οσο βγάζουν λεφτα τα ΑΤΜ θα κυβερνούν . Και μαλλον θα συνεχίζουν να βγαζουν λεφτα.

Comment

Τι περιμένω προσωπικά από την νέα κυβέρνησή???Κατά πάσα πιθανότητα την πτώση της το συντομότερο, λόγω των πολλών κυβιστησεων που είναι υποχρεωμένη να κάνει...

Comment

Να φυγει..... γρηγορα.

Comment

Tι να περιμένω από την νέα κυβέρνηση??Να επιβάλει φορολογικό κυρίως Αρμαγεδώνα και στο τέλος να πετάξει από τα σπίτια τους χιλιάδες οικογένειες.......

Comment

Περισσότερες ανοησίες!
                  Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                  Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Working...
                  X