Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?

ΓΙΑ να δουμε τι περιμενει ο καθενας μας απο την νεα κυβερνηση ασχετα με το τι ψηφισαμε ο καθενας μας .
    26
    ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
    7.69%
    2
    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    15.38%
    4
    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    15.38%
    4
    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
    7.69%
    2
    ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΜΙΣΘΟΥΣ .Ι.Τ.-Δ.Τ
    0.00%
    0
    ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
    7.69%
    2
    ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    11.54%
    3
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ
    34.62%
    9

The poll is expired.

Να ανεβάσει τις γριές στην α εθνική!!

Comment

να βγει με την μερκελ στο γιαμπανακι της γλυφαδας και να φανε γλυφιτζουρια.
      δεν εχεις κανει σωστα την επιλογη διοτι μπορει να κανει 4 πραγματα που πιστευω απο αυτα που γραφεις.???

Comment

Originally posted by diko View Post
        Να ανεβάσει τις γριές στην α εθνική!!
        αχαχχαχααχαχαχαχαχ αν μου δωσει κουπα τον ψηφηζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
        α` εθνικη θα ανεβουμε απο μονοι μας ,για μετα θελω να μου δωσει κουπα και τον ψηφηζω και με τα δυο χερια .
        αν ριξει παοκ στην γ εθνικη ,παιρνω και σημαια και τρεχω αχαχα.

Comment

Originally posted by teo.sol. View Post
          να βγει με την μερκελ στο γιαμπανακι της γλυφαδας και να φανε γλυφιτζουρια.
          δεν εχεις κανει σωστα την επιλογη διοτι μπορει να κανει 4 πραγματα που πιστευω απο αυτα που γραφεις.???
          χμ....σαν να εχεις δικιο για πολλαπλες επιλογες ,αν μπορει καποιος μοντ ας το αλλαξει σε πολλαπλες επιλογες.

Comment

Δεν νομίζω να γίνεται
            Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

κριμα ,οποιος θελει ας το κανει ξανα με πολλαπλες επιλογες ,εγω βαριεμαι να συμπληρωνω ξανα τις επιλογες

Comment

εβαλα να μην ξεφυγει στα εθνικα θεματα αλλα θα εβαζα και το να κανει μεταρρυθμισεις
                οσο για να σκισει τα μνημονια δεν παιζει οποτε ας βελτιωσει την κατασταση με αυτα που εχει
                καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

μιας και πρεπει να διαλεξουμε ενα..διαλεξα το αυτονοητο και αυτο που διατυμπανιζει εδω και χρονια ειτε κομψα ειτε ακομψα..να εκβιασει την ευρωπη
                  ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

οσο και να θελουμε δεν θα κανει πολλα στην ευρωπη
                    εδω θα ειμαστε και θα τα βλεπουμε
                    χειροτερα απο τον σαμαρα και απο τζεφρυ δεν μπορει να τα κανει
                    ποσο πιο κατω θα πηγαιναμε?
                    καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

Originally posted by borios_polos View Post
                      μιας και πρεπει να διαλεξουμε ενα..διαλεξα το αυτονοητο και αυτο που διατυμπανιζει εδω και χρονια ειτε κομψα ειτε ακομψα..να εκβιασει την ευρωπη
                      Να την εκβιάσει με τί φόβητρο? Πρέπει να έχεις και μια πισινή για να διαπραγματεύεσαι πόσο μάλλον για να εκβιάζεις! Ποιά είναι η πισινή μας?
                      Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

Φοβάμαι μην ξεφύγει σε εθνικά ζητήματα όπως το θέμα των Σκοπίων. Οι Αριστεροί σε πολλά φυλλάδια τους ήδη καιρό πριν όταν αναφέρονταν σε Σκοπιανούς τους έλεγαν Μακεδόνες.
                        Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

ψήφισα απολύτως τίποτα. τι θα ήθελα? να τσακίσει τα λαμόγια,αλλά τότε οι μέρες του στην κυβέρνηση θα ήταν λίγες
                          μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

Δικαιοσύνη σε όλους τους τομείς από την φορολογία μέχρι την ίδια την δικαιοσύνη! Τίποτε άλλο

Comment

Originally posted by GiaPa View Post
                              Να την εκβιάσει με τί φόβητρο? Πρέπει να έχεις και μια πισινή για να διαπραγματεύεσαι πόσο μάλλον για να εκβιάζεις! Ποιά είναι η πισινή μας?
                              ισως και να ειναι αργα..το 2012 θα επιανε ...δεν εχουμε να χασουμε και κατι...εγω ξερω οτι αν εν φωναξεις δεν σ ακουει κανεις...
                              ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Working...
                              X