Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αν εγω ειχα τρεις υπαλληλους που ο καθενας εχει τετραμελη οικογενεια και ανεβασει ο Τσιπρας τον κατώτερο μισθο οπως λεει. Θα απολυσω τον εναν. Δε θα με συμφέρουν τρεις.

Αν ειχα δυο υπαλληλους ισως να απολυσω τον εναν.

Μαθηματικα ξερεις;
    Ειχαμε τρεις εργαζομενους αρχικα και στο τελος εχουμε δυο εργαζομενους κι εναν ανεργο. Η ελαχιστη αυξηση που εδωσα μοιράστηκε σε 8 ατομα και εριξα 4 επιπλεον ατομα στο απολυτο τίποτα.

This is aristera.

Comment

Αυτο ειναι το απλουστατο πραγμα που στη λογικη καποιων φανταζει ακατορθωτο να το καταλάβουν.
      Απλα βλέπουν κοντοφθαλμα και λενε αν είμαι εγω που θα μου δωσουν την ελαχιστη αυξηση; καλα θα ειναι.

Comment

Originally posted by Κωστας. View Post
        Αυτο ειναι το απλουστατο πραγμα που στη λογικη καποιων φανταζει ακατορθωτο να το καταλάβουν.
        Απλα βλέπουν κοντοφθαλμα και λενε αν είμαι εγω που θα μου δωσουν την ελαχιστη αυξηση; καλα θα ειναι.
        ακριβως αυτο ειναι το σκεπτικο .και μετα θα αρχισουν πορειες διαδηλωσεις γιατι απολυθηκε κοσμος .
        αν τελικα θελει να κανει αυξηση ,να την κανει πιο μικρη ,ωστε και ατομα να μην απολυθουν και επιχειρησεις να μην κλεισουν.

Comment

Αν εγω ειχα τρεις υπαλληλους που ο καθενας εχει τετραμελη οικογενεια και ανεβασει ο Τσιπρας τον κατώτερο μισθο οπως λεει. Θα απολυσω τον εναν. Δε θα με συμφέρουν τρεις.

Αν ειχα δυο υπαλληλους ισως να απολυσω τον εναν.

Μαθηματικα ξερεις;
          Ειχαμε τρεις εργαζομενους αρχικα και στο τελος εχουμε δυο εργαζομενους κι εναν ανεργο. Η ελαχιστη αυξηση που εδωσα μοιράστηκε σε 8 ατομα και εριξα 4 επιπλεον ατομα στο απολυτο τίποτα.

This is aristera.

Προφανώς και θα γίνει έτσι. 95 στις 100 επιχειρήσεις έχουν ζημιές ή στην καλύτερη δεν μπαίνουν μέσα. Όταν τους αναγκάσεις να κάνουν αυξήσεις, θα τις αντισταθμίσουν με μείωση προσωπικού. Αυτό λέγεται ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ του καπιταλισμού. Για ποιο λόγο να έχει κάποιος επιχείρηση με ζημιές; Στο τέλος αν δεν μπορεί να κάνει αλλιώς θα την κλείσει. Αν τον αναγκάζεις να πληρώνει το προσωπικό με λεφτά που δεν μπορεί να πληρώσει απλά θα απολύσει. Αν τον εμποδίζεις να απολύσει θα ρίξει λουκέτο.

Το ζητούμενο είναι οι επιχειρήσεις να έχουν κέρδη. Μέρος από αυτά πάνε στους υπάλληλους και το μεγαλύτερο μέρος στον επιχειρηματία.

Να δω τι άλλο θα γράψουμε. Σε λίγο θα λέμε 2+2=4 και θα μας φαίνεται τεράστια μαθηματική ανακάλυψη. Φτάσαμε να αναλύουμε τα αυτονόητα.

Comment

Μέτρα του ΣΥΡΥΖΑ για την παιδεία που θέλουν να πάρουν. Επαναφορά πανεπιστημιακού ασύλου και αιώνιων φοιτητών μαζί με τους απολυμένους διοικητικούς. Δεν το σχολιάζω αυτό αυτομάτως γίνεται ********* το πανεπιστήμιο. Το μόνο θετικό είναι ότι καταργεί τις ελεεινές τράπεζες θεμάτων στο λύκειο και τις πανελλήνιες ανα τάξη.
            Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Μα τα πανεπιστήμια ειναι ο κατεξοχήν χωρος μεσα απ τον οποιο βγηκαν ολες αυτες οι χολερες.
              Οι ξαπλα ολη μερα . Τους ξερουν ολοι οσοι περασαν απο πανεπιστήμιο . Τους θυμουνται ολοι.

Ειναι ο βιοτοπος τους. Πως ζουν στο βαλτο τα βατραχια πχ, ετσι ειναι κι ο Συριζα. Εκει ζει. Εκει ειναι ο βιοτοπος του. Απο κει θα ξεκινησει.

Comment

Ακριβώς αυτό! Και να δεις τώρα τι χαρές έχουν και τι ******** ουτοπικές πετάνε που δεν γίνονται ποτέ!
                Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Originally posted by Alkis Serres View Post
                  Μέτρα του ΣΥΡΥΖΑ για την παιδεία που θέλουν να πάρουν. Επαναφορά πανεπιστημιακού ασύλου και αιώνιων φοιτητών μαζί με τους απολυμένους διοικητικούς. Δεν το σχολιάζω αυτό αυτομάτως γίνεται ********* το πανεπιστήμιο. Το μόνο θετικό είναι ότι καταργεί τις ελεεινές τράπεζες θεμάτων στο λύκειο και τις πανελλήνιες ανα τάξη.
                  το λύκειο παραέγινε δύσκολο , και το από πάνω ασχολίαστο, απλά τραγικό . αν είναι δυνατόν να επιστρέψουν οι μ@λ@κες φοιτητές που δεν διάβαζαν στο πανεπιστήμιο και που μόνο άχρηστοι θα είναι για την κοινωνία. Η μ@λ@κι@ δεν έχει όριο!!!!!!
                  Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                  Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Originally posted by [weathermaniac] View Post
                    το λύκειο παραέγινε δύσκολο , και το από πάνω ασχολίαστο, απλά τραγικό . αν είναι δυνατόν να επιστρέψουν οι μ@λ@κες φοιτητές που δεν διάβαζαν στο πανεπιστήμιο και που μόνο άχρηστοι θα είναι για την κοινωνία. Η μ@λ@κι@ δεν έχει όριο!!!!!!
                    Και μάλιστα λέει η Συριζαία που το πρότεινε ότι η διαγραφή φοιτητών δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο! Τι ******** είναι αυτές; Στις ανεπτυγμένες χώρες δεν υπάρχουν αιώνιοι φοιτητές! Παραμύθι ακόμα δεν βγήκαν.

Comment

Υπαρχουν δυο τρεις ψηφοι σ αυτη τη δημοσκοπηση που λενε οτι περιμενουν να κανει διορισμους στο δημοσιο;

Βλεπουν καλα τα ματια μου;

Ελα.Πεστε οτι ειναι προβοκατσια των δεξιων του φορουμ για να ξεφτιλισετε του Συριζαιους.Please ας αποκαλυφτει ποιος δεξιος το ψηφισε αυτο.

Μενω στο τριτο οροφο.Θα πεσω απ το τριτο οροφο να σκοτωθω....Δε κανω πλακα.
                      Αν ειναι αληθινη ψηφος....θα πεσω να γλιτωσω απ την απεραντη βλακεια του κοσμου.
                      Μ' αρέσει που γέλαγες. Πάρε τώρα επαναπρόσληψη των σχολικών φυλάκων, που ακόμα και οι δάσκαλοι βρίζανε, που είχαν ανοιχτές της πόρτες και πίνανε τις καφεδάρες τους.
                      Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

Εάν ισχύουν αυτές οι προτάσεις για την παιδεία περί ασύλου και αιωνίων φοιτητών τουλάχιστον, πάμε πίσω ολοταχώς!
                        Καλά ξεκινήσαμε!

Comment

Kι όμως..Βγήκε στέλεχος του και είπε οτι τα εθνικά σύνορα θα είναι ανοιχτά για όλους τους μετανάστες(νόμιμα) αρκεί να δηλώσουν πολιτικοί μετανάστες..

Comment

Originally posted by MixalhsMan View Post
                            Kι όμως..Βγήκε στέλεχος του και είπε οτι τα εθνικά σύνορα θα είναι ανοιχτά για όλους τους μετανάστες(νόμιμα) αρκεί να δηλώσουν πολιτικοί μετανάστες..
                            Παντως ειναι καλο κολπο για να παραμείνεις στην εξουσια. Αν δωσεις δικαιώμα ψήφου σε 1000000 λαθρομεταναστες ξερεις ποσο θα παρεις στις επομενες εκλογες; γυρω στο 58%

Comment

Προσθεσε 1000000 στις ψηφους που πηρε τωρα και μετα υπολογισε το ποσοστο. Ισως και λιγο ειναι το 58%.

Comment

Εγω περιμενω να βουλιαξει το καράβι και μετα να πει ο λαός ηθελε. Οχι εμεις.

Comment

Working...
                                X