ΓΙΑ να δουμε τι περιμενει ο καθενας μας απο την νεα κυβερνηση ασχετα με το τι ψηφισαμε ο καθενας μας .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?
Collapse
X
-
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?
26ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ7.69%2ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ15.38%4ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ15.38%4ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ7.69%2ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-ΜΙΣΘΟΥΣ .Ι.Τ.-Δ.Τ0.00%0ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ7.69%2ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ11.54%3ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ34.62%9The poll is expired.
Tags: None
-
αχαχχαχααχαχαχαχαχ αν μου δωσει κουπα τον ψηφηζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωOriginally posted by diko View PostΝα ανεβάσει τις γριές στην α εθνική!!
α` εθνικη θα ανεβουμε απο μονοι μας ,για μετα θελω να μου δωσει κουπα και τον ψηφηζω και με τα δυο χερια .
αν ριξει παοκ στην γ εθνικη ,παιρνω και σημαια και τρεχω αχαχα.
Comment
-
χμ....σαν να εχεις δικιο για πολλαπλες επιλογες ,αν μπορει καποιος μοντ ας το αλλαξει σε πολλαπλες επιλογες.Originally posted by teo.sol. View Postνα βγει με την μερκελ στο γιαμπανακι της γλυφαδας και να φανε γλυφιτζουρια.
δεν εχεις κανει σωστα την επιλογη διοτι μπορει να κανει 4 πραγματα που πιστευω απο αυτα που γραφεις.???
Comment
-
Να την εκβιάσει με τί φόβητρο? Πρέπει να έχεις και μια πισινή για να διαπραγματεύεσαι πόσο μάλλον για να εκβιάζεις! Ποιά είναι η πισινή μας?Originally posted by borios_polos View Postμιας και πρεπει να διαλεξουμε ενα..διαλεξα το αυτονοητο και αυτο που διατυμπανιζει εδω και χρονια ειτε κομψα ειτε ακομψα..να εκβιασει την ευρωπηΥιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!
Comment
-
Φοβάμαι μην ξεφύγει σε εθνικά ζητήματα όπως το θέμα των Σκοπίων. Οι Αριστεροί σε πολλά φυλλάδια τους ήδη καιρό πριν όταν αναφέρονταν σε Σκοπιανούς τους έλεγαν Μακεδόνες.Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
ισως και να ειναι αργα..το 2012 θα επιανε ...δεν εχουμε να χασουμε και κατι...εγω ξερω οτι αν εν φωναξεις δεν σ ακουει κανεις...Originally posted by GiaPa View PostΝα την εκβιάσει με τί φόβητρο? Πρέπει να έχεις και μια πισινή για να διαπραγματεύεσαι πόσο μάλλον για να εκβιάζεις! Ποιά είναι η πισινή μας?ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment

Comment