Originally posted by Philip
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
οπως και πολλες φορες που ο επισημος πχ φορεας της χωρας εβγαζε εκτακτα(που κοστιζουν και χρημα λογικα αφου υπαρχει επαγρυπνηση διαφορων φορεων κτλ) και ειχαμε λιακαδα,,,η δεν εβγαζε τιποτα και γινοταν της λουτανας.....και δεν ξερω τι ελεγαν στο παρελθον ....αλλα οτι και αν ελεγαν εγω μιλαω για αυτη την περιπτωση και σε αυτη την περιπτωση δεν βρισκω πλην του τυφωνα καμια υπερβολη...ΥΓ το φονικη που το ξαναλες σβηστο καλυτερα γιατι δεν το ειδα πουθενα και κανεις κι εσυ αυτο που κατηγορεις,βαζεις δηλαδη ΠΗΓΑΙΟ τιτλο...ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
-
[QUOTE=borios_polos;1416461]Βρε Βαγγελη σταματα να τους υπερασπιζεσαι αν ειναι δυνατον εισαι σοβαρος;;; οσοι ασχολουνται εστω λιγο με τον καιρο τον κραζουν για τις αθλιοτητες που γραφει οι λιστα με τις μλκιες που εχουν γραψει ειναι ατελειωτη και δεν ειναι μονο αυτο οποιος δεν συμφωνει τρωει μπινελικια οπως εγω στο φεισμπουκ και καλα απειλες οτι θα μου κανουν μηνυση ακομα περιμενω εδω και δυο χρονια την μηνυση μαλλον ειναι μακρια το αστυνομικο τμημαOriginally posted by Philip View PostΤο κράξιμο πήγαινε στη φονική θύελλα, στην καταστροφική θεομηνία, στους σφοδρούς ανεμοστρόβιλους και στους τυφώνες...
...βολικο να απομονωνουμε λεξεις για εντυπωσιασμο...κανεις αυτο που κατηγορεις κατα καιρους....σου παραθετω το αρθρο και εκτος απο τις λεξης που θα σημειωσω με κοκκινο χρωμα πες μου εσυ που ειναι το ακραιο τελικα που λεγανε και που ειναι η υπερβολη τους σε σχεση με την ΕΜΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?... Σύστημα το οποίο θα μοιάζει με τυφώνα, μιας και θα σημειωθούν όπως όλα δείχνουν, ακραία καιρικά φαινόμενα, με ανέμους που θα στρέφονται κυκλικά γύρω από όλη την Ελλάδα, με μεγάλη ένταση, ενώ το κέντρο αυτής της μεγάλης καιρικής διαταραχής, θα βρίσκεται στην βόρεια Ελλάδα.Ένα τέτοιο σύστημα ακραίων καιρικών φαινομένων, μπορεί να δώσει όχι μόνο έντονες βροχές και καταιγίδες, αλλά και υδροστρόβιλος, ίσως και μικρούς ανεμοστρόβιλους, πράγμα που τα τελευταία χρόνια συναντάτε σε πολλές χώρες της Μεσογείου, όπως και στην Ελλάδα.
Πολλοί διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου μας, δεν θα μας πιστέψουν, ωστόσο όντως ένας ''μίνι'' θα τον χαρακτηρίζαμε τυφώνας, θα σαρώσει την χώρα μας στις αρχές του Σεπτεμβρίου, δίνοντας τόσο ισχυρούς ανέμους, όσο και υπερκαταιγίδες, με κεραυνούς και χαλάζι.
Ας δούμε όμως τώρα, ποιες περιοχές της Ελλάδας θα χτυπηθούν από αυτό το ισχυρό καιρικό σύστημα. Από τις 1 Σεπτεμβρίου, ο καιρός θα αρχίσει να γίνεται αρκετά άστατος, σε όλη την δυτική και βόρεια Ελλάδα, με σποραδικές καταιγίδες και βροχές.
Στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου, ένα καλά οργανωμένο σύστημα που θα στροβιλίζεται γύρω από τον εαυτό του, θα δώσει ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην Μακεδονία, στην Θράκη, στην Θεσσαλία, στην Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Ακραία θα είναι τα φαινόμενα στο Ιόνιο πέλαγος, στην Ήπειρο, στην Θεσσαλία, την Μακεδονία και την Θράκη.
Θα πρέπει όλοι μας να δείξουμε μεγάλη προσοχή, καθώς ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να προκαλέσει τεράστιες καταστροφές. Εμείς σας προειδοποιούμε, για να λάβετε άμεσα τα μέτρα σας όλοι. Ήδη ο κρατικός μηχανισμός ετοιμάζετε για τις πρώτες ισχυρές βροχοπτώσεις του Φθινοπώρου.
Όσες φορές σας έχουμε προειδοποιήσει για ακραία καιρικά φαινόμενα, αυτά ήρθαν και ήταν όντως ακραία. Δείξτε μεγάλη προσοχή από τις 1 ως και τις 3 τουλάχιστον Σεπτεμβρίου σε όλη την Ελλάδα !! Λεπτομέρειες θα μάθετε τις επόμενες ώρες και ημέρες, μέσω άρθρων και προγνώσεων μας.,,,,ΥΓ περιμενω τασο την απαντηση σου γιατι συνηθιζουμε σε αυτη την χωρα να ριχνουμε το αναθεμα και μετα αν ο αλλος βγει αθωος ,εστω και λογω αμφιβολιων την λασπη την εχει φαει και μπαινει σε μονοστηλο....
και ολα αυτα ενα παιδακι που εχω τυχει να τον εχω γνωρισει ο Αρης που πουλαει τυροπιτες 
Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!
Comment
-
Φυσικά και έγραψαν για φονική θύελλα (ο τίτλος για τα 9 μποφόρ στο αιγαίο), όπως έγραψαν και για φονική υπερκακοκαιρίαOriginally posted by borios_polos View Postοπως και πολλες φορες που ο επισημος πχ φορεας της χωρας εβγαζε εκτακτα(που κοστιζουν και χρημα λογικα αφου υπαρχει επαγρυπνηση διαφορων φορεων κτλ) και ειχαμε λιακαδα,,,η δεν εβγαζε τιποτα και γινοταν της λουτανας.....και δεν ξερω τι ελεγαν στο παρελθον ....αλλα οτι και αν ελεγαν εγω μιλαω για αυτη την περιπτωση και σε αυτη την περιπτωση δεν βρισκω πλην του τυφωνα καμια υπερβολη...ΥΓ το φονικη που το ξαναλες σβηστο καλυτερα γιατι δεν το ειδα πουθενα και κανεις κι εσυ αυτο που κατηγορεις,βαζεις δηλαδη ΠΗΓΑΙΟ τιτλο...
Comment
-
[QUOTE=MageSnow;1416466]αλλος απ εδω...χαχαχχα...εγω ηξερα αλλα σαιτ που εγραφε υπερβολες κατα καιρους ....αυτο δεν το ξερα....αλλα μιλαω για την συγκεκριμενη περιπτωση...τωρα το οτι το σαιτ το εχει κανει ενα παιδακι που πουλαει τυροπιτες οχι μονο κακο δεν το βρισκω αλλα εχει ανεβει και 100 σκαλοπατια στην υποληψη μου....ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΠ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ...Originally posted by borios_polos View Post
Βρε Βαγγελη σταματα να τους υπερασπιζεσαι αν ειναι δυνατον εισαι σοβαρος;;; οσοι ασχολουνται εστω λιγο με τον καιρο τον κραζουν για τις αθλιοτητες που γραφει λιστα με τις μλκιες που εχουν γραψει ειναι ατελειωτη και δεν ειναι μονο αυτο οποιος δεν συμφωνει τρωει μπινελικια οπως εγω στο φεισμπουκ και καλα απειλες οτι θα μου κανουν μηνυση ακομα περιμενω εδω και δυο χρονια την μηνυση μαλλον ειναι μακρια το αστυνομικο τμημα
και ολα αυτα ενα παιδακι που εχω τυχει να το εχω γνωρισει ο Αρης που πουλαει τυροπιτες 
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Δηλαδη ο σημερινο τιτλος ""ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ !! ΣΦΟΔΡΟΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!""" σου ειναι εσενα νορμαλ;;; θα μας τρελανεις εσυ απογευματιατικα βρε ΒαγγεληOriginally posted by borios_polos View Postοπως και πολλες φορες που ο επισημος πχ φορεας της χωρας εβγαζε εκτακτα(που κοστιζουν και χρημα λογικα αφου υπαρχει επαγρυπνηση διαφορων φορεων κτλ) και ειχαμε λιακαδα,,,η δεν εβγαζε τιποτα και γινοταν της λουτανας.....και δεν ξερω τι ελεγαν στο παρελθον ....αλλα οτι και αν ελεγαν εγω μιλαω για αυτη την περιπτωση και σε αυτη την περιπτωση δεν βρισκω πλην του τυφωνα καμια υπερβολη...ΥΓ το φονικη που το ξαναλες σβηστο καλυτερα γιατι δεν το ειδα πουθενα και κανεις κι εσυ αυτο που κατηγορεις,βαζεις δηλαδη ΠΗΓΑΙΟ τιτλο...Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!
Comment
-
Παιδιά καλό είναι να μην επισκέπτεται κανείς αυτό το σάιτ μην τους χαρίζουμε και κλικ τους άσχετους. Αν είναι έτσι να λέω κι εγώ τον καιρό και λέω ότι κατέβει στην κούτρα μου.Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
αν δεν υπηρχε το κυκλωνας μια χαρα τιτλος ειναιOriginally posted by MageSnow View PostΔηλαδη ο σημερινο τιτλος ""ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ !! ΣΦΟΔΡΟΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!""" σου ειναι εσενα νορμαλ;;; θα μας τρελανεις εσυ απογευματιατικα βρε ΒαγγεληΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
-
[QUOTE=borios_polos;1416468]με παραμυθια με υπερβολες με θεωριες συνομωσιας εξωγηινους φονικους σεισμους φονικες κακοκαιριες κυκλωνες στην Ελλαδα μια που ο Ελληνας γουσταρει να διαβαζει κατι τετοια λογικα ειναι να τσιμπαει κλικς και λαικς αλλα υπαρχει και ενα αλλο θεματακι που λεγεται "παραπληροφορηση και διασπορα ψευδων ειδησεων αρθρο 187"Originally posted by MageSnow View Postαλλος απ εδω...χαχαχχα...εγω ηξερα αλλα σαιτ που εγραφε υπερβολες κατα καιρους ....αυτο δεν το ξερα....αλλα μιλαω για την συγκεκριμενη περιπτωση...τωρα το οτι το σαιτ το εχει κανει ενα παιδακι που πουλαει τυροπιτες οχι μονο κακο δεν το βρισκω αλλα εχει ανεβει και 100 σκαλοπατια στην υποληψη μου....ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΠ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ...Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!
Comment
-
που ειναι η υπερβολη και το ψεμα?...σημειωσα με μαυρο αυτη την φορα αυτα που θεωρω υπερβολη...στην λεξη "φονικη" τα αποσιωπητικα δεν σου λενε κατι?Originally posted by Philip View Post
Τα προβλήματα που θα μπορούσε να δημιουργήσει μία τέτοιου είδους υπερκακοκαιρία όπως αυτή που θα χτυπήσει την Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη, θα μπορούσαν να είναι πολλά, όπως γίνεται σε κάθε κακοκαιρία με ακραία καιρικά φαινόμενα που έρχεται στην χώρα μας.
Δεν ξεχνάμε ότι από τέτοιου είδους κακοκαιρίες, είχαμε θύματα στην χώρα μας, όπως στην Ρόδο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, με πνιγμούς και πτώσεις σε λιμάνια και προβλήτες, ανθρώπων που προσπαθούσαν να σώσουν τις περιουσίες τους.
Αρκετοί μας λέτε υπερβολικούς, ωστόσο εμείς συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να τονίζουμε την σοβαρότητα της κατάστασης. Αναφέρουμε ότι τα φαινόμενα που θα χτυπήσουν την χώρα μας, θα είναι τόσο ακραία, που σε περίπτωση που δεν δοθεί η απαραίτητη προσοχή από τους πολίτες, ίσως αυτά τα φαινόμενα να γίνουν φονικά.
Ιδιαίτερα την Τρίτη, καλό θα ήταν στην βόρεια και δυτική Ελλάδα, να αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις αν δεν υπάρχει κάποια ανάγκη, ενώ τα άτομα με προβλήματα υγείας, θα ήταν καλό να μείνουν σε κλειστούς χώρου, ώστε να αποφύγουν οποιονδήποτε υπαρκτό κίνδυνο.
Μεγάλη προσοχή, σε Ιόνιο πέλαγος, Ήπειρο, Θεσσαλία και Μακεδονία από το απόγευμα της Δευτέρας ως και το βράδυ της Τρίτης. Μεγάλος είναι ο κίνδυνος για πλημμύρες. Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο για χαλάζι και πολλές πτώσεις κεραυνών.ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Παντως η διαφημιση που του κανετε ειναι στα ορια του να σκεφτω περιεργα πραγματα!! Τελος παντων αφου οι mod το επιτρεπουν καλως γινεται...
Στα σοβαρα να πουμε οτι Ιονιο Ηπειρος και Δυτικη Στερεα και Δυτ Μακεδονια σε λιγες ωρες θα απολαυσουν θεαμα ηλεκτρικων δυνατες μπορες και πιθανον καποιες χαλαζοπτωσεις που δεν δειχνουν να ειναι εντονες και σε μεγαλη εκταση. Αυριο με το ξημερωμα θα παρουμε σειρα και εμεις στα ανατολικα της Πινδου και ελπιζω με την δυναμικη που φαινεται ωστε να καλυψουμε μερικα απο τα καλοκαιρινα χιλιοστα που δεν ηρθαν ποτε...
Η θερμοκρασια καλως εχοντων των πραγματων δεν θα ξεπερασει για αρκετες μερες τους 30-31 βαθμους στην πεδινη Θεσσαλια οποτε θεωρω τον υπνο απο εδω και περα δεδομενο και ανετο...
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ...Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.
Comment
-
Αυτό είναι το αγαπημένο μου, η επίκληση στη nasa με ένα χάρτη από το meteociel
NASA: ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Comment

Comment