Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by borios_polos View Post
    που ειναι η υπερβολη και το ψεμα?...σημειωσα με μαυρο αυτη την φορα αυτα που θεωρω υπερβολη...στην λεξη "φονικη" τα αποσιωπητικα δεν σου λενε κατι?
    Τα προβλήματα που θα μπορούσε να δημιουργήσει μία τέτοιου είδους υπερκακοκαιρία όπως αυτή που θα χτυπήσει την Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη, θα μπορούσαν να είναι πολλά, όπως γίνεται σε κάθε κακοκαιρία με ακραία καιρικά φαινόμενα που έρχεται στην χώρα μας.

Δεν ξεχνάμε ότι από τέτοιου είδους κακοκαιρίες, είχαμε θύματα στην χώρα μας, όπως στην Ρόδο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, με πνιγμούς και πτώσεις σε λιμάνια και προβλήτες, ανθρώπων που προσπαθούσαν να σώσουν τις περιουσίες τους.

Αρκετοί μας λέτε υπερβολικούς, ωστόσο εμείς συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να τονίζουμε την σοβαρότητα της κατάστασης. Αναφέρουμε ότι τα φαινόμενα που θα χτυπήσουν την χώρα μας, θα είναι τόσο ακραία, που σε περίπτωση που δεν δοθεί η απαραίτητη προσοχή από τους πολίτες, ίσως αυτά τα φαινόμενα να γίνουν φονικά.

Ιδιαίτερα την Τρίτη, καλό θα ήταν στην βόρεια και δυτική Ελλάδα, να αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις αν δεν υπάρχει κάποια ανάγκη, ενώ τα άτομα με προβλήματα υγείας, θα ήταν καλό να μείνουν σε κλειστούς χώρου, ώστε να αποφύγουν οποιονδήποτε υπαρκτό κίνδυνο.

Μεγάλη προσοχή, σε Ιόνιο πέλαγος, Ήπειρο, Θεσσαλία και Μακεδονία από το απόγευμα της Δευτέρας ως και το βράδυ της Τρίτης. Μεγάλος είναι ο κίνδυνος για πλημμύρες. Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο για χαλάζι και πολλές πτώσεις κεραυνών.
    Έλα παραδέξου το.. Εσύ είσαι πίσω απ' το greek-weather.. Χαχα
    Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
    Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by Morpheas View Post
      Έλα παραδέξου το.. Εσύ είσαι πίσω απ' το greek-weather.. Χαχα
      ε το περιμενα να το ακουσω και αυτο....αλλα ποιος θα το γραφε δεν ηξερα!!!ποιος αλλος?....χαχαχαχαχχα....θα πρεπε να ξερετε οτι δεν με ενδιαφερει αν ειναι ιστοσελιδα η αν ειναι ατομο η οτιδηποτε....οταν κατι το θεωρησω αδικο θα το υπερασπιστω μεχρι τελους..και οσον αφορα για την διαφημιση εγω μονο ενα σχολιο εκανα πριν οταν οι σελιδες δυσφιμησης(αρα διαφημισης) επεφταν βροχη...ε δεν θα τ ακουσω τωρα που υπαρχουν λογοι να αποκατασταθει ολο αυτο το κραξιμο που εβαλα κι εγω το μικρο λιθαρακι μου....
      ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Απλά να επανερχόμαστε σιγά - σιγά στο θέμα του post, μιας και παρεκτραπήκαμε λίγο..
        Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
        Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

το κυριο σα να εναρμονιστηκε υετικα με τα ανσμπλ του....νικητης τα ανσμπλ?θα το δουμε και στην πραξη για να ξερουμε τι παιζει στο μελλον

Comment

οπως ολα δειχνουν καποιο κομμαυτι της κεντρικης μακεδονιας θα ειναι στο επικεντρο της ολης φασης με συνεχομενη νεροποντη....τωρα πιο θα ειναι ειναι το ζητημα

Comment

Παιδιά επίτηδες το κάνετε μερικοί...δεν ακούτε τίποτα και εκμεταλλεύεστε το γεγονός της "απουσίας" των μοντς...
              Το πόστ λέει για σχολιασμούς χαρτών, όχι για σχολιασμούς άλλων ιστότοπων περίεργων ή μη...

Για να δούμε συνολικά το πράγμα, γιατί μου φαίνεται ότι πάει για μούφα η όλη φάση, τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο...

http://weatherparty.blogspot.gr/
              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

τα ανσμπλ αγριεψαν παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!....η κεντρικη μακεδονια στο επικεντρο για αρκετες ωρες

Comment

Το συγκεκριμένο σήμερα μείωσε τον υετό:

Η εικόνα χθες:

DON'T FEED THE TROLLS

Comment

Originally posted by Michael_SN View Post
                    Το συγκεκριμένο σήμερα μείωσε τον υετό:

Η εικόνα χθες:

αυτο στηριζεται στο τζιφο και στα ανμπλ του?ανανεωνεται μια φορα την μερα?

Comment

αυτο στηριζεται στο τζιφο και στα ανμπλ του?ανανεωνεται μια φορα την μερα?
                      Ναι, και αφορά τον συνολικό υετό του επταημέρου. Μέχρι εκεί ξέρω κι εγώ. Δεν το έχω ψάξει παραπάνω.
                      DON'T FEED THE TROLLS

Comment

Ναι, και αφορά τον συνολικό υετό του επταημέρου. Μέχρι εκεί ξέρω κι εγώ. Δεν το έχω ψάξει παραπάνω.
                        παντως στο τρεχον ραν η εικονα ειναι αυτη...

Comment

παντως στο τρεχον ραν η εικονα ειναι αυτη...
                          Μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς το ύψος όλου αυτού του υετού ή για κάποιο διάστημα; Και όχι με μαθηματικό υπολογισμό (ολοκληρώματα...)
                          DON'T FEED THE TROLLS

Comment

τα ανσμπλ αγριεψαν παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!....η κεντρικη μακεδονια στο επικεντρο για αρκετες ωρες
                            Με λιγα λογια εγω θα φαω τα μεγαλα καρεκλοποδαρα? B-)
                            ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

Μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς το ύψος όλου αυτού του υετού ή για κάποιο διάστημα; Και όχι με μαθηματικό υπολογισμό (ολοκληρώματα...)
                              ναι υπαρχουν διαγραμματα και πινακακια που το μεταφραζουν κτλ...αλλα μη με ρωτας πως και που...

Comment

Originally posted by Gary View Post
                                Με λιγα λογια εγω θα φαω τα μεγαλα καρεκλοποδαρα? B-)
                                ειπαμε φετος ειναι η χρονια της αν.μακεδονιας...και της ανατολικης κεντρικης μακεδονιας...

Comment

Working...
                                X