Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• να και κατι ευχαριστο
    2001,2006...και 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ονειροοοο :D:D

Comment

• Οι καύσωνες για 14-16/9 της τάξης των 20-22οc στα 850, όχι μόνο πάνε περίπατο, αλλά φαίνονται κάτι συστηματάκια ωραία για τότε, που θα δώσουν πρωτοβρόχια και θερμ. 12-13 στα 850....ε δεν είναι και τίποτα...ούτε 10 βαθμούς διαφορά στα 850, μόλις σε 1,5-2 μέρες απόσταση από τότε που τα έδειξε...χαχαχαχαχαχα...

http://weatherparty.blogspot.gr/
      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by borios_polos View Post
        μπαινεις χαρουμενος γιατι επιτελους μετα απο πολλα χρονια εχουμε ακραια φυσιολογικο σεπτεμβριο και επεται συνεχεια φυσικα και διαβαζεις κατι ποστ σαν και αυτο και σαν καποια αλλα και σου ρχετε απο την μια να γελας και απο την αλλη να λες οτι δεν μπορει να αρμενιζω εγω στραβα μαλλον ο γυαλος ειναι στραβος....ηθελα να ξερα τα πιστευεις αυτα που γραφεις η απλα απο αντιδραση τα γραφεις?ωρες ωρες αυτο πιστευω ρε τασο....
        το έγραψα και χθες στις αναφορές. η χθεσινή μέρα ήταν φθινοπωρινή. οι προηγούμενες και αυτές που έρχονται δεν είναι. αλλά εφόσον το θεωρείς φθινόπωρο εσύ εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν(αν) κάνει κάποιες μέρες μέσα στον οκτώβριο με 26αρια-27αρια και ήλιο να βγω εδώ και να πω σε όσους γκρινιάζουν για καλοκαιρινές συνθήκες ότι δεν πρέπει να γκρινιάζουν γιατί έτσι είναι το φθινόπωρο.
        κατά τα άλλα δεν έγραψα πουθενά ότι δεν έχουμε φυσιολογικό σεπτέμβριο μέχρι στιγμής. είπα απλά ότι θα γυρίσουμε στις σχεδόν καλοκαιρινές συνθήκες(όπως κι έγινε σήμερα και θα συνεχίσει για 5-6 μέρες ακόμα),πράγμα το οποίο είναι απολύτως φυσιολογικό για τον σεπτέμβριο
        μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Comment

• ολα ωραια ολα καλα
            καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
              το έγραψα και χθες στις αναφορές. η χθεσινή μέρα ήταν φθινοπωρινή. οι προηγούμενες και αυτές που έρχονται δεν είναι. αλλά εφόσον το θεωρείς φθινόπωρο εσύ εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν(αν) κάνει κάποιες μέρες μέσα στον οκτώβριο με 26αρια-27αρια και ήλιο να βγω εδώ και να πω σε όσους γκρινιάζουν για καλοκαιρινές συνθήκες ότι δεν πρέπει να γκρινιάζουν γιατί έτσι είναι το φθινόπωρο.
              κατά τα άλλα δεν έγραψα πουθενά ότι δεν έχουμε φυσιολογικό σεπτέμβριο μέχρι στιγμής. είπα απλά ότι θα γυρίσουμε στις σχεδόν καλοκαιρινές συνθήκες(όπως κι έγινε σήμερα και θα συνεχίσει για 5-6 μέρες ακόμα),πράγμα το οποίο είναι απολύτως φυσιολογικό για τον σεπτέμβριο

για ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ειναι φουλ φθινοπωρινες οι μεγιστες με 26 βαθμους και ωραιοτατες απο κατι εμετικα 35αρια μεχρι 20 σεπτεβρη που αλλες χρονιες μας γ..σε την ψυχολογια. τα 28αρια για οκτωβρη ειναι αφυσικα αλλα για τωρα υπερ υπερ φυσιολογικα. αυτα μονο στην αφρικη και ποτε πια εδω

ΥΓ απο οτι φαινεται απο ΣΚ ξεκιναμε παλι τα ωραια μουντα πρωινα με συννεφιες και ψιλοβροχα.
              Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Comment

• εκει στο ΣΚ 14/9 φαινεται να μπαινουμε σε νεο κυκλο βροχων και μαλιστα απο 16 του μηνος πτωση 4-5 βαθμους και πολυ νερο με μεγιστες 23 βαθμους περιπου. . τα πρωτοβροχια φετος με αποζημιωσαν οχι μονο στην δραμα αλλα πολυ περισσοτερο σχεδον σε ολη την ελλαδα που εβρεξε. δεν θυμαμαι αλλο τοσο ωραιο μπασιμο για σεπτεμβρη.

ΥΓ χθες ειχαμε μεγιστη 21.6 πιστευω να ειναι ρεκορ για το 1ο δεκαημερο του μηνα. αν μπορει καποιος να βρει στατιστικα καθως εψαξα και δεν βρηκα. ας δωσει και λινκ. ευχαριστω
                Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΟΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Comment

• για θεσσαλονίκη για να ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε. όποιος θέλει τα πιστεύει,όποιος θέλει όχι. μέχρι στιγμής ο μήνας κυλάει φυσιολογικά,έχει βρέξει και αρκετά σε σχέση με το φυσιολογικό(με καλοκαιρινού τύπου βροχή φυσικά,εκτός από χθες) και κυλάει σχεδόν καλοκαιρινά και καμία σχέση με φθινόπωρο,δηλαδή ατελείωτη συννεφιά για μέρες,ψιλόβροχο όλη μέρα και μουντάδα. ευτυχώς αυτά μόνο χθες τα είχαμε. κατά τα άλλα προς το παρόν ο μήνας κυλάει με ήλιο όλη μέρα και κάποια σύννεφα αστάθειας(καλοκαιρινό φαινόμενο) γύρω από την πόλη που έδωσαν βροχές με μεγάλες ραγδαιότητες στις αρχές του μήνα τις νυχτερινές ώρες και προς το ξημέρωμα
                  1ο Εξάμηνο ΙΑΝ ΦΕΒ ΜΑΡ ΑΠΡ ΜΑΙ ΙΟΥΝ
                  Ελάχιστη Μηνιαία
                  Θερμοκρασία
                  1.3 2.2 4.5 7.5 12.1 16.3
                  Μέση Μηνιαία
                  Θερμοκρασία
                  5.2 6.7 9.7 14.2 19.6 24.4
                  Μέγιστη Μηνιαία
                  Θερμοκρασία
                  9.3 10.9 14.2 19.0 24.5 29.2
                  2ο Εξάμηνο ΙΟΥΛ ΑΥΓ ΣΕΠ ΟΚΤ ΝΟΕ ΔΕΚ
                  Ελάχιστη Μηνιαία
                  Θερμοκρασία
                  18.6 18.3 14.9 10.8 6.8 3.0
                  Μέση Μηνιαία
                  Θερμοκρασία
                  26.6 26.0 21.8 16.2 11.0 6.9
                  Μέγιστη Μηνιαία
                  Θερμοκρασία
                  31.5 31.1 27.2 21.2 15.4 11.0
                  Last edited by salonikatasos; 08/09/2014, 04:07 PM.
                  μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                    ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΩΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΣΚ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ??????
                    εγω απο τις λιγοστες μου γνωσεις που αποκτησα εδω μεσα δεν τα βλεπω πολυ καλα τα πραγματα
                    ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ
                    ΓΙΑ ΒΟΗΘΑΤΕ

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                      ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ
                      ΓΙΑ ΒΟΗΘΑΤΕ
                      Χελμε χωρις να ειμαι σίγουρος το συγκεκριμένο πρεπει βγαζει πρόβλεψη με βάση το gfs

http://www.weather-forecast.com/loca...recasts/latest

Comment

• Originally posted by Stavrostham View Post
                        Χελμε χωρις να ειμαι σίγουρος το συγκεκριμένο πρεπει βγαζει πρόβλεψη με βάση το gfs

http://www.weather-forecast.com/loca...recasts/latest
                        Ναι και αν δεν απατωμαι και το freemeteo που παιρνει απο το gfs εχει ακριβως την ιδια προβλεψη.

Comment

• συνεχιζει η "καλοκαιρινη" προοπτικη...φυσικα και κανω πλακα γιατι μαλλον ρε τασο πραγματικα στην προκειμενη περιπτωση εισαι εκτος...οσο κυνικος και λογικος εισαι τον χειμωνα(με την βοηθεια της κακοδαιμονιας μας φυσικα) αλλο τοσο εκτος και ουτοπικος εισαι στις περιγραφες σου ανοιξη καλοκαιρι και το συνεχιζεις και το φθινιοπωρο....για αρχες σε πτεμβριου αυτο που εχουμε ειναι τα λεγομενα πρωτοβροχια τα οποια φυσικα επειδη ειναι κοντα στο καλοκαιρι σαν μηνας εχουν και χαρακτηριστικα καλοκαιριου....α και το 11 στα 850 και ο νεος γυρος βροχων που φαινεται ειναι αδιανοητο να σε κανει να μιλας για συνεχεια του καλοκαιρου...δηλαδη πως φανταζεσαι το φθινοπωρο τον σεπτεμβριο?με μονοψηφιες μεγιστες χιονια στα ορεινα και βαραδρη να ξυριζει για να τον πεις φθινοπωρινο μηνα?
                          ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Comment

• Α ρε Σπυρακο παλι μας ταζουν,ελπιζω να μη χαθει και η νεα διαφαινομενη κακοκαιρια,σεπιασε καμια απο τις μπορες στα μερη μας το απογευμα?

Comment

• Originally posted by sakis13 View Post
                                Α ρε Σπυρακο παλι μας ταζουν,ελπιζω να μη χαθει και η νεα διαφαινομενη κακοκαιρια,σεπιασε καμια απο τις μπορες στα μερη μας το απογευμα?
                                Σημερα καθολου!!!εχθες τιποτα!!!!μονο το σαββατο εφαγα καλο ομβρο εδω κατω σακη.(3 χιλιοστα)Το στριμ δεν μας ευνοησε καθολου(ελπιζω και εγω να τα κρατησει αυτα που ταζει)

Comment

Working...
                                X