Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Φωτογραφιες απο το χθεσινο μπουρινι που επληξε την πολη μας, με ιδιαιτερη σφοδροτητα...ενω ειχαμε και χαλαζι που σε ορισμενες περιοχες το εστρωσε! Απο το μπουρινι επηρεαστηκε αποκλειστικα μονο η πολη...ενω την ιδια ωρα περιοχες γυρω απο την πολη απολαμβαναν λιακαδα...! Χιλιοστα μεσα στην πολη απο 7 εως 15...

Καπως ετσι ξεκινησαν ολα...

Οι τεσσερις πρωτες φωτογραφιες ειναι του Κωστα Μουντριχα...
    Last edited by Dirfis; 06/03/2014, 10:18 AM.
    Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• Σ' αυτό που λέει ο Τέο έχει δίκαιο. Για Σαμαρίνα τουλάχιστον που γνωρίζω, οι μαρτιάτικες κακοκαιρίες άφηναν 30-50 πόντους. Φέτος αφήνουν 5ποντα. Και εμείς που είμαστε καλομαθημένοι στα πολλά χιόνια, φέτος έχουμε ξενερώσει. Τια να κάνουμε όμως, θα πορευθούμε μ' αυτά που έχουμε, δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον Θεό.

Comment

• Φωτό του Καρπενησίου από τον δρόμο για Βελούχι, την Κυριακή της Αποκριάς (του Χρήστου Κοντοκώστα)

Comment

• Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• Πολυ ομορφες φωτο Αγγελε!
            Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• Στα πάρκα της πόλης των Ιωαννίνων, πλάι στα έλατα, έχουν ανθίσει και οι μαργαριτούλες...

"Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

• Πολύ ωραίες οι εικόνες σας παιδιά...μπράβο σας...
                sigpic​

Comment

• DSC00773.jpgDSC00769.jpgDSC00770.jpgDSC00771.jpgDSC00772.jpgκαι ενώ ο βα ορίζοντας ήταν κάπως έτσι σήμερα τελικά δεν είδαμε ούτε σταγόνα...
                  10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!

Comment

• Ηλιοβασίλεμα στον Κορινθιακό μετά τη βροχή
                    Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                    Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• Σελι

Comment

• Comment

• Originally posted by snowman36 View Post

αυτα ειναι!!!!!!!το περισσοτερο χιονι φετος ή μου φαινεται???
                          ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Οντως ειναι το περισσοτερο χιονι που ειδε φετος το χωριο...7 μαρτιου...ντρεπομαι που το λεω,

Comment

• Originally posted by snowman36 View Post
                              Οντως ειναι το περισσοτερο χιονι που ειδε φετος το χωριο...7 μαρτιου...ντρεπομαι που το λεω,
                              ασε τις ντροπες και απολαυσε τη μαγεια....του χρονου θα γυρισουν τα ΔΙΜΕΤΡΑ...
                              ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Oι φωτο απο το Σελι ειναι σημερινες?Μου φαινεται πολυ το χιονι!Εβαλε που καλα!

Comment

Working...
                                X