Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aλλη 1 σημερινη απο το Χελμο στα 1850μ...
    Ψιχουλα μεν αλλα κανουμε υπομονη...

Comment

• Μερικες ακομα σημερινες εικονες απο το Χελμο....

Comment

• Τέλειεςςςςςςςςςς
        Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Πολύ ωραίο αυτό το βουνό χιονισμένο!
          Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
          Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Aπίθανες εικόνες και πολύ περισσότερο χιόνι από όσο αναμενόταν...αν και τους μετεωρολόγους τους έπιασε στον ύπνο η όλη φάση από πλευράς χιονοπτώσεων!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
              Aπίθανες εικόνες και πολύ περισσότερο χιόνι από όσο αναμενόταν...αν και τους μετεωρολόγους τους έπιασε στον ύπνο η όλη φάση από πλευράς χιονοπτώσεων!!!
              Τι να τα κανεις ρε Κωστα που δεν θα υπαρχει αναλογη συνεχεια...
              Γιορτες με κλειστα χκ θα κανουμε και οι ελπιδες των ντοπιων επιχειρηματιων για κινηση τις ημερες των εορτων χανονται....
              Εκτως και αν γινει η τεραστια εκπληξη εκει τις ημερες της αλλαγης του ετους.....Ξερεις εσυ,,,τα λεγαμε τις προαλλες

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                Τι να τα κανεις ρε Κωστα που δεν θα υπαρχει αναλογη συνεχεια...
                Γιορτες με κλειστα χκ θα κανουμε και οι ελπιδες των ντοπιων επιχειρηματιων για κινηση τις ημερες των εορτων χανονται....
                Εκτως και αν γινει η τεραστια εκπληξη εκει τις ημερες της αλλαγης του ετους.....Ξερεις εσυ,,,τα λεγαμε τις προαλλες
                Η τοπική αγορά, ξενώνες-εστιατόρια-εμπορικά θα δουλέψουν..
                Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• Στο Καρπενήσι πάντως και την ευρύτερη περιοχή δεν υπάρχει ούτε για δείγμα δωμάτιο ανάμεσα από 24-28/12...
                  Επίσης αρκετά Χ/Κ διάβασα θα ανοίξουν αυτό το Σ/Κ και λογικά θα είναι ανοιχτά και τις ημέρες των Χριστουγέννων...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                  Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Η ιστορια εχει διδαξει πως χρονιες που στις γιορτες το χκ δουλευει γινεται Ο ΧΑΜΟΣ.....
                    Σαφως και θα εχει πολυ κοσμο στις γιορτες και με κλειστο χκ....Αλλα limit up δεν θα γινει με κλειστο χιονοδρομικο.....

Comment

Η ιστορια εχει διδαξει πως χρονιες που στις γιορτες το χκ δουλευει γινεται Ο ΧΑΜΟΣ.....
                      Σαφως και θα εχει πολυ κοσμο στις γιορτες και με κλειστο χκ....Αλλα limit up δεν θα γινει με κλειστο χιονοδρομικο.....
                      Σωστό.. Poker-ρας ;;

Comment

• Originally posted by Morpheas View Post
                        Η τοπική αγορά, ξενώνες-εστιατόρια-εμπορικά θα δουλέψουν..
                        Πλην των αρκετων καταστηματων που εμπορευονται εξοπλισμο για καθε ειδους χειμερινο σπορ....

Comment

• Originally posted by Morpheas View Post
                          Σωστό.. Poker-ρας ;;
                          Οχι.....παλιος καμενος στα χρηματιστηρια....χαχαχαχα

Comment

Πλην των αρκετων καταστηματων που εμπορευονται εξοπλισμο για καθε ειδους χειμερινο σπορ....
                            Επίσης σωστό..

Comment

• Ιωάννινα χθες το απόγευμα...

"Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

Οχι.....παλιος καμενος στα χρηματιστηρια....χαχαχαχα
                                Εσύ, εγώ και μερικές χιλιάδες..

Comment

Working...
                                X