Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Aπίθανες εικόνες και πολύ περισσότερο χιόνι από όσο αναμενόταν...αν και τους μετεωρολόγους τους έπιασε στον ύπνο η όλη φάση από πλευράς χιονοπτώσεων!!!
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Aπίθανες εικόνες και πολύ περισσότερο χιόνι από όσο αναμενόταν...αν και τους μετεωρολόγους τους έπιασε στον ύπνο η όλη φάση από πλευράς χιονοπτώσεων!!!
Τι να τα κανεις ρε Κωστα που δεν θα υπαρχει αναλογη συνεχεια...
Γιορτες με κλειστα χκ θα κανουμε και οι ελπιδες των ντοπιων επιχειρηματιων για κινηση τις ημερες των εορτων χανονται....
Εκτως και αν γινει η τεραστια εκπληξη εκει τις ημερες της αλλαγης του ετους.....Ξερεις εσυ,,,τα λεγαμε τις προαλλες
Τι να τα κανεις ρε Κωστα που δεν θα υπαρχει αναλογη συνεχεια...
Γιορτες με κλειστα χκ θα κανουμε και οι ελπιδες των ντοπιων επιχειρηματιων για κινηση τις ημερες των εορτων χανονται....
Εκτως και αν γινει η τεραστια εκπληξη εκει τις ημερες της αλλαγης του ετους.....Ξερεις εσυ,,,τα λεγαμε τις προαλλες
Η τοπική αγορά, ξενώνες-εστιατόρια-εμπορικά θα δουλέψουν..
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης
Στο Καρπενήσι πάντως και την ευρύτερη περιοχή δεν υπάρχει ούτε για δείγμα δωμάτιο ανάμεσα από 24-28/12...
Επίσης αρκετά Χ/Κ διάβασα θα ανοίξουν αυτό το Σ/Κ και λογικά θα είναι ανοιχτά και τις ημέρες των Χριστουγέννων...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Η ιστορια εχει διδαξει πως χρονιες που στις γιορτες το χκ δουλευει γινεται Ο ΧΑΜΟΣ.....
Σαφως και θα εχει πολυ κοσμο στις γιορτες και με κλειστο χκ....Αλλα limit up δεν θα γινει με κλειστο χιονοδρομικο.....
Η ιστορια εχει διδαξει πως χρονιες που στις γιορτες το χκ δουλευει γινεται Ο ΧΑΜΟΣ.....
Σαφως και θα εχει πολυ κοσμο στις γιορτες και με κλειστο χκ....Αλλα limit up δεν θα γινει με κλειστο χιονοδρομικο.....
Σωστό.. Poker-ρας ;;
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης
Comment