Καλή χρονιά από τη γέφυρα στο Ροβανιέμι...από τη στιγμή που πήγε να ανέβει λίγο πάνω από το μηδέν και έγινε θέμα, ξεκωλώθηκε να ρίχνει!!!!....χοχοχοχοχοχοχοχο.....
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Καλή χρονιά από τη γέφυρα στο Ροβανιέμι...από τη στιγμή που πήγε να ανέβει λίγο πάνω από το μηδέν και έγινε θέμα, ξεκωλώθηκε να ρίχνει!!!!....χοχοχοχοχοχοχοχο.....
Ξεκωλωθηκε να ριχνει;
Ο μισος ποντος χιονι;
Γιατι μισος ειναι.Παραπανω δεν ειναι.Τα χωματα φαινονται απο κατω οι καθαρες επιφανειες αυτες που ειναι σαν σκεπαστρα εχουν μισο ποντο χιονι πανω.Αυτο ειναι το καινουργιο χιονι.
Aπό τον Οκτώβριο ρίχνει σχεδόν ασταμάτητα....βουναλάκια μαζεύουν στους δρόμους καθημερινά....χοχοχοχοχο....και σε λίγο θα την βγάλετε καμηλοπεριοχή....χαχαχαχαχα...λες και πρέπει κάθε μήνα και κάθε χρόνο να έχει τον ίδιο καιρό....
Ειναι αναξιο λογου να ασχοληθει καποιος με το Ροβανιεμι αυτη τη περιοδο αν χιονιζει.Δε το καταλαβαινεις;
Εισαι δημοσιογραφος αν θυμαμαι καλα.
Το πρωτο πραγμα που μαθαινετε ειναι οτι ειδηση δεν ειναι αν σκυλος δαγκωσει ανθρωπο αλλα αν ανθρωπος δαγκωσει σκυλο.
Ειδηση στο Ροβανιεμι δεν ειναι αν χιονισε χτες.Ειδηση ηταν οτι προχτες δεν ειχε σταλα χιονιου και εβρεχε.Οσο για το ποσο ειναι το νεο χιονι που επεσε πανω στους μισολιωμενους παγους ειναι η καμερα αδιαψευστος μαρτυρας.Ενας ποντος ειναι και τιποτα παραπανω.
Υπο την εννοια οτι μ αρεσει να βλεπουμε το χιονι οπου και να ειναι ,οκ συμφωνω (εκτος απ τα προσηνεμα φυσικα) αλλα παντα πρεπει να βλεπουμε τις γυρω συνθηκες.
Ο,τι πεις γιατρέ, εγώ δεν χαλάω χατίρια....ναι είπε ο γιατρός, ναι συμφωνώ κι εγώ...εγώ δεν ασχολούμαι, εικόνες μεταφέρω και βλέπω...εσείς τι μαθαίνετε ως πιο βασικό στην ιατρική?...χαχαχαχαχαχαχα....απίστευτοι είστε μερικοί, τα ξέρετε όλα και από λίγο κι έχετε και άποψη μπράβο...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Ο,τι πεις γιατρέ, εγώ δεν χαλάω χατίρια....ναι είπε ο γιατρός, ναι συμφωνώ κι εγώ...εγώ δεν ασχολούμαι, εικόνες μεταφέρω και βλέπω...εσείς τι μαθαίνετε ως πιο βασικό στην ιατρική?...χαχαχαχαχαχαχα....απίστευτοι είστε μερικοί, τα ξέρετε όλα και από λίγο κι έχετε και άποψη μπράβο...
Δεν ειναι ειδηση να βαλεις σε ενα ιντερνετικο Site η σε μια εφημεριδα οτι χιονισε στην Βορεια Ρωσσια σημερα.
Το Ροβανιεμι μπορει να το εκανε καποιος κλικ επειδη ειναι το χωριο του Αιβασιλη.ΟΧΙ ομως επειδη χιονισε.Το ονομα θα τον τραβουσε.Οχι το οτι χιονισε.
Αν εβαζες ως ειδηση σε Site "Χιονισε σημερα 1/1/14 στη Βορεια Σιβηρια " δεν θα επαιρνε ουτε ενα κλικ.Δεν αποτελει ειδηση αυτο.
Εμεις ως πιο βασικο μαθαινουμε οτι ειναι ατιμο πραμα η ιατρικη και οτι ποτε δεν εισαι σιγουρος για τιποτα.
Comment