Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σταυρο μου το ξερω, δεν εχω σκοπο να θιξω κανεναν, καποιοι ομως επιμενουν οτι ''τετοια θεματα'' επρεπε να ειχαν γινει χθες την στιγμη που υπαρχουν πιο σοβαρα θεματα να λυθουν!
    να θυμισω πχ την ελλειψη στο προσωπικο... να θυμισω το πατημα των πιστων που δεν γινοταν στην ωρα του... υπαρχουν σοβαρα θεματα που δεν ξερω κατα ποσο θα λυθουν!
    δωστε κανονι στον λαο να τσουλανε πανω σε λασποχιονο και πετρες με αυτες τις θερμοκρασιες!
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Ταπεινη μου αποψη,αν δεν μπουν στο παιχνιδι ξενοι επενδυτες δε θα γινει ποτε δουλεια. Πειτε στον τυπο που αγορασε το Σκορπιο να αγορασει με τα ρεστα το ΧΚΚ...

Comment

• Originally posted by liapos7 View Post
        Σταυρο μου το ξερω, δεν εχω σκοπο να θιξω κανεναν, καποιοι ομως επιμενουν οτι ''τετοια θεματα'' επρεπε να ειχαν γινει χθες την στιγμη που υπαρχουν πιο σοβαρα θεματα να λυθουν!
        να θυμισω πχ την ελλειψη στο προσωπικο... να θυμισω το πατημα των πιστων που δεν γινοταν στην ωρα του... υπαρχουν σοβαρα θεματα που δεν ξερω κατα ποσο θα λυθουν!
        δωστε κανονι στον λαο να τσουλανε πανω σε λασποχιονο και πετρες με αυτες τις θερμοκρασιες!
        Γιώργο κανείς δεν είπε πως υπάρχουν τα χρήματα και κάθονται, όπως επίσης όλοι ξέρουν για την έλλειψη προσωπικού, όλοι έχουμε δει πως αρκετές φορές υπάρχει θέμα με το πάτημα των πιστών, την άμεση πλήρη λειτουργία του Χ.Κ. μετά από σφοδρή χιονόπτωση κ.τ.λ. Δεν μπορεί όμως να μην γινόμαστε και λίγο γραφικοί... φέτος δεν έγραψε κανείς για κανόνια! Δεν είναι κακό να θέλεις το καλύτερο... εδώ ο Ολυμπιακός ελπίζει σε πρόκριση, να μην ελπίζουμε εμείς πως θα μπουν κανόνια; Οι θερμοκρασίες δεν είναι δα και τόσο υψηλές, ούτε τα έργα που θα πρέπει να γίνουν ακατόρθωτα! Όπως και να έχει, χρήματα λείπουν... όλοι το γνωρίζουμε αυτό! Αλλά μη βαράς κι εσύ, πήγε 19/12 κι ακόμα να τσουλήσουμε...

Comment

• Καλημέρα...Οι εποχές που τα πακέτα για ανάπτυξη της χώρας έρρεαν άφθονα έχουν περάσει....Δυστυχώς αντί να πάνε(τα πακέτα)στην πραγματική ανάπτυξη,πήγαιναν για την ανάπτυξη των κομματικών στρατών του εκάστοτε κυβερνώντα...Κοινώς,πλέον λεφτά υπάρχουν μόνο για να πληρώνουν τόκους,τοκοχρεωλίσια και...ρήτρες εσόδων για τα διόδια του μπόμπολα..όλοι δίκιο έχετε,όλοι θέλουμε το καλύτερο για το χ.κ.κ.και για την τρέλα μας αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη...και είναι πολύ άσχημη η ρουφιάνα...
          Beati Paoli.........

Comment

• ’σε μας ρε Σπύρο να ονειρευτούμε λίγο...

Ίσως το ένα καλό που έκανε η κρίση είναι πως θα κάνει τα πάντα να απεμπλακούν από την αγκαλιά του δημοσίου και την αναμονή μόνιμης χρηματοδότησης. Μπορεί το Χ.Κ.Κ. να σταθεί μόνο στα πόδια του. Ναι, δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε ποτέ ’λπεις. ’λλωστε για τη γεωγραφική μας θέση μια χαρά τα πάμε, όμως μπορούμε και πολύ καλύτερα! Το Χ.Κ.Κ. πρέπει να καταρτίσει master plan, όπως και έκανε πριν μερικούς μήνες. Επιχειρηματικά και μόνο πρέπει να δουν οι διοικούντες την όλη κατάσταση, μακροπρόθεσμα, να επενδύσουν και να σχεδιάσουν τα πάντα με τα μάτια στο μέλλον . Μπορούν σιγά - σιγά να γίνουν κι άλλες αναβαθμίσεις. Μελλοντικά κατ'εμέ θα μπορούσαν να μπουν και κανόνια, δεν είναι ουτοπία! Το θέμα είναι να ανεβαίνουν χιονοδρόμοι στο βούνο, τα υπόλοιπα θα έρθουν... Πρέπει να γίνει επένδυση στα πιτσιρίκια, είναι το μέλλον και στο στήριγμα του Χ.Κ.Κ. Τέλος πάντων... σαν να κάνω copy - paste από περασμένα threads νιώθω...

Πίσω στο βουνό, από τις κάμερες βλέπω πως έριξε κάτι χθες και ασπρίζει σιγά - σιγά το βουνό! Santa Χιόνια...

Comment

• http://kalavritaski.blogspot.gr/2013...starts_19.html
              ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ13

Comment

• Όλοι μπορουμε να κάνουμε όνειρα και φαντασιώσεις, το θέμα ειναι αν τα κάνουμε στον ύπνο ή στο ξύπνιο μας! Τα χέρια είτε μέσα είτε εξω απο την κουβέρτα ειναι το ιδιο στην περίπτωση μας! Όσοι λοιπόν λέτε για κανόνια πρεπει να ξέρετε οτι πέρα απο το νερο, χρειάζονται και οι σωστές συνθηκες για να διατηρηθεί το τεχνητό χιονι! Δυστυχώς ειμαστε κατω απο το αυλάκι κι αυτο μεταφράζεται αυτόματα σε υψηλότερες θερμοκρασίες για το ΧΚΚ! Το χιονι που εχει πέσει τωρα ειναι μια καλη βάση για τα επόμενα χιονια που θα πέσουν! Δεν ειναι κατάλληλο για χιονοδρομικά, υπάρχουν πέτρες κατω απο το χιονι που στην καλύτερη θα κανουν ζημιά στον πάτο της σανιδας/σκι και στην χειρότερη θα τραυματιστουμε εμεις οι ίδιοι! Οποτε πρεπει να περιμενουμε την επαρκή ποσότητα χιονιού οταν αυτο πέσει για κανονική και ασφαλή λειτουργεια των πιστών! Το καθε πράγμα στον καιρο του παιδια, εχουμε πολλα να απολαύσουμε μέσα στον χειμώνα που μας έρχεται, στην ωρα του ομως το καθε τι! Επίσης,ισως να έχετε παρατηρήσει οτι δεν ειναι όλες οι σεζόν ίδιες! ’λλες ξεκινάνε πιο νωρις, άλλες τελειώνουν πιο νωρις κλπ κλπ! Ελπίζουμε όλοι μας για το καλυτερο!
                Last edited by liapos7; 19/12/2013, 05:30 PM.
                μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Την λυπητερή δεν λένε όμως...κρίση-ξεκρίση,το 25άρι σταθερό...ούτε ευρώ κάτω...
                  Beati Paoli.........

Comment

• liapo7 καλά τα λες.
                    Τιμή γνωρίζουμε για αύριο? 25 ευρό???

Comment

• Originally posted by donnie View Post
                      liapo7 καλά τα λες.
                      Τιμή γνωρίζουμε για αύριο? 25 ευρό???
                      νομιζω ειπαν οτι θα ειναι μιση τιμη λογω του οτι θα ειναι ανοικτη η στυγα μονο

Comment

• Παλουκάρια,όσοι πάτε κάντε και ένα φωτορεπορτάζ...και περιμένουμε και εντυπώσεις!!
                        Beati Paoli.........

Comment

• Originally posted by StavRos View Post
                          νομιζω ειπαν οτι θα ειναι μιση τιμη λογω του οτι θα ειναι ανοικτη η στυγα μονο
                          θέλω μια επίσημη απάντηση

Comment

• φίλε μου μόλις τώρα πήρα και μου είπανε θα ναι ανοιχτά στύγα θέτις ηρακλής και ''σκέφτονται'' τιμή 17ε

Comment

• Originally posted by donnie View Post
                              θέλω μια επίσημη απάντηση
                              στην ανακοινωση δεν αναφερουν κατι . απλα οτι την κυριακη θα εχει εκτπωση μονο σε αυτους που κανουν snowboard.

για πιο επισημα παρε ενα τηλεφωνο στο χιονοδρομικο

mail@kalavrita-ski.com
                              26920.24451, 26920.24452
                              26920.24453

Comment

• αγορια 90% κυριακη θα ειμαι πανω........και κοριτσια εννοειται!!!
                                Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                                Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                                Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Working...
                                X