Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• χαλια ειναι η κατασταση σε ολα σχεδον τα χκ

Comment

• Originally posted by StavRos View Post
      χαλια ειναι η κατασταση σε ολα σχεδον τα χκ
      το ξέρουμε

Comment

• Originally posted by donnie View Post
        το ξέρουμε

το ξερω απλα ειπα να πω τον πονο μου :/

Comment

• μετα τις 20 κάτι θα γίνει

Comment

• Καλάβρυτα 8-1-2014
            Συμπαθητικά σήμερα στον χελμό, με πραγματικά <τελεια> την πιστα στο διπλο, απαγορευτικά για εκτος (πάγος-κρουστα), ελάχιστο κοσμο, 11 βαθμους υπο σκιά στην βαθεια λάκα στις μια.
            ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

• Originally posted by vro View Post
              Καλάβρυτα 8-1-2014
              Συμπαθητικά σήμερα στον χελμό, με πραγματικά <τελεια> την πιστα στο διπλο, απαγορευτικά για εκτος (πάγος-κρουστα), ελάχιστο κοσμο, 11 βαθμους υπο σκιά στην βαθεια λάκα στις μια.

.................................................. .................
              Beati Paoli.........

Comment

• Δεν υπάρχει σωτηρία παιδια φέτος θα έχουμε προωρη άνοιξη και αφου δεν έκατσαν οι πρώτες κακοκαιρίες με τις χαμηλές θερμοκρασίες δύσκολο πιά πιστεύω να φορτώσει το βουνο και να κρατήσει...εγω πήγα απέναντι σήμερα λόγω παρέας(κρίμα τα εισητήρια που έχω απο groupon) άλλα μια απο τα ίδια, ήταν σκλήρό το πρώι και πέτρες και το μεσημέρι καλοκαίρι!!! Αφου επηρεάστηκα γύριζοντας και πήγα ψώνησα μαγίο για το surf! xaxaxa!

Comment

• Θα ήθελα να πώ την γνώμη μου για την τιμολόγηση του Χ.Κ.Κ την περίοδο των εορτών...25 ευρώ εισητήριο για το μισό βουνό...???? Ακυρη πολιτική προσηλήτισης πελατών...Προσωπικά έχω ετήσια κάρτα αλλά που είναι τα "προνόμια" στις ενοικιάσεις εξοπλισμού...??? 20 ευρώ για σκι...???? ρε που ζείτε...στο διάστημα..??? Βαριόμουνα να κατέβω Καλάβρυτα και σε καλό μου βρήκε γιατί είχε πολλά και καλά απάτητα για το σανίδι..Τέλος πάντων τα παράπονα που άκουσα το διήμερο Παρασκεύης Σαββάτου που βρέθηκα στο βουνό πολλά και λογικά...λίγος ο κόσμος (χιονοδρόμοι) λόγω σφαγιαστικών τιμών για μια οικογένεια...μα καλά αντί να βάλετε δωρεάν το εισητήριο για τα παιδιά έως ας πούμε μία ηλικία 10-12 χρονών...?? πως θα τους κάνετε πελάτες???Εχει τώρα ο γονιός 80-100 ευρώ αν είναι πολύτεκνος??Τι να πώ δεν είναι δικό μου μαγαζί..αλλά είναι κρίμα η εικόνα που φαινόταν ν αλλάζει τα τελευταία χρόνια να ξαναγίνεται όπως παλιά...

Comment

• Originally posted by lambros-kefal View Post
                    αλλά είναι κρίμα η εικόνα που φαινόταν ν αλλάζει τα τελευταία χρόνια να ξαναγίνεται όπως παλιά...

Λάμπρο,πρώτα βγαίνει λένε η ψυχή και μετά το χούι..
                    Beati Paoli.........

Comment

• Και μονο με την Στυγα αξιζει το ανεβα με 1000
                      550 vertical ειναι αυτα.
                      Tωρα αν δεν το πολυεχεις με το εκτος οι επιλογες ειναι λιγες...
                      εγω προσωπικα βαριεμαι την πιστα μετα απο 2-3 φορες

Προσοχη στα εκτος γιατι θα ειναι παγωμενα το πρωι ,και λουκουμια αργοτερα
                      Διαλεγοντας την σωστη ωρα για τον συγκεκριμενο προσανατολισμο
                      πρεπει να βγαινει μια χαρα σκι και για τις επομενες μερες

Που θα παει δεν θα χιονισει εχουμε ακομα μποστα μας 2μιση μηνες.

Comment

• Κατι φαινεται απο Τεταρτη εως Παρασκευη......20ποντο φρεσκαρισμα πιστευω το χουμε.....

Comment

• Τετάρτη να μν ανεβω δλδ

Comment

• Originally posted by johan99 View Post
                            Τετάρτη να μν ανεβω δλδ
                            Γιατι να μην ανεβεις αν δεν φυσαει?????

Comment

• Πηγε κανενας σημερα για πετροσκι-τεστ?

Comment

• ωραιος χειμωνας ο φετεινος! Διαβασα σε ενα αρθρο λεει θα επιστρεψει ο χειμωνας στην Ελλαδα κατα τα τελη Γεναρη και ολο αυτο οφειλεται σε ενα πειραμα που εκαναν οι @#$#@ οι αμερικανοι με το haarp!

Nothing is impossible...
                                You are only limited by fear
                                and even that, you can overcome!

Comment

Working...
                                X