Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους εύχομαι. Για πείτε καμια γνώμη : Αύριο 24 ή Πέμπτη 26 θα είναι καλύτερα από άποψη συνθηκών (καιρός, χιόνι κ.τ.λ.) ? Ευχαριστώ

Comment

• Originally posted by jofreesurf View Post
      Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους εύχομαι. Για πείτε καμια γνώμη : Αύριο 24 ή Πέμπτη 26 θα είναι καλύτερα από άποψη συνθηκών (καιρός, χιόνι κ.τ.λ.) ? Ευχαριστώ
      Νομίζω είναι καλύτερα να δοκιμάσεις την Πέμπτη που φαίνεται να υπάρχει άνοιγμα στην επερχόμενη κακοκαιρία
      Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ.Στεφάνου - Οικ. Αγ.Παρασκευής:
      http://www.weatherlink.com/user/aris/
      Κάμερα Σταθμού:
      http://www.metar.gr/ws/stefanos/astefanos000.jpg

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
        Ακριβως ετσι Λαμπρο!!!
        Βασικα βλεπω τρομερα ποσα υετου αλλα ειμαι συγκρατημενος .....
        Μ' αυτά που δείχνουν οι χάρτες πιστεύω πως το μισό μέτρο το έχει πολυυυ χαλαρα μέχρι το Σάββατο!
        Μετεωρολογικός Σταθμός Αγ.Στεφάνου - Οικ. Αγ.Παρασκευής:
        http://www.weatherlink.com/user/aris/
        Κάμερα Σταθμού:
        http://www.metar.gr/ws/stefanos/astefanos000.jpg

Comment

• Originally posted by Arisnow View Post
          Μ' αυτά που δείχνουν οι χάρτες πιστεύω πως το μισό μέτρο το έχει πολυυυ χαλαρα μέχρι το Σάββατο!
          Μμμμμμμμ και λιγο λες Αρη

Comment

• Κρίμα γιατι αν ειχε καλο καιρο το Σαββατο θα έσπαγε λίγο ο κόσμος. Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα την Κυριακή θα γίνεται της που...ας

Comment

• http://www.snowreport.gr/snowcam/kalavrita/live.html

Νέα livestream κάμερα στο χ.κ. Καλαβρύτων από το snowreport.

Comment

• Έβαλε χιόνι σήμερα?

Comment

• Originally posted by ref View Post
                  Έβαλε χιόνι σήμερα?
                  Οχι .....σε λιγο τα φαινομενα .....

Comment

• Επιτελους ρε παιδια μια καμερα με ολη την εννοια της, μεχρι τωρα τις βλεπαμε στο εξωτερικο, απο σημερα και στην χωρα μας, μπραβο και μονο μπραβο σας!!
                    Θα βλεπουμε πλεον και live χιονοπτωση, ολα τα λεφτα λεμε!!!
                    Την υγειά μας ρε....
                    www.skimag.gr

Comment

• Να χαμε και 1 προβολεα για νυχτερινο χιονομπανιστηρι!!!

Comment

• τι να βλεπεις τη βροχη?
                        απο παρασκευη βλεπουμε!
                        Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                        Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                        Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

• Καλημερα και χρονια πολλα!! Γιατι ρε φιλε, σε χαλαει? Ας εχει βροχη, ας εχει χιονι, ας εχει οτι θελει, μονο και μονο το οτι βλεπουμε live τι γινετε στο βουνο, μονο πχ. στο Hintertux το εβλεπες και αν, τετοιες ενεργειες πρεπει να διαφημιζονται και να χειροκροτουνται, ειναι που ειναι μιζερο και ********* το κρατος μας, ας ειμαστε τουλαχιστον εμεις μεταξυ μας πιασμενοι χερι χερι!!!
                          Την υγειά μας ρε....
                          www.skimag.gr

Comment

• ρε φιλε καταρχιν χρονια πολλα σε ολους!
                            ειπα εγω καπου οτι με χαλαει?εγω αναφερθηκα στο Γιωργο(χελμο) και ξερει πολυ καλα τι εννοω,οτι και να ειχαμε προβολεα θα βλεπαμε βροχη και με αυτο τον τροπο εξεφρασα την στεναχωρια μου....αν εσυ νομιζεις οτι δεν μου αρεσουν αυτες οι κινησεις μαλλον δεν ξερεις καθολου με ποιον μιλας!
                            ας ελπισουμε να ασπρισει το βουνο μας συντομα μπας και αφησουμε τις παραξενιες!!!
                            Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                            Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                            Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

• Καλησπέρα. Κάποιο feedback από τις πίστες για αυτούς που θα ανέβουν αύριο ? Πέτρες, παγωμένη πίστα, ώρα που ξεπαγώνει κ.τ.λ Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους μας .

Comment

• Originally posted by notis_tripoli View Post
                                ρε φιλε καταρχιν χρονια πολλα σε ολους!
                                ειπα εγω καπου οτι με χαλαει?εγω αναφερθηκα στο Γιωργο(χελμο) και ξερει πολυ καλα τι εννοω,οτι και να ειχαμε προβολεα θα βλεπαμε βροχη και με αυτο τον τροπο εξεφρασα την στεναχωρια μου....αν εσυ νομιζεις οτι δεν μου αρεσουν αυτες οι κινησεις μαλλον δεν ξερεις καθολου με ποιον μιλας!
                                ας ελπισουμε να ασπρισει το βουνο μας συντομα μπας και αφησουμε τις παραξενιες!!!
                                Τουλαχιστον να επιβραβεβουμε τετοιες κινησεις οπως η συγκεκριμενη καμερα, τωρα αν βρεχει η χιονιζει εμενα δεν....ναι φιλε να χιονισει γιατι δεν καταλαβαινομαστε καθολου....
                                Last edited by spider.gr; 25/12/2013, 06:43 PM.
                                Την υγειά μας ρε....
                                www.skimag.gr

Comment

Working...
                                X