Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2013-2014

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by hammersword View Post
    ρε φιλε ΟΚ το βιντεο και το τοπιο ωραιο, αλλα κατεβηκες ολη την πλαγια τραβερσαροντας και με φρενο σαν πλατανοφυλλο που πεφτει απ το δεντρο?
    Χαχα «κατέβηκα όλη την πλάγια τραβερσάρονται και με φρένο σαν πλατανόφυλλο που πέφτει απ το δέντρο» διότι:
    1. εγκαινιάζοντας λόγω υποχρεώσεων την χρονιά 2014 και φτάνοντας με το skybus… μετά από όλες τις στροφές…με τι κεφάλι κουδούνι…ανέβηκα με την μια ’γκυρα… μίας και είχε ξεπροβάλλει ήλιος ανάμεσα από τα σύννεφα… πρόσθεσε και ένα χρόνο αγυμνασιά…..έχεις το κατάλληλο μείγμα….για φρένα
    2. ένας 39χρονος με οικογένεια και ένα παιδί να τον περιμένει να γυρίσει στο σπίτι από το hobby του…. βιώνει αλλιώς το «ζην επικινδύνως» σε σχέση με ένα 18χρονο ή ένα 26 χρόνο.. που τα μυαλά του πιθανώς είναι στα κάγκελα
    3. δεν δουλεύω… σε εταιρία που τσιπακώνει.. αυτοκίνητα… με αποτέλεσμα… να έχω αλλάξει τσιπάκι στο μυαλό μου για να πηγαίνω με 1000…αλλά και να την λέω στους άλλους αν νομίζω ότι δεν πηγαίνουν όσο γρήγορα θα ήθελα…
    4. την πέμπτη έχει σημαντική συνάντηση με τον διευθυντή… με συνέπεια… να μην θέλω να είμαι κομμάτια ή τραυματίας… μιας και παρουσιάζω…εγώ…..
    5. το moto μου δεν είναι… «Nothing is impossible... You are only limited by fear and even that, you can overcome!» το οποίο οδηγεί σε καταστάσεις : http://www.capital.gr/News.asp?id=1947996
    6. δεν έχω 404 ποστς στο φόρουμ, αποτέλεσμα το ότι σχολιάζω για πάσαn νόσον και πασάν μαμακίαν…
    7. με απλές γνώσεις φυσικής, οι δυνάμεις που αναπτύσσονται στον καρπό από ένα 3μετρο κοντάρι με μία gopro στην άκρη του , είναι σαφώς μεγαλύτερες από ένα δίμετρο κλπ κλπ
    8. ανάμεσα… στα δέντρα…. υπήρχαν ακόμα…κρυμμένες πέτρες… αλλά και κομμένα κλαδιά από πεσμένα έλατα που εξείχαν σαν λεπίδια οριακά από το χιόνι (το σανίδι τσίμπησε 3-4 καινούργιες χαρακιές)
    9. όταν είσαι μόνος ανάμεσα στα έλατα θέλει περισσότερη προσοχή σε σχέση από ότι όταν είσαι με παρέα…
    10. τα "πλατανόφυλλα" συνυπάρχουν στην "χλωρίδα" του snowboard μαζί με τις "πευκοβελόνες" τα "πουρνάρια" , τα "μαρουλόφυλλα" και τα "φύκια" και τις "μεταξωτές κορδέλες", οπότε είμαι διατεθειμένος να αποδεχτώ τον τίτλο "πλατανόφυλλος" αν εσύ επιλέξεις τον τίτλο "πευκοβελόνας"
    11. αααα και μία ελληνική παροιμία : “Καλά είν' τα πλατανόφυλλα με το ροΐ το λάδι”
    12. κλπ κλπ
    If you are bored...grab a Snowboard...

Comment

• χαχα, δίκιο έχει ο hammersword φίλε. Σταματήστε να χαλάτε την πούδρα κατεβαίνοντας με αυτόν τον τρόπο. Δεν έχει νόημα η κατάβαση έτσι και δεν αφήνει πεδίο για επόμενη κατάβαση...

Comment

• Originally posted by snowpar View Post
        χαχα, δίκιο έχει ο hammersword φίλε. Σταματήστε να χαλάτε την πούδρα κατεβαίνοντας με αυτόν τον τρόπο. Δεν έχει νόημα η κατάβαση έτσι και δεν αφήνει πεδίο για επόμενη κατάβαση...
        Δίκιο έχει ο burtonakias. Όταν δουλεύεις και έχεις και οικογένεια πας πιο χαλαρά.

Comment

• παιδες λιγο ηρεμια, δεν υπαρχει εγχειριδιο φαγωματος και καταποσης πουδρας! οποιος μπορει να παει στην πουδρα πηγαινει και την τρωει οπως μπορει και οση μπορει!
          δεν ειδα κανεναν τοσα χρονια να προσεχει τα περασματα για να αφηνει στους υπολοιπους! παντα οργωμενα χωραφια εβρισκα τα εκτος οποτε κι εγω οταν ανεβαινα απο τους πρωτους και εβρισκα φιλετα...τα ριμαζα τα ατιμα!
          μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Εχει παρει την κατιουσα μου φαινεται το επιπεδο των συζητησεων...Λοιπον.Ο καθενας τσουλαει οσο καλα και οσο γρηγορα μπορει ή θελει.Αυτο δεν ειναι διαπραγματευσιμο.
            Το να επιλεξει να χιονοδρομισει σε πλαγια με μεγαλυτερη δυσκολια απο τις δυνατοτητες του ή τις διαθεσεις του ειναι αλλο πραγμα.
            Ενα βασικο βεβαια σε πλαγιες με φρεσκο χιονι μετα απο παρατεταμενη αχιονια ειναι οτι η ταχυτητα χρειαζεται γτ πηγαινοντας αργα δεν υπαρχει τροπος αλλα και μομεντουμ για αντιδραση σε πιθανη αποκολληση.Ισως να ειναι και πιο ευκολη η τελευταια οταν φορτιζεται το πανω στρωμα με δυνατα φρενα.
            Γρηγορο σλαλομακι λοιπον για να ελεγχουμε την ταχυτητα.
            Τα υπολοιπα -ναι αυτα για το "ρε φιλε μας χαλας την πουδρα" -απλα τα αφηνω ασχολιαστα.
            Ωραιο βιντεακι κατα τ'αλλα (και να ξερεις οτι με 170 μοιρες ευρυγωνιο δεν χρειαζεσαι 3 μετρα καλαμι...just sayin.με 1,20 maximum εισαι αρχοντας.)

Comment

• Originally posted by burtonakias View Post
              και μια version με μουσικούλα

https://www.youtube.com/watch?v=dFm9...e_gdata_player

burtonakias αλλα με forum σε βλέπω. (θα μου πείς είναι ίδια εταιρεία πλέον).
              Πολύ ωραίο το video. Λύγιζε πιο πολύ τα πόδια και μην είσαι τόσο σφιγμένος. Να έχεις την αίσθηση του σερφερ στο απάτητο

Comment

• Originally posted by burtonakias View Post
                Χαχα «κατέβηκα όλη την πλάγια τραβερσάρονται και με φρένο σαν πλατανόφυλλο που πέφτει απ το δέντρο» διότι:
                1. εγκαινιάζοντας λόγω υποχρεώσεων την χρονιά 2014 και φτάνοντας με το skybus… μετά από όλες τις στροφές…με τι κεφάλι κουδούνι…ανέβηκα με την μια ’γκυρα… μίας και είχε ξεπροβάλλει ήλιος ανάμεσα από τα σύννεφα… πρόσθεσε και ένα χρόνο αγυμνασιά…..έχεις το κατάλληλο μείγμα….για φρένα
                2. ένας 39χρονος με οικογένεια και ένα παιδί να τον περιμένει να γυρίσει στο σπίτι από το hobby του…. βιώνει αλλιώς το «ζην επικινδύνως» σε σχέση με ένα 18χρονο ή ένα 26 χρόνο.. που τα μυαλά του πιθανώς είναι στα κάγκελα
                3. δεν δουλεύω… σε εταιρία που τσιπακώνει.. αυτοκίνητα… με αποτέλεσμα… να έχω αλλάξει τσιπάκι στο μυαλό μου για να πηγαίνω με 1000…αλλά και να την λέω στους άλλους αν νομίζω ότι δεν πηγαίνουν όσο γρήγορα θα ήθελα…
                4. την πέμπτη έχει σημαντική συνάντηση με τον διευθυντή… με συνέπεια… να μην θέλω να είμαι κομμάτια ή τραυματίας… μιας και παρουσιάζω…εγώ…..
                5. το moto μου δεν είναι… «Nothing is impossible... You are only limited by fear and even that, you can overcome!» το οποίο οδηγεί σε καταστάσεις : http://www.capital.gr/News.asp?id=1947996
                6. δεν έχω 404 ποστς στο φόρουμ, αποτέλεσμα το ότι σχολιάζω για πάσαn νόσον και πασάν μαμακίαν…
                7. με απλές γνώσεις φυσικής, οι δυνάμεις που αναπτύσσονται στον καρπό από ένα 3μετρο κοντάρι με μία gopro στην άκρη του , είναι σαφώς μεγαλύτερες από ένα δίμετρο κλπ κλπ
                8. ανάμεσα… στα δέντρα…. υπήρχαν ακόμα…κρυμμένες πέτρες… αλλά και κομμένα κλαδιά από πεσμένα έλατα που εξείχαν σαν λεπίδια οριακά από το χιόνι (το σανίδι τσίμπησε 3-4 καινούργιες χαρακιές)
                9. όταν είσαι μόνος ανάμεσα στα έλατα θέλει περισσότερη προσοχή σε σχέση από ότι όταν είσαι με παρέα…
                10. τα "πλατανόφυλλα" συνυπάρχουν στην "χλωρίδα" του snowboard μαζί με τις "πευκοβελόνες" τα "πουρνάρια" , τα "μαρουλόφυλλα" και τα "φύκια" και τις "μεταξωτές κορδέλες", οπότε είμαι διατεθειμένος να αποδεχτώ τον τίτλο "πλατανόφυλλος" αν εσύ επιλέξεις τον τίτλο "πευκοβελόνας"
                11. αααα και μία ελληνική παροιμία : “Καλά είν' τα πλατανόφυλλα με το ροΐ το λάδι”
                12. κλπ κλπ
                Το θεμα ειναι οτι πηραμε ολοι απο μια Gopro και σπαταλαμε τσαμπα gbs στον κυβερνοχωρο.
                No offence.
                sigpic

Comment

• Αυτο παρατήρησα κ εγω πολυ κάμερα ρε παιδια.....! Εγω παντος προτειμω να πηγαινω 2 φορες την βδομαδα για σκι παρα να δωσω 400€ κ ν βλεπω τα βιντεακια μ! Δεν θελω να παρεξηγηθεί κανενας γιατι το σχόλιο μ ειναι πρωσοπικη σκεψη περι του θέματος καμερας!

Comment

• Originally posted by johan99 View Post
                    Αυτο παρατήρησα κ εγω πολυ κάμερα ρε παιδια.....! Εγω παντος προτειμω να πηγαινω 2 φορες την βδομαδα για σκι παρα να δωσω 400€ κ ν βλεπω τα βιντεακια μ! Δεν θελω να παρεξηγηθεί κανενας γιατι το σχόλιο μ ειναι πρωσοπικη σκεψη περι του θέματος καμερας!
                    Δεν ειπε κανεις να μη τραβαμε βιντεο αλλα μην καμαρωνουμε κιολας αν δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο.Και μεις τραβαμε αλλα δεν ανεβαζουμε οτι πιπα εχει μεσα το dcim ( και εχει πολλες).
                    sigpic

Comment

• Πω γέμισε ο κόσμος κριτικούς... Σας έκανε η αναχιονιά γεροπαράξενους... Ο καθένας την βρίσκει κ γουσταρει οπως θέλει κ όπως μπορεί.Γεμίσατε 2 σελίδες να τη λετε στο παλικάρι που μας έδειξε λιγο φρεσκαδούρα να χαρούμε (έβαλε κ ωραία μουσικούλα). Αν δες σας εκφράζει μην το βλέπετε. Στο ιντερνετ ισχυει ακόμα η ελευθερία του λόγου...
                      Incommodum non servit argumentum

Comment

• Πω πω, πρέπει να ρίξει κι άλλο χιόνι άμεσα... τσακωμούς άνευ λόγου βλέπω!

Νομίζω πως το βασικό στην όλη υπόθεση είναι να γουστάρουμε και να περνάμε καλά! Καθένας έχει το δικό του επίπεδο και σίγουρα κανείς δεν γεννήθηκε πρωταθλητής στο ski ή στο snowboard. Όλοι κάπως μάθαμε, άλλοι το πήγαν μακριά, άλλοι όχι, αλλά για να ανεβαίνουν στο βουνό, σίγουρα τους αρέσει!

Δεν μπορώ να καταλάβω από που ορίζει κάποιος... ποιος και πως θα βγει εκτός πίστας. Μπορεί ή δεν μπορεί, είναι δικό του θέμα! Αν κατέβει την πλαγιά με τα μούτρα, με φρένα ή αν κάνει powder eights είναι πάλι θέμα που δεν αφορά κανέναν άλλον παρά μόνο αυτόν! Αν έχει head cam για να τραβά video... φαντάζομαι αυτός την πλήρωσε... γουστάρει να τραβάει και να τα βλέπει... κι ας είναι και τούμπες! Αν θέλει να τα ανεβάσει για να μοιραστεί τη χαρά του, μαγκιά του, είτε είναι ο J.Jones, είτε noobas. Σίγουρα μπορούμε όλοι να τα δούμε ή απλά να τα προσπεράσουμε!

Το καλό με τα forum είναι πως μπορείς να βρεις κόσμο να μοιραστείς την τρέλα σου και σίγουρα σε τέτοιου είδους (όπως αυτό εδώ) περιμένεις τη βοήθεια από όποιον τέλος πάντων εμπειρότερο έχει όρεξη να σε βοηθήσει.

Και για να πάμε πίσω στο θέμα μας, αύριο πάλι πάνω μετά από μια ωραία Δευτέρα! Ελπίζω να μην μας πεθάνει η ομίχλη και πάλι! Σίγουρα θα έχει φρεσκαδούρες και τα νέα από πάνω λένε πως κατά πάσα πιθανότητα τα πάντα θα λειτουργούν από την αρχή και η Στύγα κατά τις 10!

Comment

• +100000000000 σε ολα Bjorg

Comment

• Originally posted by apardan View Post
                            Το θεμα ειναι οτι πηραμε ολοι απο μια Gopro και σπαταλαμε τσαμπα gbs στον κυβερνοχωρο.
                            No offence.
                            πραγματκα αστειο το σχολιο σου! πιο πολυ σε ενοχλει που εχουν ολοι gopro ή μηπως τελειωσουν τα gb καποια στιγμη στον κυβερνοχωρο; μηπως αν ειχε το παιδι μια πχ contour κι οχι gopro θα ηταν λιγο καλυτερα;
                            Originally posted by apardan View Post
                            Δεν ειπε κανεις να μη τραβαμε βιντεο αλλα μην καμαρωνουμε κιολας αν δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο.
                            ιδιαιτερο για σενα τι ειναι; επρεπε να ειχε ανεβασει δηλαδη κανενα method, back flip ή κανα 900;
                            Και μεις τραβαμε
                            με gopro ή καποια αλλη;
                            αλλα δεν ανεβαζουμε οτι πιπα εχει μεσα το dcim ( και εχει πολλες).
                            περιμενουμε να δουμε και τα δικα σου βιντεο,πιπες/τσιμπουκια,πουρα,στριφτα...
                            οτι και να ανεβασεις εγω θα το χαρω, να το ξερεις! ιδιαιτερο ή οχι για μενα δεν παιζει ρολο φτανει να το γουσταρεις, αυτο ειναι ολο το θεμα φιλε μου!
                            α, εχω κι εγω gopro και βλεπω ολα αυτα που τραβαω! μεσα απο τα βιντεο που βλεπω εχω διορθωσει αρκετα απο τα λαθη που εκανα! για μενα αυτη ειναι η κυρια χρηση της καμερας, να γινω καλυτερος μεσα απο τα λαθη που βλεπω και κανω!
                            επισης, οσα βιντεο εχω ανεβασει ποτε δεν τα ανεβασα για να δειχτω σε καποιον, ουτε το επαιξα μαστερ του χιονιου και της σανιδας! απλα γουσταρα την ολη φαση και ηθελα να την μοιραστω με οσους την ειδαν!
                            δεν σε υποχρεωνει κανενας να βλεπεις τα βιντεο που ανεβαζουμε, ειναι στο χερι σου να τα δεις ή να τα προσπερασεις! δεν μπορεις ομως με τιποτα να μειωνεις την στιγμη που μοιραζεται καποιος ή τις ικανοτητες του στο χιονι! αν δεν σου αρεσει απλα το αφηνεις ασχολιαστο!
                            μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Ολα τα βιντεακια (ακομα και αυτα με riders που πανε σαν τον "καβουρα") ειναι χρησιμα στο φορουμ.Οι riders ειτε ειναι καλοι ειτε οχι μπαινουν σε σημεια που οι καμερες των χιονοδρομικων δεν μπορουν να δουν και να δειξουν.Αρα .....Ολοι ειδαμε οτι εχει παιχνιδι "στααα δεντραααααα"!!!
                              (κανενα βιντεακι απο νεραιδοραχη κανενας αμα πατε) χαχαχα!!Ρε χιονισε λεμε μην τσακωνεστε!!!Βουρρρ!!

Comment

• Originally posted by apardan View Post
                                Δεν ειπε κανεις να μη τραβαμε βιντεο αλλα μην καμαρωνουμε κιολας αν δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο.Και μεις τραβαμε αλλα δεν ανεβαζουμε οτι πιπα εχει μεσα το dcim ( και εχει πολλες).
                                ΧΑΧΑΧΑ τελικά έχει πολύ πλάκα εδώ μέσα, ειδικά όταν "συναναστρεφόμαστε" άτομα με ενδείξεις διχασμένης προσωπικότητας....με αποτέλεσμα έχουμε φαινόμενα αυτοαναίρεσης.... (ισώς πάλι το φαινόμενο να οφείλεται στους περίφημους "ψεκασμούς")

Ήταν η αποφράδα ημέρα Πέμπτη 12/2/2012 όταν το φανταράκι μας apardan (αναφέρομαι στην καλοκάγαθη και καλοπροαίρετη εκδοχή του εν έτη 2012, η οποία μετουσιώθηκε σε κακοπροαίρετη version εν έτη 2014) αποφάσισε να μοιραστεί με τους συμφορουμήτες του την εμπειρία από μία "epιχχχχ" κατά δηλωσή του μέρα στο Χελμό (9/2/2012).

http://forum.snowreport.gr/showthrea...11#post1158211

Η επιλογή του αυτή για ανάρτηση του "JUST A POWDER RUN" στο φόρουμ ήταν προφανώς γιατί το videaki ήταν κάτι το ιδιαίτερο και σίγουρα όχι μία "πίπα" που είχε το dcim του (αν και σίγουρα είχε πολλές).

Εκείνη την ημέρα όλο το forum εκστασιασμένο συνταράχτηκε από την ποιότητα του editing.... την γωνία των πλάνων....τον ήχο, πόσο μάλλον από την τεχνίκη αρτιοτήτα του rider, ο οποίος ήταν γνωστό τοις πάσι πλεόν, ότι ανεβάζει μόνο βίντεακια που έχουν "κάτι το ιδίαιτερο", για τα οποία ο καθένας θα έπρεπε να "καμαρώνει..."

Ευτυχώς για τον φίλτατο apadan (την version του εν έτη...2012) η μηχανή του χρόνου δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα , διότι η κακοπροαίρετη εκδοχή του εαυτού του (version 2014) θα είχε ταξιδέψει στο χρόνο και θα του είχε απαντήσει στο φόρουμ :

"Δεν ειπε κανεις να μη τραβαμε βιντεο αλλα μην καμαρωνουμε κιολας αν δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο.Και μεις τραβαμε αλλα δεν ανεβαζουμε οτι πιπα εχει μεσα το dcim ( και εχει πολλες)"

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ (Ευτυχώς για το λαό) : "o λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξία..."

Και μίας και το βαρύναμε πολύ ας δώσουμε και μια εκπαιδευτική διάσταση στην ανάρτηση για προβληματισμό "περί μνήμης"..χαχα, μίας και τα forum από την φύση τους έχου ΜΝΗΜΗ...μπουαχαχα:

ΠΕΡΙ ΜΝΗΜΗΣ
                                Ἀγ. Ἰ. Δαμασκηνός. Τὸ μνημονευτικὸν εἶναι ἡ αἰτία καὶ τὸ ταμεῖον τῆς μνήμης καὶ τῆς ἀναμνήσεως· ἡ μνήμη δηλαδὴ εἶναι φαντασία ποὺ ἔχει μείνει ἐντός μας ἀπὸ κάποια αἴσθησιν ἢ νόησιν, ἡ ὁποία ἐμφανίζεται ἐνεργητικῶς, ἢ εἶναι διατήρησις τῆς αἰσθήσεως καὶ τῆς νοήσεως

’γιος Ιωάννης Χρυσόστομος. "Αν δεν διατηρήσουμε με τη συνεχή ανάμνηση τη διδασκαλία που φυτεύτηκε στην ψυχή μας, τα σκορπίσαμε όλα στον αέρα".

Ανώνυμος Η μνήμη είναι ο θησαυρός του μυαλού.

Ἀριστοτέλης. Τὴν ἰσχυρότερη μνήμη τὴν ἔχουν, ὡς ἐπὶ τὸ πολύ, ἐκεῖνοι ποὺ ἀντιλαμβάνονται βραδέως.

Κορνε'ί'γ Πιέρ Ύστερα από κάθε ψέμα χρειάζεται γερή μνήμη.

Πλάτων Η γνώση, που αποκτούμε με την βία δεν συγκρατείται στην μνήμη.

Αριστοτέλης Συνήθως, την ισχυρότερη μνήμη την έχουν εκείνοι που είναι αργοί στην αντίληψη.

Υ.Γ: παιρνω πίσω της αιτιασείς μου πέρι διχασμένης προσωπικότητας ή ψεκασμών αν η δήλώση του φιλτατου "Και μεις τραβαμε αλλα δεν ανεβαζουμε οτι πιπα εχει μεσα το dcim ( και εχει πολλες)" ερμηνεύεται τελικά:

"ανεβάζαμε και εμείς μέχρι το 2012 καμία πιπα που είχε το dsim ( το οποίο είχε πολλες), αλλά μετά σταματήσαμε"
                                If you are bored...grab a Snowboard...

Comment

Working...
                                X