Originally posted by hammersword
View Post
- εγκαινιάζοντας λόγω υποχρεώσεων την χρονιά 2014 και φτάνοντας με το skybus μετά από όλες τις στροφές με τι κεφάλι κουδούνι ανέβηκα με την μια ’γκυρα μίας και είχε ξεπροβάλλει ήλιος ανάμεσα από τα σύννεφα πρόσθεσε και ένα χρόνο αγυμνασιά ..έχεις το κατάλληλο μείγμα .για φρένα
- ένας 39χρονος με οικογένεια και ένα παιδί να τον περιμένει να γυρίσει στο σπίτι από το hobby του . βιώνει αλλιώς το «ζην επικινδύνως» σε σχέση με ένα 18χρονο ή ένα 26 χρόνο.. που τα μυαλά του πιθανώς είναι στα κάγκελα
- δεν δουλεύω σε εταιρία που τσιπακώνει.. αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να έχω αλλάξει τσιπάκι στο μυαλό μου για να πηγαίνω με 1000 αλλά και να την λέω στους άλλους αν νομίζω ότι δεν πηγαίνουν όσο γρήγορα θα ήθελα
- την πέμπτη έχει σημαντική συνάντηση με τον διευθυντή με συνέπεια να μην θέλω να είμαι κομμάτια ή τραυματίας μιας και παρουσιάζω εγώ ..
- το moto μου δεν είναι «Nothing is impossible... You are only limited by fear and even that, you can overcome!» το οποίο οδηγεί σε καταστάσεις : http://www.capital.gr/News.asp?id=1947996
- δεν έχω 404 ποστς στο φόρουμ, αποτέλεσμα το ότι σχολιάζω για πάσαn νόσον και πασάν μαμακίαν
- με απλές γνώσεις φυσικής, οι δυνάμεις που αναπτύσσονται στον καρπό από ένα 3μετρο κοντάρι με μία gopro στην άκρη του , είναι σαφώς μεγαλύτερες από ένα δίμετρο κλπ κλπ
- ανάμεσα στα δέντρα . υπήρχαν ακόμα κρυμμένες πέτρες αλλά και κομμένα κλαδιά από πεσμένα έλατα που εξείχαν σαν λεπίδια οριακά από το χιόνι (το σανίδι τσίμπησε 3-4 καινούργιες χαρακιές)
- όταν είσαι μόνος ανάμεσα στα έλατα θέλει περισσότερη προσοχή σε σχέση από ότι όταν είσαι με παρέα
- τα "πλατανόφυλλα" συνυπάρχουν στην "χλωρίδα" του snowboard μαζί με τις "πευκοβελόνες" τα "πουρνάρια" , τα "μαρουλόφυλλα" και τα "φύκια" και τις "μεταξωτές κορδέλες", οπότε είμαι διατεθειμένος να αποδεχτώ τον τίτλο "πλατανόφυλλος" αν εσύ επιλέξεις τον τίτλο "πευκοβελόνας"
- αααα και μία ελληνική παροιμία : Καλά είν' τα πλατανόφυλλα με το ροΐ το λάδι
- κλπ κλπ

Comment