Announcement

Collapse
No announcement yet.

συζητησεις για παλιους/ες χιονιαδες-κακοκαιριες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MountExplorer View Post
    16/12/1988-16/12/2013. 25 χρονια μετα, η απολυτη σαπιλα!!!!
    άλλη εποχή τότε εντελώς..

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
      ναι την ξέρω την παγωμένη βροχή. πρόπερσι είχε ρίξει και στη δυτική θεσσαλονίκη,κιλκίς και σέρρες(με -2 έβρεχε λόγω θετικών θερμοκρασιών ψηλότερα). αλλά γι να έχει -20 στο έδαφος απλά δε γίνεται να είχε θετικές θερμοκρασίες στα ψηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας. μάλλον κάποιο άλλο περίεργο φαινόμενο θα είναι
      τασο ειχαμε συμφωνησει να μην το ξανααναφερουμε αυτο γιατι μου εχει μεινει τραυμα....
      ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Comment

• Originally posted by sotospao13 View Post
        ποπο νανε καποιος και ενα μηνα κατω απο το -5 ολη την ωρα,μερα νυχτα,ειναι καταθληπτικο και κουραστικο,φανταζομαι βορειοτερα,πιο βαθια στην ρωσσια η πανω πανω στον καναδα πως ειναι,δεν ειναι τυχαιο το νουμερο-ρεκορ αυτοκτονιων στον καναδα
        το πιο ακραιο που εχω ζησει παντως ηταν ιανουαριος 2012 σερρρες μεση θερμοκρασια μηνα 1.8

Comment

• Originally posted by Barney13 View Post
          φλεβαρη του 6 το θυμαμαι αυτο,αλλα μου φαινεται περιεργο να ειχαμε πολυ φλεβαρη του 5,εχω κενό μνήμης θυμάμαι ότι χάσαμε μόνο μια μέρα αλλά δεν είχε βάλει και πολύ..
          28/1/06 για μενα ηταν κατι πιο καθολικο αν και λιγα εκατοστα ωραια εικονα..
          για μενα ο μεγαλυτερος χιονιας της θεσσαλονικης ητανε μαζι με το 2001 το 2011 αλλα τον χασατε εσεις για 3 βαθμους και εγω για 1... εως 3 μετρα χιονι στα 400 μετρα υψομετρο...΄

Comment

• Originally posted by xionoflorina View Post
            Ο Φλεβάρης 2006 ήταν το δίδυμο αδελφάκι του 2001 εδώ. Πραγματικά όμως απλά το 2001 χιόνιζε Πέμπτη-Τρίτη ενω΄Φλεβάρη χιόνιζε Κυριακή Τετάρτη. 2 μέρες λιγότερες= 30-40εκ λιγότερα. Αλλά σαν χιόνι ήταν το μεγαλύτερο με διαφορά μετά το 2001 και το 3ο μεγαλύτερο που χω δει και έμοιαζε πολύ στο τρόπο που χιόνιζε στο 2001 τέτοια διάρκεια 70 ώρες σερί θύμιζε τα παλιά μεγάλα χιόνια
            συμφωνω για τον χαρακτηρισμο αδερφακι... και εγω εδω στο ωραιοκαστορ ειδα μεχρι και 60-70 ποντους ανεμοσουρια σε αντιθεση με την πολη που το εχασε και αυτο για λιγο

Comment

• Originally posted by panos mamatos View Post
              συμφωνω για τον χαρακτηρισμο αδερφακι... και εγω εδω στο ωραιοκαστορ ειδα μεχρι και 60-70 ποντους ανεμοσουρια σε αντιθεση με την πολη που το εχασε και αυτο για λιγο
              απο ποτε εισαι ωραιοκαστρο?
              2011 ωραιοκαστρο 450μετρα 380443_2959207618091_426235437_n.jpg
              AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
              www.northmeteo.gr
              Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

• Originally posted by panos mamatos View Post
                το 2006 ειχαμε 1 μετρο ωραιοκαστρο το 2003 50 ποντους το 2004 20 το 05 ειχαμε 1 10ποντο και ενα 30ποντο για το 01 το χουμε πει,,,,,το 05-06 δε εκανε ακομα 2 χιονια ενα 30ποντο και ενα 20ποντο....το 09-10 ειχαμε 3 10ποντα και 2 ποντα το 11 που λες στα 400-500 μετρα μπορει να ειχε τοσο αλλα σε μας ειχε 10-15 ποντους μεσο ορο.Εκτος απο αυτο εριξε αλλα ποσα χιονια εκεινη την χρονια αυτης της εμβελειας.εκτος 06-07 και περυσι καθε αλλη χρονια χιονι βλεπαμε
                AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
                www.northmeteo.gr
                Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

• βλεπω με μεγαλη χαρα οτι καθαροπουλε ξαναγυρισες στο φορουμ το οποιο οπως ισχυριζοσουν αποτελειτε απο ανθρωπους καθυστερημενους αργοσχουλους ρεμαλια.. αθηναιους και θεσσαλονικιους που σε απασχολουσαν και σε κρατουσαν πισω στο να τελειωσεις την σχολη σου!!!!οπως δηλωνες λοιπον δεν θα γινοσουν ποτε επιστημονας!!!ποτε δεν θα γινοσουν νουμερο ενα!!!! εαν δεν καταφερνες να τραβηχτεις μακρυα μας!!!!
                  Μαλιστα εμαθα οτι περασες ενα σημαντικο αριθμο μαθηματων ακριβως επειδη μας απεφευγες!!!
                  Τωρα ομως γραφεις παλι εδω αναμεσα σε καθυστερημενους που δεν εχουν να κανουν τιποτα αλλο στην ζωη τους και ειναι ολη μερα εδω και ασχολουντε με τον καιρο,,ναι αυτοι ειμαστε τι κανεις εδω???????
                  Αν εχεις λογο που φορας τα παντελονια βγες και παραδεξου οτι ολα αυτα τα εχεις πει ..δεν τρεφω αυταπατες δεν προκυτε να τα πεις εισαι πολυ λιγος.και αυτο ειναι το χειροτερο ολων.εισαι απλα λιγος εισαι αμελητεα ποσοτητα.ειμαι εδω μεσα τοσα χρονια αλλα αυτο που εκτοξευσες για ολους εδω μεσα δεν εχουν κανενα προηγουμενο και οι αναφορες σε χιονια βροχες και οτι αλλο πανε σε δευτερη μοιρα οταν υπαρχει καποιος που δεν ειναι αντρας και τα λεει πισω απο την πλατη μας και αντι να βγει να ζητησει συγνωμη παιζει το θεατρο του.
                  τι να το κανω να συζηταω για χιονι για καιρο για μοντελα οταν δεν ξερω με τι ατομο μιλαω...τωρα ξερω για την ακριβεια ξερω και αλλα αλλα δεν αφορουν το φορουμ/αφορα το φορουμ ομως το τι εχεις πει για ολους μας συνολικα.δεν θα πω γιατι δεν θελω περισσοτερα,οτι και αν πεις αν πρωτα δεν ζητησεις δημοσια συγνωμη και δεν παραδεχτεις οτι τα ειπες δεν προκυτε να σου απαντησω.απανταω μονο σε αντρες,
                  ΝΑ σου ζητησουμε καλυτερα εμεις συγνωμη που φρεναραμε την καταπληκτικη σου πορεια και σε στερηθηκε η επιστημονικη κοινοτητα εξαιτιας μας!
                  περαστικα αυτο μονο.
                  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• χαχαχα α ρε γιάννη αφού στο έσβησαν στο φβ τι το γράφεις κι εδώ? θα στο ξανασβήσουν
                    μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• ο Γιαννάκης μας Βan -άκι πότε θα κάνει ....??? ή μήπως είναι κρύα τα νερά....

αλλά εδώ που τα λέμε θα μας λείψει και θα χάσει το φορουμ την ζωντάνια και την τσακπινιά του

Υ.Γ Κάποτε είχες πει οτι θα έφευγες και εσύ αλλά πάλι μαζί μας είσαι....
                      ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ Η ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ Η ΗΔΟΝΗ, ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ Η ΔΟΞΑ ,ΤΩΝ ΔΕ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Η ΑΡΕΤΗ!!!

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                        βλεπω με μεγαλη χαρα οτι καθαροπουλε ξαναγυρισες στο φορουμ το οποιο οπως ισχυριζοσουν αποτελειτε απο ανθρωπους καθυστερημενους αργοσχουλους ρεμαλια.. αθηναιους και θεσσαλονικιους που σε απασχολουσαν και σε κρατουσαν πισω στο να τελειωσεις την σχολη σου!!!!οπως δηλωνες λοιπον δεν θα γινοσουν ποτε επιστημονας!!!ποτε δεν θα γινοσουν νουμερο ενα!!!! εαν δεν καταφερνες να τραβηχτεις μακρυα μας!!!!
                        Μαλιστα εμαθα οτι περασες ενα σημαντικο αριθμο μαθηματων ακριβως επειδη μας απεφευγες!!!
                        Τωρα ομως γραφεις παλι εδω αναμεσα σε καθυστερημενους που δεν εχουν να κανουν τιποτα αλλο στην ζωη τους και ειναι ολη μερα εδω και ασχολουντε με τον καιρο,,ναι αυτοι ειμαστε τι κανεις εδω???????
                        Αν εχεις λογο που φορας τα παντελονια βγες και παραδεξου οτι ολα αυτα τα εχεις πει ..δεν τρεφω αυταπατες δεν προκυτε να τα πεις εισαι πολυ λιγος.και αυτο ειναι το χειροτερο ολων.εισαι απλα λιγος εισαι αμελητεα ποσοτητα.ειμαι εδω μεσα τοσα χρονια αλλα αυτο που εκτοξευσες για ολους εδω μεσα δεν εχουν κανενα προηγουμενο και οι αναφορες σε χιονια βροχες και οτι αλλο πανε σε δευτερη μοιρα οταν υπαρχει καποιος που δεν ειναι αντρας και τα λεει πισω απο την πλατη μας και αντι να βγει να ζητησει συγνωμη παιζει το θεατρο του.
                        τι να το κανω να συζηταω για χιονι για καιρο για μοντελα οταν δεν ξερω με τι ατομο μιλαω...τωρα ξερω για την ακριβεια ξερω και αλλα αλλα δεν αφορουν το φορουμ/αφορα το φορουμ ομως το τι εχεις πει για ολους μας συνολικα.δεν θα πω γιατι δεν θελω περισσοτερα,οτι και αν πεις αν πρωτα δεν ζητησεις δημοσια συγνωμη και δεν παραδεχτεις οτι τα ειπες δεν προκυτε να σου απαντησω.απανταω μονο σε αντρες,
                        ΝΑ σου ζητησουμε καλυτερα εμεις συγνωμη που φρεναραμε την καταπληκτικη σου πορεια και σε στερηθηκε η επιστημονικη κοινοτητα εξαιτιας μας!
                        περαστικα αυτο μονο.
                        Επειδη εισαι ψευτης μεγαλος.Εγω ανεφερα οτι επειδη ασχοληθηκα πολλα χρονια με τον καιρο αλλα και επειδη τον επαιζα 4 χρονια πηγε πισω η σχολη.Και τα 2 σε συνδυασμο.Και βγαινω και το λεω.Επισης εχω πει γενικα οτι πολλα ατομα δεν εχουν τιποτα αλλο να κανουν στην ζωη τους εκτος απο το να γραφουν σε φορουμ και να ασχολουνται ολη μερα απο το φβ,Αυτο ειναι αρρωστο και τα ερεθισματα της κοινωνιας και η υπερβολικη τεχνολογια φταιει που δεν γνωριζουν πως να την χρησιμοποιησουν οι περισσοτεροι και κανουν καταχρηση.Οχι μονο δεν ζηταω συγγνωμη για αυτο αλλα το πιστευω ακραδαντα....Και συνεχιζω να το λεω.Αν βγω εγω και πω τι εχεις πει για πολλα και διαφορα και γινει εδω μεσα ροντεο θα είναι καλα.Εσυ εισαι καλα με τον εαυτο σου που εισαι 40 χρονων και κουτσομπολευεις τον κοσμο και εισαι ολη μερα στα φβ και στα φορουμ?Πες μου πως νιωθεις....Εγω ειμαι 23...Μαλλον εσυ επρεπε να νιωθεις ασχημα.Για αυτο μαζεψε τα ποστ τα μεγαλα ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ,,,,αλλα κουτσομπολα δεν ειμαι και ουτε προκυτε να ασχοληθω.Εχω σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθω.Εσυ δεν εχεις γιαννη και βγαζεις τα αποθυμενα σου αλλου.Εγω δεν μιλησα συγκεκριμενα ποτε.Ειπα οτι υπαρχουν ατομα ναι που δεν κανουν κατι αλλο στην ζωη τους.Προφανως και εχω δικιο.Απο κει και περα αμα θες σου στελνω και την αναλυτικη βαθμολογια σπιτι σου να κουτσομπολεψεις για το ποιος ειναι ο γιαννης.Αλλα νομιζω οτι θα κρυφτεις αν την δεις,,,,συνεχισε τις ειρωνιες σου.Να ξερεις οσο εσυ ασχολεισαι με μικρα πραγματα,οι υπολοιποι θα προχωρανε.Εσυ θα μενεις στασιμος.
                        www.northmeteo.gr
                        Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

• Επειδη αποδειχτηκε οτι το 2007 δεν επεσαν ουδεποτε 25 cm στην λεωφορο διονυσου εκει που μενεις αφου στα 578 μετρα προφητης ηλιας ειχε μαξ 15 εκατοστα και ειχα κανει την διαδρομη με τα ποδια και ξερω πως ηταν και εξω απο το σπιτι σου,αντι να απαντησεις επι του θεματος!!!που μαξ να ειχες 10 εκατοστα στο σπιτι σου,καθεσαι σαν την χειροτερη κατινα(δεν ειπα οτι εισαι κατινα προς θεου σαν λεω την χειροτερη κατινα ) και αν θες κανε μου και μηνυση στα και μεταφερεις σε δημοσιους χωρους στο ιντερνετ τι σου ειπα για τον καθαροπουλο οταν ειχα τσακωθει μαζι του σε ενα ιδιωτικο καφε που ηπιαμε σαν φιλοι ...μπραβο σου!!!συνχαρητηρια...χαχαχαχαχα!!!!κανε οτι θες...εμενα ουτε ζωγραφιστω δεν με ξανα βλεπεις ποτε και πουθενα
                          Last edited by hermes; 17/12/2013, 11:31 PM.
                          Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

Comment

• τα λογια ειναι περιττα..τσακωνετε ο ερμης με τον καθαροπουλο ερχετε και μου λεει τα παντα!!μου δειχνει σμς μου μεταφερει συζητησεις ακομη και για την προσωπικη ζωη του!!οι οποιες δεν με αφορουν και δεν τα γραφω εδω,
                            ομως δυστιχως ερμη μου εχεις πει πολλα χωρις να σε ρωτησω,μου εχεις δειξει επισης πολα τοτε χωρις να στο ζητησω.
                            εσυ ερμη πηρες τηλ τον βατικυωτη και οριοσουν να σε σβησει απο εδω και οτι θα κανες μηνυση!!!!!επειδη εχουν τα στοιχεια σου!!ηθελες να σβηστουν τα παντα ολα οσα εχεις γραψει εδω!!δεν ηθελες να μας βλεπεις!!ειναι ψεμματα???τωρα επεστρεψες ως κολλητος εκει που εφτυνες και ξεφτυλιζες παντου δειχνωντας οτι σου εμπιστευτηκε!ετσι κανουν οι φιλοι!!!!!μπραβο!!!μας ανοιξες τα ματια ομως με την προδοσια σου και αυτο στο αναγνωριζω.τα καιρικα πλεον περνανε αλλου,δεν εχουν σημασια.
                            η γνωμη του καθαροπουλου δεν ηταν για εμενα ηταν για τον φωκιονα για τον κωστα και για αλλους\αλλα δεν περιμενω να πει τιποτα!!
                            >ισως ερμη δεν θυμασε,και πως να θυμασε?????ξερουμε και οι 2 ποιος ειναι ο λογος που πολυ πιθανον ξεχνας πραγματα ακομη και απο το πολυ προσφατο παρελθον ,δεν θα γινω κατινα να μεταφερω εδω προσωπικα προβληματα αλλα μην παιρνεις και ορκο οτι θυμασε και πολλα!!!!μην με βαζεις σε διαδικασια να φερω την αξιοπιστεια σου σε μνημη σε δυσπιστια..ξερεις μπορω να το κανω.δεν ειναι ευκολο με 3 γραμμες να πω γιατι εχςις προβλημα στο να θυμασε τι εχει συμβει.
                            εγω σταματαω εδω καλη σας νυχτα οπως ειπα καθαροπουλε αντρας δεν εισαι και οτι απορια εχεις ο ερμης ξερει που μενω ελατε οποτε βρεθεις παρεα να τα λυσουμε ολα
                            δεν αφορα το φορουμ ολα τα αλλα/αφορα μονον οσα ελεγες για ολους εδω/τιποτα αλλο.
                            και σμς στο κινητο μου κομμενα.
                            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• το ξεκατινιασμα σας δεν αφορα κανεναν εδω μεσα λεβεντες...
                              ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                                τα λογια ειναι περιττα..τσακωνετε ο ερμης με τον καθαροπουλο ερχετε και μου λεει τα παντα!!μου δειχνει σμς μου μεταφερει συζητησεις ακομη και για την προσωπικη ζωη του!!οι οποιες δεν με αφορουν και δεν τα γραφω εδω,
                                ομως δυστιχως ερμη μου εχεις πει πολλα χωρις να σε ρωτησω,μου εχεις δειξει επισης πολα τοτε χωρις να στο ζητησω.
                                εσυ ερμη πηρες τηλ τον βατικυωτη και οριοσουν να σε σβησει απο εδω και οτι θα κανες μηνυση!!!!!επειδη εχουν τα στοιχεια σου!!ηθελες να σβηστουν τα παντα ολα οσα εχεις γραψει εδω!!δεν ηθελες να μας βλεπεις!!ειναι ψεμματα???τωρα επεστρεψες ως κολλητος εκει που εφτυνες και ξεφτυλιζες παντου δειχνωντας οτι σου εμπιστευτηκε!ετσι κανουν οι φιλοι!!!!!μπραβο!!!μας ανοιξες τα ματια ομως με την προδοσια σου και αυτο στο αναγνωριζω.τα καιρικα πλεον περνανε αλλου,δεν εχουν σημασια.
                                η γνωμη του καθαροπουλου δεν ηταν για εμενα ηταν για τον φωκιονα για τον κωστα και για αλλους\αλλα δεν περιμενω να πει τιποτα!!
                                >ισως ερμη δεν θυμασε,και πως να θυμασε?????ξερουμε και οι 2 ποιος ειναι ο λογος που πολυ πιθανον ξεχνας πραγματα ακομη και απο το πολυ προσφατο παρελθον ,δεν θα γινω κατινα να μεταφερω εδω προσωπικα προβληματα αλλα μην παιρνεις και ορκο οτι θυμασε και πολλα!!!!μην με βαζεις σε διαδικασια να φερω την αξιοπιστεια σου σε μνημη σε δυσπιστια..ξερεις μπορω να το κανω.δεν ειναι ευκολο με 3 γραμμες να πω γιατι εχςις προβλημα στο να θυμασε τι εχει συμβει.
                                εγω σταματαω εδω καλη σας νυχτα οπως ειπα καθαροπουλε αντρας δεν εισαι και οτι απορια εχεις ο ερμης ξερει που μενω ελατε οποτε βρεθεις παρεα να τα λυσουμε ολα
                                δεν αφορα το φορουμ ολα τα αλλα/αφορα μονον οσα ελεγες για ολους εδω/τιποτα αλλο.
                                και σμς στο κινητο μου κομμενα.
                                δεν ξερω τι σου ειπε ο ερμης ΚΑΙ ΠΟΣΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.Μπορει να εχω πει για ενα καρο κοσμο.Για τα παιδια απο το σαιτ δεν εχω πει ποτε κουβεντα,Και μην γραφεις στο ιντερνετ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.Καταλαβες γιαννακη?Εγω οτι ειχα να πω μια ζωη το ελεγα δημοσια οπως τα ειπα και στο προηγουμενο μου ποστ.ΑΠο κει και περα ενας μοντ ΝΑ σβησει ολη την συζητηση επειδη εχει γινει του ψεμματος το πανηγυρι εδω μεσα.Ελα φτανει βραδυατικα εχουμε και δουλειες αυριο,δεν θα ασχολουμαστε με χαζομαρες.
                                www.northmeteo.gr
                                Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

Working...
                                X