ανοιγω αυτο το θεμα για να συζηταμε για τις περασμενες κακοκαιριες.Γιατι πολλοι ( και εγω μεσα ) αρχιζουμε να πιανουμε συζητηση για παλιες κακοκαιριες σε ασχετα θεματα
Announcement
Collapse
No announcement yet.
συζητησεις για παλιους/ες χιονιαδες-κακοκαιριες
Collapse
X
-
καλα εκανες, γιατι και γω το κατηγορουσα αυτο το πραμα και πριν λιγο παρασυρθηκα και μιλουσα στο σχολιασμο χαρτων για τους χιονιαδες του 2005-2006, λες και θα ξαναρθουν πισω αυτες οι χρονιες η θα εχουμε καρμπον... ιδιους χειμωνεςΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!
-
αυτο ακριβως,οτι εγινε τοτε εγινε!!!! οποιος θελει να μιλησει για χιονιαδες κτλπ ας το πει εδω !Originally posted by Gary View Postκαλα εκανες, γιατι και γω το κατηγορουσα αυτο το πραμα και πριν λιγο παρασυρθηκα και μιλουσα στο σχολιασμο χαρτων για τους χιονιαδες του 2005-2006, λες και θα ξαναρθουν πισω αυτες οι χρονιες η θα εχουμε καρμπον... ιδιους χειμωνες2001,2006...και 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ονειροοοο :D:D
Comment
-
πάντως φέτος ειναι μια επίφοβη χρονιά...δεν μ'αρέσει όπως μπαίνει ο Οκτώβριος και η εξέλιξη σε βάθος 10 τουλάχιστον ημερών...αν μπορούσε κάποιος να με πείσει ότι υπάρχουν ζωηροί Οκτώβριοι που ακολουθούνται από μεγάλους Χειμώνες οκ..αλλά προσωπικά τον θεωρώ πολύ γρουσούζη μήνα...άσε που και τα μακροπρόθεσμα ειναι πολύ εις βάρος μας...
Comment
-
ο οκτωβρης του 2011 ηταν πολυ ζωηρουλης και αρκετα ψυχρος και μετα εκανε επολυ καλο χειμωνα σε πολλες περιοχες!!!!επισης το οτι τα μακροπροθεσμα ειναι εισβαρος μας ισως αυτο να ειναι θετικο γιατι σπανια τα πετυχαινουνOriginally posted by geornik2004 View Postπάντως φέτος ειναι μια επίφοβη χρονιά...δεν μ'αρέσει όπως μπαίνει ο Οκτώβριος και η εξέλιξη σε βάθος 10 τουλάχιστον ημερών...αν μπορούσε κάποιος να με πείσει ότι υπάρχουν ζωηροί Οκτώβριοι που ακολουθούνται από μεγάλους Χειμώνες οκ..αλλά προσωπικά τον θεωρώ πολύ γρουσούζη μήνα...άσε που και τα μακροπρόθεσμα ειναι πολύ εις βάρος μας...
2001,2006...και 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ονειροοοο :D:D
Comment
-
εγω έχω αναλυτικές αναμνήσεις από το Δεκέμβρη '86 και μετά...ενώ πιο πριν έβλεπα τα δελτία καιρού και θυμάμαι τα σκηνικά χιονιού με πρώτη ανάμνηση το μεγάλο χιόνι στις 28 Γενάρη 1981...νομίζω ότι πολλοί που έχουν πρώτη εμπειρία με μεγάλο χιονι γύρω στα 8 καταντάνε χιονοτρελλαμένοι...Originally posted by xionoflorina View PostΌτιδήποτε θέλετε για περίοδο: Οκτώβρης 1997- Οκτώβρης 2013, οι αναμνήσεις μου στην διάθεση σας. Θυμάμαι και κάτι σκόρπια από παλαιότερα αλλά από 1997 και πέρα τα πάντα
Comment
-
ωραια! για πες για οκτωβρη του 2003Originally posted by xionoflorina View PostΌτιδήποτε θέλετε για περίοδο: Οκτώβρης 1997- Οκτώβρης 2013, οι αναμνήσεις μου στην διάθεση σας. Θυμάμαι και κάτι σκόρπια από παλαιότερα αλλά από 1997 και πέρα τα πάντα2001,2006...και 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ονειροοοο :D:D
Comment
-
Εκτός από τους γνωστούς Οκτωβρίου 2006 κ 2010 που πνίξαν στο νερό και πνίξαν και το χειμώνα, θα έκανα μνεία και στον Οκτώβρη 1997. Ελάχιστοι τον θυμούνται,λογικότατο, αλλά 28-29 Οκτωβρίου 1997 έκανε το τελευταίο σοβαρό χιόνι Οκτώβριο στη Δυτική Μακεδονία.Σαν χθες θυμάμαι να μην γίνεται η παρέλαση και εγώ από τη μία να στεναχωριέμαι γτ μ άρεσε σαν θέαμα και από την άλλη να χαίρομαι γιατί 29 δεν είχαμε σχολείο. Δεν θες να σου γράψω πότε ξαναχιόνισε μετά......Originally posted by geornik2004 View Postπάντως φέτος ειναι μια επίφοβη χρονιά...δεν μ'αρέσει όπως μπαίνει ο Οκτώβριος και η εξέλιξη σε βάθος 10 τουλάχιστον ημερών...αν μπορούσε κάποιος να με πείσει ότι υπάρχουν ζωηροί Οκτώβριοι που ακολουθούνται από μεγάλους Χειμώνες οκ..αλλά προσωπικά τον θεωρώ πολύ γρουσούζη μήνα...άσε που και τα μακροπρόθεσμα ειναι πολύ εις βάρος μας...ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
στην Αττική από εκείνο το Χειμώνα θυμάμαι μόνο το Μάρτη που ήταν όμως ακραίος-ιστορικός για πάνω από 10 μέρες...πιο πριν θυμάμαι να έχω σιχαθεί τη λιακάδα...Θυμάμαι μια ατελείωτη ηλιοφάνεια που διακοπτόταν προφανώς από κάποιες μεταβολές που η μνήμη μου τις έχει απωθήσει αφού δεν σήμαιναν τίποτα απολύτως...Originally posted by xionoflorina View PostΕκτός από τους γνωστούς Οκτωβρίου 2006 κ 2010 που πνίξαν στο νερό και πνίξαν και το χειμώνα, θα έκανα μνεία και στον Οκτώβρη 1997. Ελάχιστοι τον θυμούνται,λογικότατο, αλλά 28-29 Οκτωβρίου 1997 έκανε το τελευταίο σοβαρό χιόνι Οκτώβριο στη Δυτική Μακεδονία.Σαν χθες θυμάμαι να μην γίνεται η παρέλαση και εγώ από τη μία να στεναχωριέμαι γτ μ άρεσε σαν θέαμα και από την άλλη να χαίρομαι γιατί 29 δεν είχαμε σχολείο. Δεν θες να σου γράψω πότε ξαναχιόνισε μετά......
Comment
-
θελω εγω !!Originally posted by xionoflorina View PostΕκτός από τους γνωστούς Οκτωβρίου 2006 κ 2010 που πνίξαν στο νερό και πνίξαν και το χειμώνα, θα έκανα μνεία και στον Οκτώβρη 1997. Ελάχιστοι τον θυμούνται,λογικότατο, αλλά 28-29 Οκτωβρίου 1997 έκανε το τελευταίο σοβαρό χιόνι Οκτώβριο στη Δυτική Μακεδονία.Σαν χθες θυμάμαι να μην γίνεται η παρέλαση και εγώ από τη μία να στεναχωριέμαι γτ μ άρεσε σαν θέαμα και από την άλλη να χαίρομαι γιατί 29 δεν είχαμε σχολείο. Δεν θες να σου γράψω πότε ξαναχιόνισε μετά......
ποτε ξαναχιονισε μετα???
2001,2006...και 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ονειροοοο :D:D
Comment
-
πως σου ήρθε αυτό τώρα;Ο Οκτώβρης 2003 θυμάμαι είχε μία τρομερή βροχή κάπου στα μέσα του. 2-3 μέρες είχαν ανοίξει οι ουρανοί. Νομίζω ότι ήταν αυτός γτ τότε δεν είχα τέτοιο κόλλημα με Οκτώβριο. Πάντως ο χειμώνας 2003-04 ήταν πανίσχυροςOriginally posted by Γιάννης μας View Postωραια! για πες για οκτωβρη του 2003ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
πάντως ο 2010-11 δεν ήταν κακός για τα προσήνεμα...Originally posted by xionoflorina View PostΕκτός από τους γνωστούς Οκτωβρίου 2006 κ 2010 που πνίξαν στο νερό και πνίξαν και το χειμώνα,.
Λιμάνι Πειραιά 9 Μαρτίου 2011

Uploaded with ImageShack.usLast edited by geornik2004; 29/09/2013, 08:29 PM.
Comment
-
1 Φλεβάρη 1998. όλος ο Δεκέμβρης όλος ο Γενάρης στο κουβά 0/60 μέρες...... Θα θυμάμαι πάντα πως ξεχύθηκα έξω 1 Φλεβάρη ουρλιάζοντας όταν είδα ότι είχε βάλει 40 πόντους. Χοροπηδούσα έτρεχα γελούσα που δεν έβγαινε το αμάξι από το γκαράζ. Νόμιζα ότι δεν θα ξαναχιόνιζε ποτέ ξανά.Originally posted by Γιάννης μας View Postθελω εγω !!
ποτε ξαναχιονισε μετα???ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment

Comment