Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πάντως η Αττική με τους χιονιάδες της είναι πολύ σεξουλιάρα με μερικούς μετεωρολόγους. Αργεί να αρχίσει, τους κάνει να νομίσουν ότι τελείωσε πρόωρα, αλλά πάντα αργεί πολύ να τελειώσει
    Last edited by yakutia; 11/02/2015, 07:51 AM.

Comment

• Χαμος έγινε το βράδυ πάλι.. Δεν μπορείτε να καταλαβαιτε με τίποτα ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ.. Αλλου χιόνισε στα 200 αλλου στα 100 αλλου στα 300... Οι προβλέψεις βγαίνουν κατα μέσο όρο.. Εσεις θέλετε 30 δελτίο για την Αθήνα να σας λέει και για καθε οδο, να ήμαστε λίγο σοβαροί, για τον Θεο πια!!!!
      10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!

Comment

• φιλε το χεις χασει το παιχνιδι..δε ξερω καν γιατι το συνεχιζεις. οταν σε μια πολυ τοσο πυκνοκατοικημενη ζουν 5εκ ανθρωποι, αν ειναι να εισαι σοβαρος στη δουλεια σου με ευρυ κοινο και θες να βγεις να κανεις προβλεψη θα πεις ΚΑΘΕ λεπτομερεια. αλλιως μη βγεις. δε μπορω να καταλαβω γιατι εχεις τετοια εμμονη και δε βλεπεις το λαθος. ΟΛΟΙ ΠΕΣΑΝ ΕΞΩ, εκτος κολυδα!!!!!!!

Comment

• Εγινε, αυτή είναι η άποψη σου.. Η δική μου είναι ότι δεν είστε το κέντρο του κόσμου και πρέπει να το καταλάβαιτε.. Ότι πρόβλεψη κάνει για την υπόλοιπη Ελλάδα κάνει και για την Αθήνα.. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ.. ΑΛΛΟΥ ΧΙΟΝΙΣΕ ΣΤΑ 200ΑΛΛΟΥ ΣΤΑ 300 ΑΛΛΟΥ ΣΤΑ 50.. Τ δεν καταλαβαίνεις φίλε μου; ΜΕΣΟ ΟΡΟ απλα τα πράγματα.. Θες να προβλςψει αν θα κάνει μια γανουδα στα 150μ στην ανατολικη ενω στην δυτική Αττικη έχει στρώσει στα 400 στην νότια στα 350 (φυσικά είναι παράδειγμα αυτό). Δηλαδή είναι απλά τα πράγματα, πρέπει να ξεφύγετε απο αυτό το πράγμα.. Ποιον νοίαζει αν έκανε μια έξαρση χιονιού και έστρωσε μιση πέτσα για μιση ώρα.. Ελεος πραγματικά...

Comment

• Originally posted by JohnyWalker View Post
            Εγινε, αυτή είναι η άποψη σου.. Η δική μου είναι ότι δεν είστε το κέντρο του κόσμου και πρέπει να το καταλάβαιτε.. Ότι πρόβλεψη κάνει για την υπόλοιπη Ελλάδα κάνει και για την Αθήνα.. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ.. ΑΛΛΟΥ ΧΙΟΝΙΣΕ ΣΤΑ 200ΑΛΛΟΥ ΣΤΑ 300 ΑΛΛΟΥ ΣΤΑ 50.. Τ δεν καταλαβαίνεις φίλε μου; ΜΕΣΟ ΟΡΟ απλα τα πράγματα.. Θες να προβλςψει αν θα κάνει μια γανουδα στα 150μ στην ανατολικη ενω στην δυτική Αττικη έχει στρώσει στα 400 στην νότια στα 350 (φυσικά είναι παράδειγμα αυτό). Δηλαδή είναι απλά τα πράγματα, πρέπει να ξεφύγετε απο αυτό το πράγμα.. Ποιον νοίαζει αν έκανε μια έξαρση χιονιού και έστρωσε μιση πέτσα για μιση ώρα.. Ελεος πραγματικά...
            δεν την επιασε φαση ο σακης και αυτο ειναι η αληθεια. οχι φυσικα οτι τα καταφεραν αλλοι,απλα ο σακης με τις δικαιολογιες του το επιβεβαιωνη.
            εισαι σοβαρος που λες οτι θελουμε για ολες τις οδους προγνωση? στεκη η τοποθετηση σου?
            η αθηνα ειναι η μιση ελλαδα.

Comment

Εγινε, αυτή είναι η άποψη σου.. Η δική μου είναι ότι δεν είστε το κέντρο του κόσμου και πρέπει να το καταλάβαιτε.. Ότι πρόβλεψη κάνει για την υπόλοιπη Ελλάδα κάνει και για την Αθήνα.. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ.. ΑΛΛΟΥ ΧΙΟΝΙΣΕ ΣΤΑ 200ΑΛΛΟΥ ΣΤΑ 300 ΑΛΛΟΥ ΣΤΑ 50.. Τ δεν καταλαβαίνεις φίλε μου; ΜΕΣΟ ΟΡΟ απλα τα πράγματα.. Θες να προβλςψει αν θα κάνει μια γανουδα στα 150μ στην ανατολικη ενω στην δυτική Αττικη έχει στρώσει στα 400 στην νότια στα 350 (φυσικά είναι παράδειγμα αυτό). Δηλαδή είναι απλά τα πράγματα, πρέπει να ξεφύγετε απο αυτό το πράγμα.. Ποιον νοίαζει αν έκανε μια έξαρση χιονιού και έστρωσε μιση πέτσα για μιση ώρα.. Ελεος πραγματικά...
              θα συμφωνησω με τον teo.sol , η Αττικη ειναι το 50% του πληθυσμου (δυστυχως) στο 1/50 της εκτασης της υπολοιπης Ελλαδας ...
              αυτο ειναι θεμα , και ακριβως για αυτο τον λογο θα πρεπει οι αναφορες στην αττικη να ειναι συγκεκριμενες και οσο πιο ακριβεις ....
              Χαρης Αιγαλεω

Comment

μιση πέτσα για μισή ώρα? που το βλέπεις αυτο ρε φιλε? θα τρελαθούμε.
                2002!

Comment

• Η προβλςψη ήταν για χθες Πανο όχι για σήμερα.. Δηλαδή θέλετε ακριβώς αυτό που λέω ρε συ blacktan ένα δελτίο καιρού να λέει μόνο για την Αθήνα.. Ξανα λέω δεν είναι το κέντρο του κόσμου.. Για 50-100 πάνω κάτω πότε δεν έγινε τίποτα. Επίσης για μέτρα πρώτος ο Σακης άρχισε να λέει στην Ελλάδα.. Δεν ςγινε τίποτα για λίγα μέτρα.. Αλλού στην Αττική χιονιζε από τα 100 αλλου από τα 200 μην το λέμε συνέχεια.. Αλλου έστρωσε στα 400 αλλού στα 300 δεν έγινε τίποτα.. Και προφανώς είναι για χθές όλα αυτά..

Comment

• που ειναι το παλικαρακι ο τζονι ο γουοκερ να μας πει οτι εχουμε παλι μια πετσα στα 400μ να μας βαλει καμμια καμερα???εχω ωρα να γελασω!!!ανεβαινει συντομα αφιερωμα
                    αυτη ειναι η αυλη μου σημερα..ακομη δεν ελειωσε .στο βαθος ειναι κοτετσι απλα για να ξερετε χχαχαχαχα..αυτο το χιονι για καποιους ειναι ιστορικο..για εμενα εδω στα 420 ειναι το τριτο απλα για φετος
                    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Η προβλςψη ήταν για χθες Πανο όχι για σήμερα.. Δηλαδή θέλετε ακριβώς αυτό που λέω ρε συ blacktan ένα δελτίο καιρού να λέει μόνο για την Αθήνα.. Ξανα λέω δεν είναι το κέντρο του κόσμου.. Για 50-100 πάνω κάτω πότε δεν έγινε τίποτα. Επίσης για μέτρα πρώτος ο Σακης άρχισε να λέει στην Ελλάδα.. Δεν ςγινε τίποτα για λίγα μέτρα.. Αλλού στην Αττική χιονιζε από τα 100 αλλου από τα 200 μην το λέμε συνέχεια.. Αλλου έστρωσε στα 400 αλλού στα 300 δεν έγινε τίποτα.. Και προφανώς είναι για χθές όλα αυτά..
                      Σωστός Johny. Εγώ 200 μέτρα και πήρα μια παχνούλα με τα χίλια ζόρια μόνο σήμερα... χτες έχασα όλη την μέρα σε έναν κλειστό κρύο καιρό χωρίς φαινόμενα... δυστυχώς είχα αποκτήσει φρούδες ελπίδες από τις συζητήσεις εδώ στο φόρουμ και με χτύπησε δυνατά η απώλεια...

Comment

• Μαλιστα 15 ποντους ειναι ιστορικό.. Όχι για μένα Γιαννη.. εγω τα 15-20 τα είχα κάθε χρόνο μεγαλώνοντας και περισσότερες από μία φορές.. Και φυσικά δεν εκλειναν τα σχολεία(γιατί το άκουσα κ αυτό) με τέτοια ψιλά πράγματα... Λέει ο άλλος έκλεισαν τα σχολεια.. Μα με ένα δάκτυλο τα κλείνουν.

Comment

• Σημερα ΟΛΟΙ κουβα....το στρωνει ΣΥΝΤΑΓΜΑ και ΧΙΛΤΟΝ !!!!!!!!!!!
                          ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Μαλιστα 15 ποντους ειναι ιστορικό.. Όχι για μένα Γιαννη.. εγω τα 15-20 τα είχα κάθε χρόνο μεγαλώνοντας και περισσότερες από μία φορές.. Και φυσικά δεν εκλειναν τα σχολεία(γιατί το άκουσα κ αυτό) με τέτοια ψιλά πράγματα... Λέει ο άλλος έκλεισαν τα σχολεια.. Μα με ένα δάκτυλο τα κλείνουν.
                            Χαχα! Όντως αλλά κυρίως τα δημόσια, τα ιδιωτικά δεν κλείνουν τόσο εύκολα. Κράτος σου λέει μετά!

Comment

• ε ρε τι ακουμε πρωι πρωι.εδω ρε σεις μεχρι και για θεσσ που υποτιθεται οτι την γνωριζει αλλαξε 3 προγνωσης μεσα σε τρεις μερες.
                              ο κολυδας και μετα ο καλλιανος ηταν οι μονοι που πετυχαν καπως τον στοχο.οι υπολοιποι για τσαι.
                              και ανφερω αρνιακος,σουζη,σακης στον αποπατο.
                              και μην τρελενεστε τοσο και η αποτυχια μεσα στο προγραμμα ειναι.

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                                που ειναι το παλικαρακι ο τζονι ο γουοκερ να μας πει οτι εχουμε παλι μια πετσα στα 400μ να μας βαλει καμμια καμερα???εχω ωρα να γελασω!!!ανεβαινει συντομα αφιερωμα
                                αυτη ειναι η αυλη μου σημερα..ακομη δεν ελειωσε .στο βαθος ειναι κοτετσι απλα για να ξερετε χχαχαχαχα..αυτο το χιονι για καποιους ειναι ιστορικο..για εμενα εδω στα 420 ειναι το τριτο απλα για φετος
                                Μιλάς πάντα εκ του ασφαλούς. Εκεί που μένεις πάντα πιάνει χιόνι για έλα προς τα κάτω!!!
                                ΑΓΓΕΛΙΚΗ και ΧΙΟΝΟΤΡΕΛΑΜΕΝΗ!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X