Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Είπαμε είμαι με ΤΕΟ Κολυδά φέτος...
    Μάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....πες του να γράφει και στο φόρουμ...αφού διαβάζει ανελλιπώς...

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by Giannistsrb View Post
      Χαχαχαχαχ φανταζεσαι ναχει 1ποντο η Αθηνα;
      ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ! Πρεπει να πεσουν συνολικα 5μμ για να στρωσει στην Αθηνα 1cm ... :P
      εσυ θυμασαι ειτε τα μοντελα ειτε οι μετεορολογοι να πεφτουνε μεσα στον υετο? η μηπως μπορει να προβλεψει καποιος τα mm ??
      η μηπως εχει ποτε προβλευθει στρωσιμο αθηνας??
      αν εσυ εισαι 100% σιγουρος οτι αυριο πρωι δεν θα εχει σε κανενα πεζοδρομιο του δημου αθηναιων (ωστε να μιλαμε σωστα για το τι εννοουμε αθηνα) τοτε πες το μας κι εμας να κανονισουμε τις δουλειες αυριο

οσο για τα ξημερωματα, για μια ακομη φορα αποδειχθηκε οτι δεν υπαρχει κρατος οποτε περνει κ η μπαλα τις μεγαλες μου συμπαθεις-μετεορολογους. παλι καλα που ετυχε κατ εμε ο καλιανος και ειναι σαν και μας και γραφει καθε πιθανοτητα + βεβαια ολοι οι υπολοιποι του φοορυμ.

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

• Originally posted by nefoskephs View Post
        εσυ θυμασαι ειτε τα μοντελα ειτε οι μετεορολογοι να πεφτουνε μεσα στον υετο? η μηπως μπορει να προβλεψει καποιος τα mm ??
        η μηπως εχει ποτε προβλευθει στρωσιμο αθηνας??
        αν εσυ εισαι 100% σιγουρος οτι αυριο πρωι δεν θα εχει σε κανενα πεζοδρομιο του δημου αθηναιων (ωστε να μιλαμε σωστα για το τι εννοουμε αθηνα) τοτε πες το μας κι εμας να κανονισουμε τις δουλειες αυριο

οσο για τα ξημερωματα, για μια ακομη φορα αποδειχθηκε οτι δεν υπαρχει κρατος οποτε περνει κ η μπαλα τις μεγαλες μου συμπαθεις-μετεορολογους. παλι καλα που ετυχε κατ εμε ο καλιανος και ειναι σαν και μας και γραφει καθε πιθανοτητα + βεβαια ολοι οι υπολοιποι του φοορυμ.
        Μακαρι ρε ναχει χιονι η Αθηνα! Πιο πολυ το εκανα για γουρι χαχαχαχα
        Αλλα τωρα δεν εχω καθολου συννεφα. Τιποτα! Μακαρι να ξαναμαζεψει να ριξει μια 2ωρη στουπιτσα να εχω ενα 5ποντο!
        Αχ χειμωνιασε!:weather_23:

Comment

• γουρι ξε γουρι να μη ξεχνας οτι εχουμε να κανουμε με γραπτο λογο
          και λιακαδα να εχει επι ωρες εσυ θα πιστευεις το απιστευτο!!
          ετσι εγινε και το 01-02 δεν βλεπαν κατι σημαντικο.. αλλα εγω πιστευα!! και πηρα το πρωι απο την θεουλα φυση ενα 30ποντο ετσι για δωρακι!!

μετα απο τετ α τετ μου με φιλο μου μετεορ. (μολις τωρα) μου ειπε το ξεκαθαρο και κατα λεξη.. ''κανεις δεν μπορει ποτε να γνωριζει ειδικα οταν παιζει μπαλα και το αιγαιο'' μαθηματικα ειναι δυσκολο να δωσει με αυτα τα στοιχεια το αιγαιο κατι πανω απο μετριο γιαυτο και το αναφερουν ετσι, αλλα δεν παυει η φυση να κανει τα δικα της και ετσι απλα να μας κανει απο θαψιμο ως και ξαστερια!
          οτι λεμε δλδ οι χιονοτρελαμενοι τοσα χρονια... απλα ειναι ομορφο να το ακους και απο στομα το οποιο εχει κανει 10δες σεμιναρια παγκοσμιου... (Ε.Α.Α.)

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

• παντως ο σακης εδωσε χιονια ολη την κυριακη δ.μακεδονια πανω απο τα 600μ.....νοτιαδοχιονο εν οψη.....αυτα ειναι που μαρεσουν

Comment

• σιγα που θα γραψει εδω ο τεο με οσα του εχουμε συρει.οι περισσοτεροι στο χαβαλε βεβαια αλλα θυμαμαι 2-3 να το χοντραινουν πολυ..απο φιλους μου ξερω οτι ειναι πολυ καλο παιδι
              ακομα να βαλει τις σειρηνες ο χιονοτρελιαρης στο χαλαζι?

Comment

• αν υποθεσουμε οτι σχολιαζουμε και οσους προσπαθουν να πουν τον καιρο κανοντας ενα βημα παραπανω απο απλη παρουσιαση οπως ο λιαγκας εχω να του σουρω πολλα...ακουω το πρωι και λεει..."ε ειχε και καποια χιονακια η θεσσαλονικη στα ορεινα.."...ζντουκκκκκ....ουτε ο γιαννης να ησουν ρε συ λιαγκα...χαχαχα..στουπαρα ειχε ολο το πρωι η πολη και τα 15 εκατοστα στα 300 μευτρα του πανοραματος ε δεν ειναι και καποια χιονακια σε ορεινακια...μαλλον πρεπει να γουσταρει το χιονι ετσι που τον κοβω αλλα ειναι σκληροπυρηνικος προσηνεμος...
                ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Originally posted by DIMITRISPAP View Post
                  το πρωι στις 7 και 20 ο κολυδας βγηκε στα παραπολιτικα στον θαναηλακη.ο γκρινιαρης χωριστρας τον ρωτησε αν τελειωσαμε με τα κρυα γτ δεν αντεχει αλλο.ο τεο απαντησε...με το κρυο δεν ξεμπερδευουμε ευκολα φετος.ο σιβηρικος σε αντιθεση με αλλες χρονιες ειναι ενεργος και δε φαινεται να σπαει η βορεια κυκλοφορια οποτε χιονια θα εχουμε και τον μαρτη.ναι μεν τις επομενες μερες γυρναει νοτιο ρευμα και ανεβαινει η θερμοκρασια αλλα τα κρυο θα επανελθει...σε..τρελα κεφια φετος το αγορι..

Αυτα ειναι με τον Τεο Κολυδα μας! χεχεχεχεχε .... τον ειχα δει μια φορα στο ευγενιδιο ιδρυμα και τον ειχα χαιρετησει
                  sigpic

Comment

• Πήγα να πέσω απ τη καρέκλα...5-7c δώσανε στο mega για τη Κυριακή...Τουλαχιστον το βελάκι έδειχνε νοτιαδες
                    Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                    http://gr-news-365.blogspot.gr/
                    http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• Τελικά εκτός απ τον Καλλιάνο που συγχαρητήρια και για το ρίσκο που πήρε και για την ακρίβεια στην πρόγνωση του, ποιός άλλος έπεσε σωστά στην πρόβλεψη της τελευταίας κα(λ)οκαιρίας?
                      ciao!!!

Comment

• Η Σουζη μεσα επεσε....ο Σακης μεσα επεσε εν μερει, αφου χιονια εκτεταμενα ειχαμε, οχι χιονομπορες...ο Γιαννης Καλ. πηγε ακομη καλυτερα, γιατι εδειξε να μην φοβαται τον παραγοντα Αττικο χιονια και το Αιγαιο, που αρκετοι αλλοι και στο παρελθον και τωρα ηταν και ειναι επιφυλακτικοι...
                        Μεγαλη επιτυχια του Κλεαρχου και του innmeteo μαχι με το xalazi διαμεσου του wrf....ειχα βαλει χαρτες χθες....
                        Φυσικα και ολοι οσοι εκφραζομασταν εκτιμησιακα η προγνωσιακα εδω. πηγαμε καταπληκτικα....

http://weatherparty.blogspot.gr/
                        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Καλλιάνο γιατί εκφράζει ένα μοναδικό πάθος για το αντικείμενο του και εύχομαι να συνεχίσει έτσι χωρίς να φοβάται το ρίσκο που εμπεριέχει μια πρόγνωση.

Πραγματικό και αστείο περιστατικό που συνέβη στο στρατόπεδο στη Θήβα την προηγούμενη εβδομάδα:

Είμαι μέσα στο θάλαμο και έξω γίνεται της χιονοθύελλας. Εγώ σε κατάσταση χιονοέκστασης παραλληρώ ώσπου πέφτει το μάτι μου σε κάτι γραμμένο με μαρκαδόρο στο περβάζι του παραθύρου. Το διαβάζω και λέω: "Καλλιάνος;;; Τι σύμπτωση είναι αυτή!!"

Και πετάγετε ένας φίλος που ήταν δίπλα: "Ρε μλκ, Κάλυμνος γράφει!"

Ξεραθηκαμε στο γέλιο.
                          Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
                          που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
                          και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
                          διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
                          το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.

Comment

• Εγώ θα ξεφύγω λίγο και θα πω πως πρεπει να πούμε ενα μπράβο στον γιαννη, στον Κώστα τον πάντα αισιόδοξο (beach snow), καθώς και σε αλλα παιδια. Ο Dumas για παράδειγμα. Τέλος ο Μιχάλης απο γιαννενολάρισα, πολυ προσεκτικός αλλα ακριβής. Να ΄στε καλα παίδες και στα επομενα να προβλέψατε θαψίματα....
                            2002!

Comment

• Καλησπέρα σας. Να μην ξεχνάμε και τον τεράστιο και προσεκτικό (αλλά αισιόδοξο) Kabman!! Μπράβο σου Δημήτρη. Συνέχισε έτσι...

Comment

• Μεγαλώσαμε και γίναμε σοφότεροι με παιδιά σαν τον Δημήτρη...αλλά και πολλούς άλλους ..

Comment

Working...
                                X