Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by panos erythrea View Post
    ρε Κώστα ξυνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη τωρα....
    Αυτο βλεπω. Κι οχι μονο τωρα. Συνεχως. Ενα μισος χωρις αιτια . Μονο απο ζηλεια.

Comment

• Κι αυτο επειδη ο Σακης ηταν ενας απο εμας που εφτασε να λεει δελτισ καιρου σε πανελλαδικα καναλια. Δε μπορει να το χωνεψει μς τίποτα και επι χρονια τον βαραει.

Αλλιως δεν εξηγείται τετοιο πραμα.

Comment

• Ετσι ειναι Κώστα.. Πονάει..
        10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!

Comment

• Originally posted by el02154 View Post
          Εισαι αλλού γι ααλλού φιλαράκι. Γέρακα στα 150μ και έχει 10 ποντάκια με στρωμένο χιόνι και στο δρόμο...
          Ειδα ποσο εχειβστο Γερακα. 10 ποντους δεν έχει. Κανα 5 εχει. Και δε με ενδιαφέρει το υψομετρο του Γέρακα.
          Να στο πω αλλιως. Και 40 εκ να ειχε Νεα Μακρη στο κυμμα ειναι αδιάφορο. Δεν ειναι η πολη εκει.

Η ουσια ειναι η πολη. Αν θυμάμαι καλα τις τοποθεσιες ερχομενος απο εκεινον τον δρομο , εχει χρονια που εχω κατεβει σημασια εχει πχ απ την Αγια Παρασκευή και κατω. Όταν πλέον μπαίνεις μες τη πολη. Τωρα Γερακας, Ελευσίνα, Βιλλια, Μανδρα, Καπανδρίτι, το αλλο το μερος εκει πανω που ειναι οι γυφτοι ( δε θυμαμαι πως το λενε) αυτα ολα δεν είναι πολη.

Comment

• Σταματηστε !! Το μονο που κανετε ειναι να μ..ατε το thread..και οποιος θελει να δει τι λεει απο meteoειδήσεις και βλεπει το τσακωμο σας...Δε πιστευω οτι δεν εχετε κινητα,skype να τα πειτε!
            Ιστορικός Χιονιάς - Θαμμένος Πειραιάς !! :cool:
            http://www.pireaspiraeus.com/2008snowpiraeus/

Comment

• Αγια παρασκευη εχει 8 ποντους στα ευκολα με ολικη χιονοστρωση η οποια εξανεμιζεται σιγα σιγα ομως εχω φωτο και βιντεο
              Χιονια στην αγιαρα και τι στον κοσμο!!!!!

Comment

• 15 ποντους εχει ο Διονυσος ρε τι να λέμε..Σιγα τ πράγμα..
                10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                  που ειναι το παλικαρακι ο τζονι ο γουοκερ να μας πει οτι εχουμε παλι μια πετσα στα 400μ να μας βαλει καμμια καμερα???εχω ωρα να γελασω!!!ανεβαινει συντομα αφιερωμα
                  αυτη ειναι η αυλη μου σημερα..ακομη δεν ελειωσε .στο βαθος ειναι κοτετσι απλα για να ξερετε χχαχαχαχα..αυτο το χιονι για καποιους ειναι ιστορικο..για εμενα εδω στα 420 ειναι το τριτο απλα για φετος
                  Γιαννη εκει που μενεις εσυ δεν ειναι καν χωριο προαστιο. Είναι η κορυφη του βουνου. Δεν ενδιαφέρει κανέναν ποσο εχεις εκει πανω.

Εκει που εισαι ειναι δασος . Είναι τα ακατοικητα της στρατοσφαιρας που κοροϊδεύεις για τα βουνα. Οταν μιλαμε για χιονια σε πολεις αντιστοιχα, το μερος όπου μενεις ειναι εντελως εκτος ως στρατοσφαιρα.

Comment

• Originally posted by santa-snow View Post
                    Αγια παρασκευη εχει 8 ποντους στα ευκολα με ολικη χιονοστρωση η οποια εξανεμιζεται σιγα σιγα ομως εχω φωτο και βιντεο
                    Ωραια. Βαλε φωτο να δουμε κι εμεις τους 8 ποντους. Κι αν ειναι 8 και δεν ειναι 2 που πιστεύω οτι θα ειναι δυο να πω οτι αντε κατι σας εκανε. Αλλιως τι να συζητάμε. Για τα Κρυονερια, τη Σταμάτα και τους Θρακομακεδονες και το στρωμενο σε καπω για μιση ωρα στη Κηφισια;

Οταν ημουν μικρος και χιονιζε εδω σε εμας μετα το γυρνουσε σε χιονια βορείων προαστιων στην Αθήνα. Ηταν κλασσικη εξελιξη. Και βλεπαμε 5-10 ποντους στο Μαρούσι ως εξελιξη Του χιονια. Κεντρο Σύνταγμα ειχε η τιποτα η καμια πετσα στα χορτα στα παρτερια.

Ουτε αυτο δεν εκανε αυτη τη φορα με 30 ωρες χιονοπτωση. Ηταν πετσα στο βορεια προαστια. Τα Κρυονερια και τα υπολοιπα ειναι πανω απ τα βορεια προαστια.

Comment

• Όσοι σχολιάζουν τους άλλους πρώτα να κοιτάνε τον εαυτό τους και δώστε τέλος στο θέμα.

Comment

• Ρε "Κωστας.", εντάξει είπαμε ήταν σχετικά υπερεκτιμημένο αυτό το κύμα της κακοκαιρίας, δε χρειάζεται να το κάνουμε όμως ανατολικό ζήτημα. Σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και σε κάποια σημεία έχεις δίκιο, αλλά φτάνει.

Comment

• εβγαλα και με χαρακα το απογευμα θα παω σε ιντερνετ καφε και θα την ανεβασω γιατι το pc μου δεν δεχεται για καποιο λογο την usb...εβγαλα μολις τωρα φωτο απο το περβαζι μου το πιο ισιο μερος που σκεφτηκα
                          Χιονια στην αγιαρα και τι στον κοσμο!!!!!

Comment

• Γιατρε οσο μιλας, εκτος του οτι αυτογελειοποιεισαι συνεχιζει να ριχνει και να στρωνει ως τα ψαρια....
                            Το τερματισες και δεν καταλαβαινεις την καταντια σου!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
                            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by Κωστας. View Post
                              Ωραια. Βαλε φωτο να δουμε κι εμεις τους 8 ποντους. Κι αν ειναι 8 και δεν ειναι 2 που πιστεύω οτι θα ειναι δυο να πω οτι αντε κατι σας εκανε. Αλλιως τι να συζητάμε. Για τα Κρυονερια, τη Σταμάτα και τους Θρακομακεδονες και το στρωμενο σε καπω για μιση ωρα στη Κηφισια;

Οταν ημουν μικρος και χιονιζε εδω σε εμας μετα το γυρνουσε σε χιονια βορείων προαστιων στην Αθήνα. Ηταν κλασσικη εξελιξη. Και βλεπαμε 5-10 ποντους στο Μαρούσι ως εξελιξη Του χιονια. Κεντρο Σύνταγμα ειχε η τιποτα η καμια πετσα στα χορτα στα παρτερια.

Ουτε αυτο δεν εκανε αυτη τη φορα με 30 ωρες χιονοπτωση. Ηταν πετσα στο βορεια προαστια. Τα Κρυονερια και τα υπολοιπα ειναι πανω απ τα βορεια προαστια.
                              Ας βλεπω κάθε χρονο αυτό που ειδα σημερα με ορατοτητα στο απέναντι πεζοδρομιο μαυριλα και να στρωνει με ραγδαιοτητα και ας μην εχω ολικη χιονοστρωση
                              Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Κόφτε το ρε!

Έχει κανείς να αναφέρει κάποια πρόγνωση από κάποιον;

Αν όχι, μη μας παιδεύετε.

Εγώ θα'θελα να δω τις προγνώσεις τους, αλλα εδώ το κάνατε ροντέο.

Φτιάξτε ένα τόπικ "Ξεκατίνισμα" και φαγωθείτε όσο θέλετε. Τι φταίμε όσοι θέλουμε να δούμε κάτι σχετικό να διαβάζουμε όλες αυτές τις βλακείες.

Comment

Working...
                                X