Απλα δ.ξερειντι.να.πει
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4
Collapse
X
-
Χαρη μου χωρις να θελω να υποστηριξω τον Σακη και τον καθε Σακη,με τα σημερινα δεδομενα εσυ θα εβγαινες και θα ελεγες κατι στα σιγουρα αυτη τη στιγμη για Αθηνα το Σ/Κ?Originally posted by SUMMERSNOW View Postλαθος του ,δεν γινεται να μην αναφερει περιοχη με 3-4 μυρια κατοικους .και συνεχιζει να το κανει
Ναι...θα ηταν ασφαλες να ελεγε...Στην Αθηνα θα εχουμε χιονοπτωσεις και πολυ κρυο.Το που και ποσο αναμενεται να χιονισει σε προσεχη δελτια.
Ελα λιγο στη θεση του.
Ειναι πολυ δυσκολη η κακοκαιρια για τον νομο ερχομενη απο τα δυτικα.Ισως τα πραγματα να μην ξεκαθαρισουν ουτε αυριο...Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
http://gr-news-365.blogspot.gr/
http://penteli.meteo.gr/stations/perama/
Comment
-
Ε καλά δεν είναι έτσι, μπορούσε να πει τα σίγουρα,όπως είπες και εσύ. Απλά τον έχει πάρει ο φόβοςOriginally posted by teo_73 View PostΧαρη μου χωρις να θελω να υποστηριξω τον Σακη και τον καθε Σακη,με τα σημερινα δεδομενα εσυ θα εβγαινες και θα ελεγες κατι στα σιγουρα αυτη τη στιγμη για Αθηνα το Σ/Κ?
Ναι...θα ηταν ασφαλες να ελεγε...Στην Αθηνα θα εχουμε χιονοπτωσεις και πολυ κρυο.Το που και ποσο αναμενεται να χιονισει σε προσεχη δελτια.
Ελα λιγο στη θεση του.
Ειναι πολυ δυσκολη η κακοκαιρια για τον νομο ερχομενη απο τα δυτικα.Ισως τα πραγματα να μην ξεκαθαρισουν ουτε αυριο...ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!
Comment
-
Η κατάσταση για Αττική είναι αβέβαιη ακόμη ως προς την ένταση και διάρκεια των φαινομένων... όποιος εκτίθεται σε ΜΜΕ (πχ. ΕΜΥ,Σάκης κλπ) δεν επιτρέπεται να εκτοξεύει εκατοστά, θαψίματα και λοιπές υπερβολές μέρες πριν την κακοκαιρία όπως κάνουμε εμείς...THE PARTY IS OVER...
Comment
-
λεπτομερειες οχι δεν θα ελεγα ,αλλα θα ανεφερα την Αθηνα ,λεγοντας ,για Αττικη φαινεται πολυ κρυο πιθανον χιονοπτωσεις ,αλλα δεν μπορω να σας με σιγουρια ,αυριο θα εχω πιο πολλες λεπτομερειες .Originally posted by teo_73 View PostΧαρη μου χωρις να θελω να υποστηριξω τον Σακη και τον καθε Σακη,με τα σημερινα δεδομενα εσυ θα εβγαινες και θα ελεγες κατι στα σιγουρα αυτη τη στιγμη για Αθηνα το Σ/Κ?
Ελα λιγο στη θεση του.
Ειναι πολυ δυσκολη η κακοκαιρια για τον νομο ερχομενη απο τα δυτικα.Ισως τα πραγματα να μην ξεκαθαρισουν ουτε αυριο...
Comment
-
Η Πέτρου μίλησεOriginally posted by CATHA View PostΗ κατάσταση για Αττική είναι αβέβαιη ακόμη ως προς την ένταση και διάρκεια των φαινομένων... όποιος εκτίθεται σε ΜΜΕ (πχ. ΕΜΥ,Σάκης κλπ) δεν επιτρέπεται να εκτοξεύει εκατοστά, θαψίματα και λοιπές υπερβολές μέρες πριν την κακοκαιρία όπως κάνουμε εμείς...
mobile.in.gr/category/greece/article/1500123187ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!
Comment
-
Α ρε Ηλια ουτε ενα συνδεσμο δεν εισαι αξιος ν ανεβασεις.....ελεος...βαλτον σωστα να βλεπουν και οσοι ειμαστε απο κινητο...
Μαλλον θα κοιτας τσ επιπεδα παγ ακομη με -10 ως -12 στα 850 κσι με -38 -39 στα 500....χαχα.....
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Καλησπέρα σε όλους. είδε κανείς την παρέμβαση του Καλλιάνου στο Ε να μας μεταφερει περιπου τι ειπε??? Ευχαριστω. κριμα που δεν θα βρισκομαι τριπολη αυτο το τριημερο. ημουνα χριστουγεννα και μας εφαγε το κρυο. ενω τωρα δειχνει να στουπιζει καλα.. θα ειναι ομως ο γαμπρος μου.. θα φαει καλα..... α ρε Σπύρο.....
Comment
-
Πρόλαβα να ακούσω ότι θα γίνει κάτι σπάνιο να χιονίζεται δλδ Πάτρα Θεσσαλονίκη Αγρίνιο και Αθήνα αυτό λέει θα κάνουμε πολλά χρόνια να το ξαναδούμε και για την βόρεια Ελλάδα σύγκρινε τις θερμοκρασίες με αυτές του Σικάγου ...είπε πολλά αλλα είχα δουλειά και δε τα άκουσα όλαOriginally posted by mainalara View PostΚαλησπέρα σε όλους. είδε κανείς την παρέμβαση του Καλλιάνου στο Ε να μας μεταφερει περιπου τι ειπε??? Ευχαριστω. κριμα που δεν θα βρισκομαι τριπολη αυτο το τριημερο. ημουνα χριστουγεννα και μας εφαγε το κρυο. ενω τωρα δειχνει να στουπιζει καλα.. θα ειναι ομως ο γαμπρος μου.. θα φαει καλα..... α ρε Σπύρο.....
Sent from my iPad using Tapatalksnow is life
Comment
-

Comment