Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Επιφυλακτικός και ο Ζιακό ... λογικό αφού ακόμη είναι νωρίς για Αττική... μόνο το κρύο έχει κλειδώσει...
    THE PARTY IS OVER...

Comment

• Πάντως η ΕΜΥ μιλάει για ολικό παγετό στα βόρεια....Δεν θυμάμαι να το έχω ξαναδεί αυτό σε πρόγνωση της
      18/02/08 - 10/1/17
      9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

• Παντως την δεκαετια του 80 (εαν θυμαμαι καλα τον ιστορικο χειμωνα 82-83 μεσα Φεβρουαριου η Αθηνα ειχε τοτε δυο συνεχομενες μερες ολικο παγετο.
        ΕΙμαι σιγουρος γιαυτο
        Η παρνηθα συμφωνα με μαρτυριες ειχε αγγιξει -16 στην κορυφη
        waiting for snow

Comment

• Αινιγματικός και μαζεμένος ο κ. Ζιακόπουλος για μία ακόμη φορά. Βλέπουμε αύριο λοιπόν.
          Μην τα βάζετε με τον καιρό. Αν δεν άλλαζε κάθε λίγο και λιγάκι, οι εννιά στους δέκα δεν θα ήταν σε θέση να ξεκινήσουν μια συζήτηση.

Comment

• Ολικό παγετό στα βόρεια δίνει η ΕΜΥ αρκετές φορές... Αττική ολικό είχαμε Τσικνοπέμπτη του 2004... -14 ή -15 στα 850 εάν θυμάμαι σωστά...
            THE PARTY IS OVER...

Comment

• Originally posted by CATHA View Post
              Ολικό παγετό στα βόρεια δίνει η ΕΜΥ αρκετές φορές... Αττική ολικό είχαμε Τσικνοπέμπτη του 2004... -14 ή -15 στα 850 εάν θυμάμαι σωστά...
              αναφερομαι στο κεντρο θυμαμε το δελτιο της ΕΜΥ του Καντερε τοτε και τους σταλακτιτες να κρεμονται επι δυο μερες στα μπαλκονια. Χιονι ειχε κατα περιοδους οχι συνεχη φαινομενα
              waiting for snow

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
                Α ρε Ηλια ουτε ενα συνδεσμο δεν εισαι αξιος ν ανεβασεις.....ελεος...βαλτον σωστα να βλεπουν και οσοι ειμαστε απο κινητο...
                Μαλλον θα κοιτας τσ επιπεδα παγ ακομη με -10 ως -12 στα 850 κσι με -38 -39 στα 500....χαχα.....
                χαχα το ξέρω γιατί και εγώ από κινητό το ανέβασα και δεν μου το βαζε σωστά.Μιλησε για ισχυρές χιονοπτώσεις στην Αττική το Σαββατο
                ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!

Comment

• Originally posted by volos View Post
                  προφανως επειδη αναφερεται για την πεμπτη....αποκλειεται να μν αναφερεις για την αθηνα και γενικα για τν υπολοιπη ελλαδα
                  όταν αναφέρεται στην Αττική οι ίδιοι που τον κατηγορούν τώρα οι ίδιοι κάνουν ότι δεν είδαν δεν άκουσαν τιποτα...επίσης πάλι όταν αναφέρεται γαι την αττικη περνάει απο κόσκινο...αν λέει μια νιφάδα και δεν λεει δύο κρέμασμα..αν βγαζει εκτακτη ενημέρωση στο ίντερνετ ή στη τηλεόραση και δεν έχει προειδοποιητικό τρίγωνο να τον κρεμάσουμε..πει δεν πει πάλι θα τον κατηγορήσουν..χαχα
                  επίσης είναι ολοφάνερο ότι μιλάει για συγκεκριμένη μέρα και ώρες το γράφει και ο χάρτης..ε λογικά για το αργότερα δεν αναφέρει για πουθενά αφού δεν είναι σίγουρο..ακόμα και αυτό που γράφει τονίζει ότι δεν είναι σίγουρο και ότι μπορεί να αλλαξει...
                  χτες στο λαιβ μίλησε και για αττική και ότι έχει πιθανότητες να χιονίσει και στην πόλη μέσα αλλά το πόσο πότε και αν τελικά κτλ δεν ξέρουμε ακόμα θα το δούμε...το είπε 2-3 φορές σε ερωτήσεις για την αττική με ιδιαίτερη μνεία όπως είπε σε τέτοιες περιπτώσεις στα βόρεια προάστια που ευνοούνται περισσότερο από τέτοιους καιρούς...το είδε αυτό κανένας; το σχολίασε ότι μίλησε και για την αττική αρκετά;......
                  Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                  http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                  Κάμερες Μακροχωρίου:
                  http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                  http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

• η αληθεια ειναι οτι πολυ το χουμε ζαλισει το θεμα με τον Σακη...εχει τα καλα του,εχει και τα ασχημα του...αλλα αυτη τη στιγμη ειναι ο κορυφαιος προγνωστης και ο πρωτος που εφερε καινοτομιες στη προγνωση και προσπαθει συνεχως να εξελισσεται!!!
                    ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
                      η αληθεια ειναι οτι πολυ το χουμε ζαλισει το θεμα με τον Σακη...εχει τα καλα του,εχει και τα ασχημα του...αλλα αυτη τη στιγμη ειναι ο κορυφαιος προγνωστης και ο πρωτος που εφερε καινοτομιες στη προγνωση και προσπαθει συνεχως να εξελισσεται!!!
                      Ο γιατρός είχε γράψει πολύ εύστοχα ότι ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα του Σάκη είναι ότι είναι διαθέσιμος και έχουν πρόσβαση σε αυτών χιλιάδες άνθρωποι μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γενικώς είναι αγαπητός σαν φυσιογνωμία. Διάφοροι από την κομμώτρια μου μέχρι τον νονό μου και την μητέρα μου μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν ανεξαρτήτως πρόγνωσης. Φυσικά εδώ μας ενδιαφέρει η πρόγνωση αλλά όπως έχω ξαναγράψει δεν μπορώ να καταλάβω πως εδώ δίνουμε σημασία στο τι λέει ο Σάκης ή η Σούζυ ή ο οποιοσδήποτε για το αν θα χιονίσει στην Αθήνα ή αλλού ενώ οι περισσότεροι εδώ έστω και... μπακαλίστικα έχουμε κάνει διατριβή στους χιονιάδες.
                      Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
                      που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
                      και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
                      διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
                      το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.

Comment

• Originally posted by Seth13 View Post
                        Ο γιατρός είχε γράψει πολύ εύστοχα ότι ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα του Σάκη είναι ότι είναι διαθέσιμος και έχουν πρόσβαση σε αυτών χιλιάδες άνθρωποι μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γενικώς είναι αγαπητός σαν φυσιογνωμία. Διάφοροι από την κομμώτρια μου μέχρι τον νονό μου και την μητέρα μου μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν ανεξαρτήτως πρόγνωσης. Φυσικά εδώ μας ενδιαφέρει η πρόγνωση αλλά όπως έχω ξαναγράψει δεν μπορώ να καταλάβω πως εδώ δίνουμε σημασία στο τι λέει ο Σάκης ή η Σούζυ ή ο οποιοσδήποτε για το αν θα χιονίσει στην Αθήνα ή αλλού ενώ οι περισσότεροι εδώ έστω και... μπακαλίστικα έχουμε κάνει διατριβή στους χιονιάδες.
                        Συμφωνώ 100%.Και όχι μόνο αυτό αλλα κοιτάζουν και τι δίνουν οι ιστοσελίδες πρόγνωσης που αυτές και αν είναι...
                        ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!

Comment

• ΖΙΑΚΟ.....μιλήσαμε πριν λίγο, για λίγο....

1. Πολύ βαριά κακοκαιρία....
                          2. Καμία πόλη ακόμη και δίπλα στην άλλη δεν θα έχει ίδιο καιρό....
                          3. Με προβληματίζουν ακόμη μερικά πράγματα....χρειάζομαι 24ώρες να δω....
                          4. θα έχουμε πλεόνασμα κρύου, αλλά πιθανά έλλειμμα υετού...βέβαια θα έχουμε χιόνια, να δούμε πόσο...
                          5. Θα υπάρχουν πολλές διαταραχές, αλλά και κενά διαστήματα ενδιάμεσα....
                          6. Το vortex δείχνει να φτιάχνεται λίγο πιο βόρεια και χρειαζόμαστε καλύτερο στροβιλισμό...
                          7. Όποια τραφ περνάει, θα δίνει έντονες χιονοπτώσεις...
                          8. Κάτι δεν μου κάθεται καλά, αλλά θέλω ακόμη χρόνο να δω....
                          9. Να δούμε και ο παράγοντας Αιγαίο πως θ' αντιδράσει με τόσο έντονη κακοκαιρία και χαρακτηριστικά....
                          Last edited by beach-snow; 03/01/2017, 09:30 PM.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Χριστίνα Σούζη...νωρίτερα στον Μπογδάνο...

Ο,τι πέφτει από Σάββατο πρωί και μετά στην Αθήνα θα είναι χιόνι....και το είπε δις...

Εκπληκτική πρόγνωση!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
                            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Χριστίνα Σούζη...νωρίτερα στον Μπογδάνο...

Ο,τι πέφτει από Σάββατο πρωί και μετά στην Αθήνα θα είναι χιόνι....και το είπε δις...

Εκπληκτική πρόγνωση!!!
                              οκ αυτό το ξέρουμε όλοι, το αν θα πέσει κάτι είναι το ζητούμενο
                              Μην τα βάζετε με τον καιρό. Αν δεν άλλαζε κάθε λίγο και λιγάκι, οι εννιά στους δέκα δεν θα ήταν σε θέση να ξεκινήσουν μια συζήτηση.

Comment

Χριστίνα Σούζη...νωρίτερα στον Μπογδάνο...

Εκπληκτική πρόγνωση!!!
                                Και ειχαμε απορια....θα βρεχει η θα χιονιζει το Σαββατο....αν ειναι να με πληρωνουν να παω να τα λεω και εγω..και με λιγοτερα απο αυτα που παιρνει η Σουζη
                                ....Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ειναι παντα εδω μαζι μας και παρακολουθει για τον επομενο χιονια...

Comment

Working...
                                X