Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Παίδες, επειδή έχει ξεφύγει τελείως το θέμα ως απόρροια πολιτικής απόφασης, υπάρχει ανάλογο στα "’σχετα" με τίτλο "Πολιτική Θεματολογία".
    Θα παρακαλούσα, εφόσον θέλετε συνέχιση σχολιασμού, να απευθυνθείτε στο ανάλογο θέμα.

Comment

• Gary δε ξέρω αν θα σε ήθελε στους κόλπους της η ΧΑ. Η ΧΑ είναι ένα εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα με όλα τα πιστεύω της θεωρίας. Διάβασε λίγο ΙΝΤΕΡΝΕΤ όλοι έχουμε! Αν θες υποστήριξέ την αλλά μάθε πρώτα (για όλους μας το λέω αυτό)
      ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ...
      ΠΑΛΙ ΔΙΩΞΙΜΟ ΘΕΛΟΥΝΕ

Comment

• ε ναι αυτο λεω και γω, να μη συνεχιστει αυτο εδω
        ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

• Originally posted by stelios-salonik View Post
          Παιδιά η ΧΑ (υποτίθεται τουλάχιστον) ότι είναι ένα εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα. Και φυσικά θέλει κρατική τηλεόραση όπως και για όλη τη ραχοκοκκαλιά του κράτους! Η διαφωνία της είναι για το πως λειτουργεί ως σήμερα.
          ημουν για 3 χρονια στην χ.α φιλε, ασε, ξερω πολυ καλα τι θες να πεις αλλα το λες λαθος, ειναι εθνικοσοσιαλιστικο κομμα αλλα με νεες ιδεες, οχι με τις ιδες του χιτλερ, καλητερα διαβασε εσυ τα πιστευω τους καλητερα ομως και πιο καθαρα να τα εμπεδωσεις, στη σελιδα της χ.α

Comment

• Originally posted by stelios-salonik View Post
            Gary δε ξέρω αν θα σε ήθελε στους κόλπους της η ΧΑ. Η ΧΑ είναι ένα εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα με όλα τα πιστεύω της θεωρίας. Διάβασε λίγο ΙΝΤΕΡΝΕΤ όλοι έχουμε! Αν θες υποστήριξέ την αλλά μάθε πρώτα (για όλους μας το λέω αυτό)

ημουν για 3 χρονια στην χ.α φιλε, ασε, ξερω πολυ καλα τι θες να πεις αλλα το λες λαθος, ειναι εθνικοσοσιαλιστικο κομμα αλλα με νεες ιδεες, οχι με τις ιδες του χιτλερ, καλητερα διαβασε εσυ τα πιστευω τους καλητερα ομως και πιο καθαρα να τα εμπεδωσεις, στη σελιδα της χ.α

Comment

• ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              DON'T FEED THE TROLLS

Comment

• η χρυση αυγη ειναι μια συμμορια απο γατακια που παριστανουν τους καμποσους.το ιδιο το συστημα τους εξεθρεψε και τωρα θα τα λουστει.sorry εκ των προτερων για το off topic και πανω απ'ολα υγεια σε ολους.ξεκολλατε

Comment

• παιδια εγω εχω χασει το σημα και του κυπριακου καναλιου ΡΙΚ, τι συμβαινει??????

Comment

• Originally posted by Gary View Post
                    παιδια εγω εχω χασει το σημα και του κυπριακου καναλιου ΡΙΚ, τι συμβαινει??????
                    Απεργεί για την ΕΡΤ
                    Ένθερμος Θεσσαλονικιός εγκλωβισμένος στην Αθήνα!!!:p
                    sigpic

Comment

• Originally posted by NORTHMAN SNOW View Post
                      Απεργεί για την ΕΡΤ
                      πριν λιγο εμφανησαν την ερτ μεσω αλλου καναλιου σαν υποστηριξη, δηλαδη αλλο καναλι εδειχνε τις ειδησεις της ΕΡΤ αντι να δειχνει τις δικες του, με χαλια σημα βεβαια αλλα το δειχναν

Comment

• Παντος σε αυτο το λινκ μπορειτε να δειτε live την ΕΡΤ..

http://www.zougla.gr/Controls/liveca...flash-camera-4
                        ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ..ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ..!!

Comment

• Originally posted by PEACERMAN View Post
                          Παντος σε αυτο το λινκ μπορειτε να δειτε live την ΕΡΤ..

http://www.zougla.gr/Controls/liveca...flash-camera-4
                          Τόσα χρόνια δεν έβλεπα τώρα να δω?
                          ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ...
                          ΠΑΛΙ ΔΙΩΞΙΜΟ ΘΕΛΟΥΝΕ

Comment

• ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
                            ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΥΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ. ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
                            ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
                            ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΕΙ Η ΕΥΒΟΙΑ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΕΙΔΕ Η ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
                            ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
                            ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

• Tί θα λες αύριο όμως αν συμβούν αυτές οι καταιγίδες? Ξαναβγήκες από το καβούκι σου?

http://weatherparty.blogspot.gr/
                              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
                                Tί θα λες αύριο όμως αν συμβούν αυτές οι καταιγίδες? Ξαναβγήκες από το καβούκι σου?
                                Ναι είμαι έξω από το καβούκι μου. Απολαμβάνω τη λιακάδα και παρακολουθώ τιs εντυπωσιακέs συννεφιέs πάνω από την Πάρνηθα και γενικά την Αττική.
                                Καταντήσαμε ματάκηδεs εδώ στο καιρικά καταραμένο μέροs.
                                ΛΗΛΑΝΤΙΟ

Comment

Working...
                                X