Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4
Collapse
X
-
Xλεπμπονιάρη υπομονή Αν και οι δύο "έγκυρες" εφημερίδες της βρετανίας θέλουν τον χαμό για την το bank holiday (6Μαϊου) εγώ πιστεύω ότι θα έχετε σουπερ καιρό και αρκετή ζέστη και μεθάυριο θα αλλάξουν τίτλο! Κι εγώ νόμιζω ότι μόνο στην Ελλάδα υπάρχει παραπληροφόρηση
Rain and Arctic gales will bring Bank Holiday chaos: http://www.express.co.uk/news/uk/395...-Holiday-chaos
Now get ready to be battered by the gales: http://www.dailymail.co.uk/news/arti...#ixzz2Rq6DjA9B
Σάκης Αρναούτογλου
Τα χρωματα παρελαση κανουν στους χαρτες του Σακη,η Αγγλια μες τη πρασινιλα αμετακινητη.Λες και ειναι στο ψυγειο.Ηταν στη καταψυξη μεχρι τις 10 Απριλιου,τωρα εχει μπει στη συντηρηρη.
Originally posted by beach-snow View Post
Comment
-
Σακη εγω το φιλοσοφησα.Με τη βοηθεια μιας γνωστης μου εδω.
Τον Ιανουαριο προς τα τελη του ειχα αγανακτησει,με πηρε απο κατω ο καιρος.Ανοιγα το παραθυρο καθε μερα και ειχε συννεφια.Το κρυο δε με ενοχλουσε.Αλλα η συννεφια που δεν εβγαινε γαλαζιος ουρανος.
Ωσπου εκανα μια συζητηση με αυτη που λεω και η οποια μου ειπε το εξης σοφο:"Εγω λεει δεν ασχολουμαι πλεον καθολου,σου συνιστω να κανεις το ιδιο.Με το που βγαινω εξω,δεν σηκωνω καν το κεφαλι.Δεν εχει κανενα νοημα.Παιρνούν οι μερες,παρτο αποφαση οτι εδω ετσι θα ειναι ΠΑΝΤΑ.ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.Μη περιμενεις να φτιαξει την αλλη βδομαδα,μη περιμενεις να ερθει ποτε καλοκαιρι.Δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωση.Τζαμπα κανεις προσπαθειες να το ελπιζεις.Μη σηκωνεσαι και ελπιζεις τζαμπα.Προχωρα με σκυμμενο το κεφαλι και χεστον να παει στο διαλο,το καιρο που δε φτιαχνει.Δεν υπαρχει εδω καλοκαιρι.Τζαμπα ταλαιπωρια ειναι να σηκωνεσαι και να πεφτεις συνεχως.Κατσε κατω στη λασπη κι απλα περιμενε το αεροπλανο για Ελλαδα.Ειναι ανωφελο,ειναι χαζομαρα να περιμενεις.".
Μετα απ αυτη τη συνομιλια αντιληφθηκα οτι αυτη ειναι η σωστη τοποθετηση περι του αγγλικου καιρου.Δεν ειναι τυχαιο οτι οι Αγγλοι για το καιρο τους λενε οτι ειναι rubbish.Δε ξερω τι γνωμη εχει ο φιλος σου ο Φωτης που τον εχει φαει στη μαπα δεκαετιες,αλλα εγω πλεον κατεληξα σ αυτο.
ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ .ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.
χαχαχαχαχαχα.Last edited by Κωστας.; 29/04/2013, 11:42 PM.
Comment
-
Καλησπέρα Σάκη, να σου πω την αλήθεια ο Μάιος δεν μας πολυνοιάζει, αδιάφορος καιρικά μήνας πέρα από τα ''νερά του Μαγιού'' που καταστρέφουν καλλιέργειες. Για το καλοκαίρι έχεις μια πρώτη άποψη; Θα ναι όπως το λέμε κάποιοι δλδ χειρότερο και από πέρσι με 70 μέρες καύσωνα ρεκόρ στα 500, 0 αστάθεια και με θερμοκρασίες στη Δυτική Μακεδονία μεγαλύτερες και από την Αθήνα με 30+ 80/90 μέρες;Originally posted by Σάκης Αρναούτογλου View PostΔιαφωνώ
καθώς μέχρι το 2007 ο καιρός ήταν "μεσογειακός" στην Αγγλία! Κύκλος είναι και θα "κλείσει" Εγώ πιστεύω σε έναν αρχικά τουλάχιστον ζεστό Μάϊο για την Αγγλία! "Ψηλά το κεφάλι" αλα ελληνικά λοιπόν
ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
Χιονοφλώρινα αν το πάμε καθαρά στατιστικά ο φετινός Απρίλης μοιάζει μ' αυτόν του 2008 όποτε αν γίνει έτσι την "βάψαμε". Υπάρχουν όμως και κάποιες μικροδιαφορές με το 2008 που με κάνουν να είναι αισιόδοξος για δροσερό καλοκαίρι τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του
Last edited by Σάκης Αρναούτογλου; 29/04/2013, 11:58 PM.
Comment
-
Originally posted by Σάκης Αρναούτογλου View PostΧιονοφλώρινα αν το πάμε καθαρά στατιστικά ο φετινός Απρίλης μοιάζει μ' αυτόν του 2008 όποτε αν γίνει έτσι την "βάψαμε". Υπάρχουν όμως και κάποιες μικροδιαφορές με το 2008 που με κάνουν να είναι αισιόδοξος για δροσερό καλοκαίρι τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος του
Ετσι ελεγε κι ο Καμπμαν περυσι.Που ειχε χωρισει το καλοκαιρι στη μεση.Μεχρι 15 Ιουλιου και ολοι περιμενατε 15 Ιουλιου να αλλαξει η κουρτινα και να αρχισουν οι ασταθειες,και αντι να αλλαξει η κουρτινα βγηκε το ΖΟΝΚ ,εκανε τζα και καηκε το συμπαν.χαχαχαχαχα
Γι αυτο μην περιμενετε τιποτα.
Comment
-
Μακαρι σακαρε,διοτι αν και φετος φαμε καλοκαιρι σαν το περσινο την βαψαμε.Originally posted by Σάκης Αρναούτογλου View PostΧιονοφλώρινα αν το πάμε καθαρά στατιστικά ο φετινός Απρίλης μοιάζει μ' αυτόν του 2008 όποτε αν γίνει έτσι την "βάψαμε". Υπάρχουν όμως και κάποιες μικροδιαφορές με το 2008 που με κάνουν να είναι αισιόδοξος για δροσερό καλοκαίρι τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος του
Comment
-
Δεν περιμένουμε! Ελπίζουμε
Πως πάει η πρόγνωσή μου για Λονδίνο θερμοκρασιακά τουλαχιστον by the way?
Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΕτσι ελεγε κι ο Καμπμαν περυσι.Που ειχε χωρισει το καλοκαιρι στη μεση.Μεχρι 15 Ιουλιου και ολοι περιμενατε 15 Ιουλιου να αλλαξει η κουρτινα και να αρχισουν οι ασταθειες,και αντι να αλλαξει η κουρτινα βγηκε το ΖΟΝΚ ,εκανε τζα και καηκε το συμπαν.χαχαχαχαχα
Γι αυτο μην περιμενετε τιποτα.
Comment
-
Originally posted by Σάκης Αρναούτογλου View PostΓια τις δύο "φυλάδες" τι έχεις να πεις?
Εμενα με εχει εντυπωσιασει το Weatheronline σε κατι ψιλοπροβλεψεις που εχει.Εχει πεσει παρα πολλες μεσα με πολυ μεγαλη ακριβεια και μαλιστα ερχομενο σε αντιθεση με τα μεγαλα μοντελα.
Αυτο που λενε οι φυλαδες δε ξερω πως το βγαζουν.Αλλα μαλλον ειναι δημοσιογραφιστικο για να τρομαξουν σε στυλ σοβαρο-υπερβολης το κοσμο.Επειδη ο κοσμος εχει γυρισει το ματι του αναποδα απ το χειμωνα που ξεκινησε 15 Σεπτεμβριου και τελειωσε 15 Απριλιου.Ειναι μολις 10 μερες που χαμογελασε το χειλακι μας.Και προφανως οποιος πει οτι ερχεται παλι κρυο,σκορπαει το πανικο.Οποτε ενας τετοιος τιτλος σε εφημεριδα ειναι πολυ εμπορικος αυτη τη στιγμη.
Comment
-
To 2008 εκτός από τον Απρίλιο είχε κάνει μεγάλο καύσωνα τέλη Μαίου έδινα Πανελλήνιες τότε και είχα σκάσει. Και μετά ο Αύγουστος εκείνος πιο ζεστός και από το 2010 με 0 υετό και λιτανείες για τη λειψυδρία.......... από το στόμα σου και στου (καιρικού)θεού το αυτί.Έστω κάτι σαν το 2009 έστω αυτόOriginally posted by Σάκης Αρναούτογλου View PostΧιονοφλώρινα αν το πάμε καθαρά στατιστικά ο φετινός Απρίλης μοιάζει μ' αυτόν του 2008 όποτε αν γίνει έτσι την "βάψαμε". Υπάρχουν όμως και κάποιες μικροδιαφορές με το 2008 που με κάνουν να είναι αισιόδοξος για δροσερό καλοκαίρι τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του
ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment

Comment