καλα ντε μη βαρατε!κανενα προβλημα δεν εχω με το δημοσιο ουτε με ενδιαφερει ποση αδεια θα παρει ο σακης!!αλλωστε εχω εργαστει με συμβαση στο δημοσιο πριν μπω για τα καλα στον ιδιωτικο τομεα.ειπε ενας φιλος πιο πανω καθε χρονο λειπει το ταδε χρονικο διαστημα!!ε και εγω διερωτηθηκα τι καλα που θα ητανε να μπορουσαμε ολοι μας καθε χρονο ενα μηνα,το μηνα φιλετο να λειπουμε με αδειουλα.ελα ομως που δε γινεται!!2 βδομαδες κολλητες και αυτες με το ζορι και αυτες μπορει να ειναι και ιουνιο!!απο εκει και περα δε καταλαβα γιατι ενοχληθηκε το γραφειο τυπου..ο σακης ως φιρμα που ειναι πλεον εχει κερδισει με το σπαθι του,και δε το λεω ειρωνικα,να λειπει απο τους δεκτες την ιδια μεγαλη περιοδο που λειπουν οι μεγαλοδημοσιογραφοι ιδιωτικης και πρωην δημοσιας τηλεορασης...απο εκει και περα δεν εκανα καμια συγκριση εμυ σακη διοτι απλα δε μπορει να γινει συγκριση μεταξυ ενος φορεα και ενος φυσικου προσωπου.αδυνατο.ομως "μαργαριταρια" προγνωσεις εχουν εξαχθει κατα καιρους απο ολους και αυτο ειναι πραγματικοτητα.η συχνοτητα και τα ποιοτικα χαρακτηριστικα αυτων διαφερουν
υγ:οχι και 90% των σχολιων για σακη..ειπαμε..
υγ2:δεν εχω κανει κατι για το οποιο θα επρεπε να ντρεπομαι.οσο για τα περι τροικανων πραγματικα τρια πουλακια καθονταν...
υγ:οχι και 90% των σχολιων για σακη..ειπαμε..
υγ2:δεν εχω κανει κατι για το οποιο θα επρεπε να ντρεπομαι.οσο για τα περι τροικανων πραγματικα τρια πουλακια καθονταν...

Comment