Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Οντως.Θα ξαναζεστανει το ΣΚ.Το νεο στοιχημα παει για μετα τις 20 Νοεμβριου.Οπου βλεπω κατι υετους με 3c!!!!

Comment

• Originally posted by Κωστας. View Post
      Οντως.Θα ξαναζεστανει το ΣΚ.Το νεο στοιχημα παει για μετα τις 20 Νοεμβριου.Οπου βλεπω κατι υετους με 3c!!!!
      Γενικά είναι πολύ τρελός ο Νοέμβρης. Να δούμε που θα μας βγει όλο αυτό. Ο υετός με 3 C τον κόβω για sleet εκεί πέρα παρακάλα για πιο κάτω.
      Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Στο Αμπερντίν χιόνισε; Λογικά ναι. Εκεί στο Inverness, Altnaharra, Eskdalemuir Και λοιπά; Θα τα ψάξω βέβαια σε λιγάκι στο ogimet.
        Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Το sleet εδω πεφτει και με 0.1C

Comment

• Originally posted by Alkis Serres View Post
            Στο Αμπερντίν χιόνισε; Λογικά ναι. Εκεί στο Inverness, Altnaharra, Eskdalemuir Και λοιπά; Θα τα ψάξω βέβαια σε λιγάκι στο ogimet.

Οχι στα υψωματα μονο.

Comment

• Comment

• Α οριακές καταστάσεις σήμερα δηλαδή. Δεν πειράζει κάτι είναι κι αυτό. Μια αλλαγή μπροστά στη ζέστη που είχατε.

Comment

• Να τα

Comment

• Εβγαλε σηματακι για χιονι το Yr.no σε μενα στις 22 Νοεμβριου!!με γελοιο υετο βεβαια αλλα ενα πραμα εχω μαθει-καταλαβει στην Αγγλια.
                    μην ανησυχεις ποτε για υετο.Αρκει να ερθει παγωνια.Κι οι χαρτες του ευρωπαικου δειχνουν easterly.
                    Last edited by Κωστας.; 13/11/2015, 11:25 PM.

Comment

• Originally posted by Κωστας. View Post
                      Εβγαλε σηματακι για χιονι το Yr.no σε μενα στις 22 Νοεμβριου!!με γελοιο υετο βεβαια αλλα ενα πραμα εχω μαθει-καταλαβει στην Αγγλια.
                      μην ανησυχεις ποτε για υετο.Αρκει να ερθει παγωνια.Κι οι χαρτες του ευρωπαικου δειχνουν easterly.
                      Επίσης θα πρέπει να έχεις καταλάβει ότι δεν πρόκειται να θαφτείς και στο χιόνι εκεί πέρα. Απλά θα βλέπεις ορισμένα εκατοστά. Το θάψιμο είναι once άντε twice in a lifetime there my dear doctor.

Comment

Επίσης θα πρέπει να έχεις καταλάβει ότι δεν πρόκειται να θαφτείς και στο χιόνι εκεί πέρα. Απλά θα βλέπεις ορισμένα εκατοστά. Το θάψιμο είναι once άντε twice in a lifetime there my dear doctor.

Βολευομαι και με τοσο.

Η πρωτη φωτογραφια ειναι απ το 2013...που σιγα το φοβερο χειμωνα που εκανε.Κι ομως εδω εριξε μπολικο.Οπως και περυσι το 15 ποντο το ριξε ευκολα.Και δυο τρεις φορες.

Η δευτερη φωτογραφια ειναι απ το 2010

Comment

• Κι εδω οι παλιες καλες εποχες

Comment

• Βρε αν δεν υπήρχε αυτό το ****ρεύμα του Κόλπου μια χαρά θα ήμασταν όλοι...

Comment

Βρε αν δεν υπήρχε αυτό το ****ρεύμα του Κόλπου μια χαρά θα ήμασταν όλοι...
                              Κάνε υπομονή.
                              Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                              Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
                                Κάνε υπομονή.
                                Γιατί θα σταματήσει ποτέ το ρεύμα του Κόλπου;

Comment

Working...
                                X