Οντως.Θα ξαναζεστανει το ΣΚ.Το νεο στοιχημα παει για μετα τις 20 Νοεμβριου.Οπου βλεπω κατι υετους με 3c!!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
Collapse
X
-
Γενικά είναι πολύ τρελός ο Νοέμβρης. Να δούμε που θα μας βγει όλο αυτό. Ο υετός με 3 C τον κόβω για sleet εκεί πέρα παρακάλα για πιο κάτω.Originally posted by Κωστας. View PostΟντως.Θα ξαναζεστανει το ΣΚ.Το νεο στοιχημα παει για μετα τις 20 Νοεμβριου.Οπου βλεπω κατι υετους με 3c!!!!Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
-
Επίσης θα πρέπει να έχεις καταλάβει ότι δεν πρόκειται να θαφτείς και στο χιόνι εκεί πέρα. Απλά θα βλέπεις ορισμένα εκατοστά.Originally posted by Κωστας. View PostΕβγαλε σηματακι για χιονι το Yr.no σε μενα στις 22 Νοεμβριου!!με γελοιο υετο βεβαια αλλα ενα πραμα εχω μαθει-καταλαβει στην Αγγλια.
μην ανησυχεις ποτε για υετο.Αρκει να ερθει παγωνια.Κι οι χαρτες του ευρωπαικου δειχνουν easterly.
Το θάψιμο είναι once άντε twice in a lifetime there my dear doctor.
Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
Originally posted by Alkis Serres View PostΕπίσης θα πρέπει να έχεις καταλάβει ότι δεν πρόκειται να θαφτείς και στο χιόνι εκεί πέρα. Απλά θα βλέπεις ορισμένα εκατοστά.
Το θάψιμο είναι once άντε twice in a lifetime there my dear doctor. 
Βολευομαι και με τοσο.

Η πρωτη φωτογραφια ειναι απ το 2013...που σιγα το φοβερο χειμωνα που εκανε.Κι ομως εδω εριξε μπολικο.Οπως και περυσι το 15 ποντο το ριξε ευκολα.Και δυο τρεις φορες.
Η δευτερη φωτογραφια ειναι απ το 2010
Comment
-
Κάνε υπομονή.Originally posted by Alkis Serres View PostΒρε αν δεν υπήρχε αυτό το ****ρεύμα του Κόλπου μια χαρά θα ήμασταν όλοι...
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment

Comment