Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
    Ετσι λενε....αλλα εγω αμφιβαλλω...Πολλη σκοταδιλα και υγρασια.
    Βρε άσε τον καιρό ναι υγρασία και μουντάδα θα έχει σίγουρα. Εγώ μιλάω για την ομορφιά του τοπιου και της πόλης. Κι εγώ δεν θα άντεχα εύκολα τη συνεχόμενη μουντάδα για αυτό ρώτησα το φίλο που μένει εκεί αν παλεύεται.
    Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Originally posted by Alkis Serres View Post
      Βρε άσε τον καιρό ναι υγρασία και μουντάδα θα έχει σίγουρα. Εγώ μιλάω για την ομορφιά του τοπιου και της πόλης. Κι εγώ δεν θα άντεχα εύκολα τη συνεχόμενη μουντάδα για αυτό ρώτησα το φίλο που μένει εκεί αν παλεύεται.

Ενα θα σου πω και πιστεψε το καλα.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΗΛΙΟ.

Μα τιποτα...

Comment

Ενα θα σου πω και πιστεψε το καλα.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΗΛΙΟ.

Μα τιποτα...
        Εν μέρει το κατανοώ γιατί το έχω ζήσει εδώ Γιάννενα. Αλλά αν μια πόλη είναι όμορφη και έχω πράγματα να κάνω παλεύεται η κατάσταση. Αν με έστελνες όμως να μείνω σε χωριό της Σκωτίας τότε σίγουρα θα αυτοκτονούσα! Όσο καιρόφιλος και να είμαι. Να είμαι σε ερημιά με μόνιμη συννεφιά και ψιχάλες είναι σαν να με σκοτώνεις.
        Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Εν μέρει το κατανοώ γιατί το έχω ζήσει εδώ Γιάννενα. Αλλά αν μια πόλη είναι όμορφη και έχω πράγματα να κάνω παλεύεται η κατάσταση. Αν με έστελνες όμως να μείνω σε χωριό της Σκωτίας τότε σίγουρα θα αυτοκτονούσα! Όσο καιρόφιλος και να είμαι. Να είμαι σε ερημιά με μόνιμη συννεφιά και ψιχάλες είναι σαν να με σκοτώνεις.
          Παρε την παρεα σου και πατε σε κανα Youth Hostel στα Highlands να ευχαριστηθεις και χιονι και φυση.
          Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• Δεν εχει πραγματα να κανεις.Στην Αγγλια υπαρχει μονο το Λονδινο.

Εξω απ το Λονδινο δεν εχει τιποτα.

Εχει πολεις 400.000 -500.000 που εχουν εναν πεζοδρομο με 4-5 καφε (costa coffee και nero coffee ) ενα εμπορικο κεντρο με GAP,H and M,Marks and Spencer και μια pub με μοκετα που μυριζει που σερβιρει burger,fish and chips και μπυρες κι αυτο ειναι ολο.Εξω βρεχει συνεχεια κι εχει κρυο.Οποτε η θα πας στο εμπορικο αν θες να ψωνισεις ,ειτε σ αυτα τα αλλα τα δυο που ειπα.Αλλιως καθεσαι σπιτι και τελειωσε η υποθεση.Ετσι εξηγειται και το γεγονος οτι πολεις 500.000 και 400.000 πας και δεν εχει κοσμο εξω.

Το Σαββατο βγαινουν ολοι για ψωνια στα εμπορικα κεντρα και τελος.

Αυτη ειναι η Αγγλια.

Ο Πεζοδρομος της Καρδιτσας εχει περισσοτερη κινηση απο πολη 800.000 εδω.Πηγα στο Leeds τις προαλλες.Δεν εχει τιποτα μα τιποτα απολυτως.

Comment

Δεν εχει πραγματα να κανεις.Στην Αγγλια υπαρχει μονο το Λονδινο.

Εξω απ το Λονδινο δεν εχει τιποτα.

Εχει πολεις 400.000 -500.000 που εχουν εναν πεζοδρομο με 4-5 καφε (costa coffee και nero coffee ) ενα εμπορικο κεντρο με GAP,H and M,Marks and Spencer και μια pub με μοκετα που μυριζει που σερβιρει burger,fish and chips και μπυρες κι αυτο ειναι ολο.Εξω βρεχει συνεχεια κι εχει κρυο.Οποτε η θα πας στο εμπορικο αν θες να ψωνισεις ,ειτε σ αυτα τα αλλα τα δυο που ειπα.Αλλιως καθεσαι σπιτι και τελειωσε η υποθεση.Ετσι εξηγειται και το γεγονος οτι πολεις 500.000 και 400.000 πας και δεν εχει κοσμο εξω.

Το Σαββατο βγαινουν ολοι για ψωνια στα εμπορικα κεντρα και τελος.

Αυτη ειναι η Αγγλια.

Ο Πεζοδρομος της Καρδιτσας εχει περισσοτερη κινηση απο πολη 800.000 εδω.Πηγα στο Leeds τις προαλλες.Δεν εχει τιποτα μα τιποτα απολυτως.
              Εξαρταται σε τι κατασταση εισαι. Για οικογενειες ειναι ιδανικες αυτες οι πολεις.
              Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• Ναι.Για οικογενεια καλα ειναι.Αμα δεν θες να βγαινεις εξω κι εχεις τα παιδια.

Εγω γενικα δεν ημουν του 'έξω΄.Και στην Ελλαδα δεν εβγαινα πολυ.Μια μεσοβδομαδα απογευμα βραδυ και μια το Σαββατοκυριακο.Ακομα και για μενα ομως , εδω δεν εχει να βγεις.

Γι αυτο τρελαινονται οταν ερχονται Ελλαδα ολοι για διακοπες και λυσσανε.

Αν ξερεις οτι εχεις μονο 10 μερες να δεις ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ,να φας φαι κι οχι τα ***** που τρωνε εδω,να ξεβρακωθεις,να κολυμπησεις (αν και οι αγγλοι δε μπαινουν στις θαλασσες.Προτιμουν πισινες απ οτι καταλαβα),να ξενυχτησεις μεχρι τις 2 το βραδυ,να καθεσαι μεχρι τις 2 τη νυχτα στο μπαλκονι με σαγιοναρες .
                Αυτα τους τρελαινουν.Δεν υπαρχουν αυτα εδω.

Η ζωη εδω ειναι περιορισμενη.Μεσα σε ορια.Ορια καιρικα,και χρονικα.

Comment

• Χώρα χωρίς βουνά και έντονο ανάγλυφο έστω σε κάποιο σημείο της δεν έχει ομορφιά! Τα λιβάδια και οι πεδιάδες δεν μου λένε κάτι
                  www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

• Τα καλα εδω ειναι...

1.Τα λεφτα
                    2.Η ελλειψη γραφειοκρατιας.Δεν εχω πληρωσει λογαριασμο,.Ξεχασα τι θα πει ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ και ΟΤΕ και vodafone κτλ.Ξεχασα τι θα πει εφορια.
                    3.Αν θελησεις να απευθυνθεις στο κρατος θα σ ακουσει.Στην Ελλαδα δεν υπαρχει κρατος.Υπαρχει μια συμμορια που καθεται σε καρεκλες.Κανονικη συμμορια.Στην Ελλαδα συναλλασεσαι με μαφιοζους.

Παρολα αυτα....

Comment

Τα καλα εδω ειναι...

1.Τα λεφτα
                      2.Η ελλειψη γραφειοκρατιας.Δεν εχω πληρωσει λογαριασμο,.Ξεχασα τι θα πει ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ και ΟΤΕ και vodafone κτλ.Ξεχασα τι θα πει εφορια.
                      3.Αν θελησεις να απευθυνθεις στο κρατος θα σ ακουσει.Στην Ελλαδα δεν υπαρχει κρατος.Υπαρχει μια συμμορια που καθεται σε καρεκλες.Κανονικη συμμορια.Στην Ελλαδα συναλλασεσαι με μαφιοζους.

Παρολα αυτα....

Που πληρώνεις λογαριασμούς;

Comment

Που πληρώνεις λογαριασμούς;

Debit card. Τα παιρνουν μονοι τους απ το λογαριασμο.Ησυχασε το κεφαλι μου.Οχι τρεχα πληρωσε,οχι τρεχα κανε το ενα και το αλλο.Αι στο διαλο!!

Comment

Debit card. Τα παιρνουν μονοι τους απ το λογαριασμο.Ησυχασε το κεφαλι μου.Οχι τρεχα πληρωσε,οχι τρεχα κανε το ενα και το αλλο.Αι στο διαλο!!
                          Αχ πολιτισμός αυτά είναι!

Comment

Originally posted by Alkis Serres View Post
                            Αχ πολιτισμός αυτά είναι!
                            Το ίδιο ακριβώς μπορεί κάποιος να κάνει και εδώ. Προσωπικά εγώ αυτό κάνω..
                            Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                            Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• Originally posted by Morpheas View Post
                              Το ίδιο ακριβώς μπορεί κάποιος να κάνει και εδώ. Προσωπικά εγώ αυτό κάνω..
                              Ναι, με την διαφορα οτι στην Ελλαδα ολοι οι λογαριασμοι ειναι σε διπλασιες και τριπλασιες τιμες απο ο,τι εδω.

Comment

• Originally posted by fear777 View Post
                                Ναι, με την διαφορα οτι στην Ελλαδα ολοι οι λογαριασμοι ειναι σε διπλασιες και τριπλασιες τιμες απο ο,τι εδω.
                                Ετερον εκατερον.. Μιλήσαμε για την ευκολία πληρωμής των λογαριασμών και τον "πολιτισμό".. Κάτι που συμβαίνει και εδώ..

Και επίσης αυτό που λες είναι σχετικό.. Π.χ. Στην Αγγλία το νερό της βρύσης δεν είναι πόσιμο πουθενά.. σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας
                                Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                                Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Working...
                                X