Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ε ναι.Τοσο νοτια μονο βροχη ειχαν.

Comment

• http://lance-modis.eosdis.nasa.gov/i....terra.367.1km
      να και η σημερινή δορυφορική..μια λωρίδα προς τη βόρεια Αγγλία ήταν το χιόνι...

Comment

• Χιονοπτωση ολη μέρα σημερα στο Ροτενμπουρκ καμια 10 εκατοστα και πολυ κρύο..
        10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!

Comment

• Originally posted by JohnyWalker View Post
          Χιονοπτωση ολη μέρα σημερα στο Ροτενμπουρκ καμια 10 εκατοστα και πολυ κρύο..
          βγαζε φωτογραφιιες εσυ

Comment

• Originally posted by geornik2004 View Post
            http://lance-modis.eosdis.nasa.gov/i....terra.367.1km
            να και η σημερινή δορυφορική..μια λωρίδα προς τη βόρεια Αγγλία ήταν το χιόνι...

Ναι.Δεν ειχαμε Πανεγγλεζικο χιονια.

Ενα χαμηλο περασε απο μια τροχια.

Comment

• Originally posted by Κωστας. View Post
              Ναι.Δεν ειχαμε Πανεγγλεζικο χιονια.

Ενα χαμηλο περασε απο μια τροχια.
              τσακώνονται εκεί στα forum οι καιρόφιλοι? ποιες ειναι οι πιο βασικές κόντρες?

Comment

Εγώ είμαι μέλος στο city data Που είναι παγκόσμιο και να ξέρεις όλοι καυγαδίζουν σαν εμάς πολλές φορές και για ηλίθιους λόγους. Σαν εδώ.
                Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Δε ξερω.Δεν ειμαι μελος καπου.

Comment

Εδω η βασικη κοντρα ειναι milders vs coldies. Οσοι επιθυμουν ηπιο καιρο εναντιον αυτων που θελουν παγωνια και χιονια.
                    Μετα υπαρχουν οι "υποκοντρες". Coldies vs frosties. Οσοι δηλαδη θελουν χιονια κατα αυτων που θελουν απλα παγωμενες ομιχλες και το αντιστοιχο της παχνης. Ορεξη να εχεις να τσακωνεσαι. Αλλα σε γενικα πλαισια ειναι ηρεμοι και βαζουν στο δευτερολεπτο χερι οι mods.
                    Ασθενης χιονοπτωση εδω, αλλα φυσικα δεν υπαρχει καμια δυναμικη απο το τραφακι αν και σε σημεια του Derby χωνει παλι.
                    Last edited by fear777; 28/12/2014, 12:35 AM.
                    Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• Χαχαχαχαχα.Δεν ηξερα οτι εχουν τετοια μουρλα οι Αγγλοι.

Καυσωνακηδες υπαρχουν;

Comment

• Ώρα να φτιχτεί το hotties club γιατρέ.
                        Originally posted by Κωστας. View Post
                        Χαχαχαχαχα.Δεν ηξερα οτι εχουν τετοια μουρλα οι Αγγλοι.

Καυσωνακηδες υπαρχουν;
                        ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                        DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Μπα.Δεν αντεχουν οι αγγλοι στη ζεστη.Δε βλεπεις ; με 5 c και ειναι ξεβρακωτοι με κοντομανικα.Πανω απ τους 25 κλαταρουν.

Comment

Καυσωνακηδες υπαρχουν;
                            όλοι στον κόσμο έτσι είναι. Σε αυτό που είμαι εγώ παγκόσμιο κάνουμε και δημοσκοπήσεις κλιμάτων εκεί να δεις κόντρα. Όχι εμένα μ αρέσει έχει κρύο όχι εμενα δεν μ αρεσει το κρυο όχι έχει ζέστη εγώ θέλω ζέστη κλπ...
                            Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Καιρος να προσαρμοστουν στα νεα δεδομενα γιατρε μου. Αλλαζουν τα πραματα.
                              Originally posted by Κωστας. View Post
                              Μπα.Δεν αντεχουν οι αγγλοι στη ζεστη.Δε βλεπεις ; με 5 c και ειναι ξεβρακωτοι με κοντομανικα.Πανω απ τους 25 κλαταρουν.
                              ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                              DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

Καυσωνακηδες υπαρχουν;
                                Πιο λιγοι. Δεν αντεχουν. Η αληθεια ειναι οτι και εγω δεν αντεχω μολις χτυπαει 23+. Αλλο ομως απλα να δυσφορεις και αλλο να κινδυνευει η ζωη σου απο τη ζεστη.
                                Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

Working...
                                X