Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αλήθεια που μπορούμε να βρούμε ένα τέτοιο πινακάκι και να το προσαρμόσουμε κι εμείς έτσι; Πως το έκαναν αυτοί;
    Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Έκανα ένα πινακάκι για τα Ιωάννινα αλλά λείπει ο υετός και δεν ξέρω πως να τον βάλω!!! Πως μπορώ να σας το δείξω; Εννοώ να το μεταφέρω να φαίνεται αυτούσιος ο πίνακας εδώ στο φόρουμ;
      Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Originally posted by Alkis Serres View Post
        Έκανα ένα πινακάκι για τα Ιωάννινα αλλά λείπει ο υετός και δεν ξέρω πως να τον βάλω!!! Πως μπορώ να σας το δείξω; Εννοώ να το μεταφέρω να φαίνεται αυτούσιος ο πίνακας εδώ στο φόρουμ;
        Ανεβασε το εδω http://s1374.photobucket.com/ πρωτα!!και μετα παρε το direct link που θα σου δωσει και ανεβασε το μετεπειτα στο φορουμ.Θα πατησεις στην επιλογη που λέει insert image!!και εισαι ετοιμος.
        Last edited by Spartan; 15/07/2014, 12:47 AM.

Comment

• Originally posted by Winter Storm View Post
          Ανεβασε το εδω http://s1374.photobucket.com/ πρωτα!!και μετα παρε το direct link που θα σου δωσει και ανεβασετο στο φορουμ.Θα πατησεις στην επιλογη που λέει insert image.
          Πρέπει να γίνω μέλος;

Comment

Πρέπει να γίνω μέλος;
            Ναι αλλα δεν θα σου παρει πανω απο 5 λεπτα!!ακουσε με αξιζει σαν υπηρεσια.

Comment

Ανεβασε το εδω http://s1374.photobucket.com/ πρωτα!!και μετα παρε το direct link που θα σου δωσει και ανεβασε το μετεπειτα στο φορουμ.Θα πατησεις στην επιλογη που λέει insert image!!και ετοιμος.
              Σημείωση εγώ το έκανα από το λογαριασμό μου στο βικιπαίδεια δεν το έχω σαν εικόνα στο pc. Σαν να σε λέω δηλαδή πως θα μπορούσα να μεταφέρω ένα πινακάκι του βικιπαίδεια εδώ.

Comment

Σημείωση εγώ το έκανα από το λογαριασμό μου στο βικιπαίδεια δεν το έχω σαν εικόνα στο pc. Σαν να σε λέω δηλαδή πως θα μπορούσα να μεταφέρω ένα πινακάκι του βικιπαίδεια εδώ.
                Οπωτε κανε αυτο!!! κανε αντιγραφη το λινκ (δεξι κλικ με το mouse)και καντο καταχυρωση στην επιλογη insert image μεσα στο φορουμ.
                Για δωσε μου το λινκ αν δεν μπορεις να στο κανω εγω.
                Last edited by Spartan; 15/07/2014, 12:54 AM.

Comment

Οπωτε κανε αυτο!!! κανε αντιγραφη το λινκ (δεξι κλικ με το mouse)και καντο καταχυρωση στην επιλογη insert image μεσα στο φορουμ.
                  Πατάω στο πινακάκι δεξί κλικ αλλά δεν με βγάζει τέτοιο πράγμα. Το λινκ δεν γίνεται δεκτό πάνω στη μπάρα.

Comment

Πατάω στο πινακάκι δεξί κλικ αλλά δεν με βγάζει τέτοιο πράγμα. Το λινκ δεν γίνεται δεκτό πάνω στη μπάρα.
                    Στειλε μου το λινκ να δω πως μπορουμε να το ανεβασουμε εδω μεσα.

Comment

• Για να δουμε αυριο. Πιστευω το Λονδινο ισως πιασει και 33 βαθμους τοπικα!
                      Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• σήμερα είναι το πρώτο βράδυ που μπορείς να κυκλοφορήσεις με κοντομάνικο άνετα εδώ στο Birmingham, που σχεδόν είχαμε καύσωνα με 15C στα 850hPa ! Σιγά σιγά στην αγγλία μεταλλάσομαι σε καυσωνολάτρης..

Comment

• http://en.wikipedia.org/wiki/Rasht#Climate
                          Παιδιά δείτε ένα κλίμα που με εντυπωσίασε στο Ιράν. Αρκετά χαμηλή ηλιοφάνεια πιο κάτω από Λονδίνο και αρκετή βροχή!

Comment

• Εδώ και μέρες μας έχει αφήσει το καλοκαίρι εδώ στα βορειοδυτικά της Ευρώπης, αφού έχουμε συνεχείς βροχοπτώσεις και μέγιστες στους 14-17 βαθμούς (21-23 κανονικές τιμές).

Comment

• αλλος κοσμος εκει!
                              καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

• 25c με βροχη συνοδεια αστραπων στο Βουκουρεστι.
                                No snow....no party

Comment

Working...
                                X