Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
Collapse
X
-
Ωραίες εικόνες αλλά τι άθλια σπίτια έχετε εκεί. Τελικά για να έχεις καλό σπίτι στο Η.Β. πρέπει να τα σκάσεις χοντρά για να έχεις έναν υποτυπώδη έστω κηπάκο. Μα σπίτι χωρίς μπαλκόνι;
Το καλό βέβαια είναι η τάξη και η οργάνωση, στην Ελλάδα χτίζεις όπου θεςwww.weatherlink.com/user/morelo/
Comment
-
Όλα τα σπίτια έχουν κήπο. Στη πίσω αυλή. Είναι άθλια απ έξω γιατί είναι έτσι γκρίζα και αηδιαστικα. Τα βλέπεις λες κι είναι αποθήκες. Αλλά μέσα είναι ωραία. Αυτά δηλαδή που βλέπεις αν μπεις μέσα θα πεις . και δε του φαινόταν....
Νομίζω ότι είναι άλλο ένα κόλλημα που έχουν οι Αγγλοι. Ότι λόγω παράδοσης ίσως τα θέλουν να είναι έτσι.
Θα μπορούσαν να τα κάνουν λίγο πιο ωραία αλλά μάλλον δε θέλουν.
Comment
-
Δεν μπορει να μιλας σοβαρα!! Τα σπιτια ειναι εξαισια. Αυτα που βλεπεις εχουν κηπο στην πισω πλευρα και τα περισσοτερα ειναι πανεμορφα στο εσωτερικο τους και τεραστια. Μαλιστα σε περιοχες οπως το Barnsley και το Leicester δεν χρειαζεται να δωσεις ενα σκασμο λεφτα για να μενεις σε βικτωριανη βιλλα.Originally posted by Morelo View PostΩραίες εικόνες αλλά τι άθλια σπίτια έχετε εκεί. Τελικά για να έχεις καλό σπίτι στο Η.Β. πρέπει να τα σκάσεις χοντρά για να έχεις έναν υποτυπώδη έστω κηπάκο. Μα σπίτι χωρίς μπαλκόνι;
Το καλό βέβαια είναι η τάξη και η οργάνωση, στην Ελλάδα χτίζεις όπου θες
Στα καιρικα τωρα, πριν λιγο ειχαμε 2ο snow shower εδω και απο ο,τι βλεπω το μετωπο κανει pivoting και ερχεται παλι καρφι. Ετοιμασου Κωστα.
Glossop εχει 25 εκατοστα σιγουρα και βαζει αβερτα οπως και σε ολο το Peak District.Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
Σιγά το κήπο που έχουν. Τέτοιο κήπο έχουν και οι Πολυκατοικίες του '70 στην Αθήνα. Οι πολυκατοικίες του 2000 και έπειτα είναι μακράν πιο όμορφες από τα house blocks του Η.Β. Αρχιτεκτονικά τα σπίτια των χαμηλόμισθων εκεί είναι αισχρά.
Στο Λέστερ που βλέπω εγώ τα περισσότερα είναι άθλια, παθαίνεις κατάθλιψη κατευθίαν. Κήπος τρύπα ή ανύπαρκτος. Δηλαδή να μου'λεγες έλα μείνε εδώ σε αυτά τα blocks δε θα έμενα ακόμα και με διπλάσιο μισθό από Ελλάδα.

Πηγαίνoντας προς τα προάστια φυσικά βελτιώνεται η κατάσταση. Αλλά τι μισθό θέλεις για να μένεις κάπου εδώ;

Και πόσα για να μένεις κάπου εδώ; Το αντίστοιχο προάστιο Κηφισιάς-Εκάλης φαντάζομαι

Δηλαδή συνοψίζοντας, στα αντίστοιχα λεφτά στην Ελλάδα παίρνεις μακράν πιο όμορφο σπίτι για να ζεις, έστω και αν είναι διαμέρισμα σε πολυκατοικία, αν και πλέον οι σύγχρονες πολυκατοικίες είναι πολύ προσεγμένες. Απλά εδώ τα δίνεις σε ΕΝΦΙΑ, ΕΡΤ και τα άλλα γνωστά του Ελληνικού κράτους. Αυτό που αναγνωρίζω στους Βρετανούς και λοιπές Ευρωπαϊκές χώρες είναι η οργάνωση και η τάξη στη δόμηση των πολεων τους και όχι μόνο.www.weatherlink.com/user/morelo/
Comment
-
Τι στην ευχη γινεται. Χιονιζει και στρωνει σε Coventry,Nuneaton και Bedworth και εδω τιποτα. Derby τιποτα επισης. Παω να δω το ρανταρ γιατι θα τρελαθουμε στο τελος.Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
Morelo, ολα προαστια ειναι στο Λεστερ. Απλα υπαρχουν δρομοι με χειροτερα σπιτια οπως η πρωτη εικονα. Η πλειοψηφια των σπιτιων ειναι οπως στη 2η και 3η φωτο που ανηρτησες. Εμεις μενουμε σε σπιτι σαν της 2ης φωτο.Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
Και εγω χωρις αυτοκινητο ημουν τοσο καιρο αλλα τωρα πηρα ενα 7θεσιο. Χωρας.Originally posted by Κωστας. View PostΣτο glossop πρέπει να πάω ένα σκ. Αλλά είμαι ντουγανι και δεν εχω αυτοκίνητο. Και δεν έχει κοντινό σταθμό τραίνου.Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
παντως εδω στο βορειο Northamptonshire 25 λεπτα νοτιως του Leicester(με το τραινο),ενα τιποτα με λιγο απο καθολου.Συννεφια,αερας και θερμοκρασια κοντα στο 0.Αντε μηπως κανει τιποτα κοντα στα μεσανυχτα.Χιονισε πριν 2 μερες το πρωι για 15 λεπτα,οπου βγηκα σαν τον παλαβο μεσα στο χιονι να τραβηξω βιντεο και φωτογραφιες με το κοντομανικο(οι αλλες στην κλινικη να φωναζουν παει αυτος τρελαθηκε τελειως..πρωτη φορα βλεπει χιονι στη ζωη του?)και μεχρι να το χαρω που το στρωνε γρηγορα γρηγορα,σταματησε και αρχισε να βρεχει...τρελο ξενερωμα..ελπιζω του χρονου ο χειμωνας να ειναι πιο αγριος και χιονολυσσαλεος γιατι ο φετινος ,απο οτι μου λενε οι ντοπιοι ηταν ψιλομουφα.Winter - The realm of eternal ice
Snowfall and darkness descends upon the vales of time
Distant caress of the sun's fading light
The lands were painted white with the Winter's might
Comment

Comment