Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χαχαχαχαχα. Ναι ισχυει αυτό. Το hot το χουν κάτω απ τη γλώσσα. Hot hot hot hot hot.

Comment

• Καλοκαίρι Λονδινο

Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Comment

• Τρεις μέρες 27 βαθμούς και 10 μέρες βροχή και 22c

Βόρεια Αγγλία : 3 μέρες 25c και 30 μέρες βροχή και 18c

This is English summer.

Μία αηδία και μισή

Comment

• Originally posted by Κωστας. View Post
          Τρεις μέρες 27 βαθμούς και 10 μέρες βροχή και 22c

Βόρεια Αγγλία : 3 μέρες 25c και 30 μέρες βροχή και 18c

This is English summer.

Μία αηδία και μισή
          Προσωπικά ειλικρινά θα προτιμούσα, να κάνω 15 ημέρες διακοπές σε ένα κυκλαδονήσι στην Ελλάδα (κι ας έχει όση ζέστη θέλει στην υπόλοιπη Ελλάδα την ίδια περίοδο) και το υπόλοιπο καλοκαίρι να το βγάλω ακόμη και στη βόρεια Αγγλία, για νη μη σου πω και Σκοτία.

Comment

• Δεν υπάρχει αγγλικό καλοκαίρι. Στα νότια κάτι πάει να κάνει τον Ιούλιο. Φοράς και καμία βερμούδα 20-25 μέρες.

Εγώ ήρθα με μία βερμούδα το 2012 κι ακόμα αυτή έχω. Μια και μοναδική.

Στη βόρεια Αγγλία ειναι πολυ χειρότερα τα πράγματα. Δεν υπάρχει καθόλου καλοκαίρι.

Comment

• 8 μερες υετου και 76μμ μεχρι τωρα ο Ιουνιος στο Βουκουρεστι, μετα και τις δυνατες νεροποντες των τελευταιων 3 ημερων. Μινι καυσωνας τις επομενες μερες κι εδω.
              No snow....no party

Comment

• Βγες βρε ****** ήλιο λιγο. Βγες ανάθεμα σε. Καλοκαίρι έχουμε

Comment

• Ότι αναψα καλοριφέρ τώρα αυτό είναι Νορμάλ 20 Ιούνιου σχεδόν;

Comment

• Originally posted by Κωστας. View Post
                    Ότι αναψα καλοριφέρ τώρα αυτό είναι Νορμάλ 20 Ιούνιου σχεδόν;
                    Ναι για εκεί.
                    Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                    Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Ο καιρικος καρκίνος συνεχίζεται.

Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Comment

• Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Comment

• Τώρα. Βρέχει πάλι. Αναθεμα το *****-ατλαντικο του.

Comment

• Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Comment

• xaxaxaxaxa
                              Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                              Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Βουκουρεστι τελικα ισα που αγγιξε τους 35 χτες ο υδραργυρος, σημερα εμεινε στους 34.
                                Στα Δυτικα Καρπαθια που ειμαι τωρα το Σ/Κ στα 700μ. υψομετρο, δεν ξεπερασαμε τους 30 βαθμους κι αναμενεται καταιγιδα.
                                No snow....no party

Comment

Working...
                                X