Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Βρεχει εδω με 9.7c

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
      Βρεχει εδω με 9.7c
      Αυτά είναι!!!
      Έχω βαρεθεί τον ήλιο και τη ζέστη σε αυτή τη χώρα...
      Καλή και αυτή αλλά εδώ έχουμε κάνει τους μήνες Απρίλιο,Μάιο,Σεπτέμβρη ακόμα και Οκτώβρη καλοκαιράκι.Αμάν πια
      Ένθερμος Θεσσαλονικιός εγκλωβισμένος στην Αθήνα!!!:p
      sigpic

Comment

• Εγω θελω ζεστη πλεον.Ενταξει,καλη η ψυχρα,καλο το αερακι το παγωμενο,αλλα ΦΤΑΝΕΙ.

ΕΝΑ 30αρι ρε παιδια!!Για το ΘΕΟ!!

Comment

• Καλά εννοείται πως δεν έχω ιδέα το πως είναι να ζεις σε τέτοια κλίματα αλλά και αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι στην αντίθετη κατεύθυνση.
          Φτάνει πια, όχι άλλα κολαστήρια πάλι φέτος.
          Ούτε στα χωριά μας δε θα βρίσκουμε δροσιά τα καλοκαίρια.
          Είναι άρρωστο αυτό που έγινε πχ πέρυσι.
          Ένθερμος Θεσσαλονικιός εγκλωβισμένος στην Αθήνα!!!:p
          sigpic

Comment

Βρεχει εδω με 9.7c
            απλά είσαι σε καταραμένο μέρος καιρικά. μπορώ να το συγκρίνω με κάτι χωριά της ηπείρου(βουλγαρέλλι,θεοδωριανά)+τις πόλεις της ηπείρου εδώ που τον χειμώνα δεν βλέπουν ήλιο ούτε με αίτηση. βασικά από οκτώβρη και μέχρι μέσα μάρτη βρέχει συνέχεια. μπλιαχ. χίλιες φορές κλίμα κουβέιτ παρά αυτό το πράμα
            μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

Εγω θελω ζεστη πλεον.Ενταξει,καλη η ψυχρα,καλο το αερακι το παγωμενο,αλλα ΦΤΑΝΕΙ.

Εμ και καλό κλίμα και καλός μισθός δύσκολο αυτή την περίοδο. Διαλέγεις και παίρνεις...

Comment

Εγω θελω ζεστη πλεον.Ενταξει,καλη η ψυχρα,καλο το αερακι το παγωμενο,αλλα ΦΤΑΝΕΙ.

άμα κάνει Μάιο μήνα 30άρι εκεί , μετά θα το πληρώσετε με 18άρια και 20άρια όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο...

Comment

• Originally posted by Troizinios View Post
                  Εμ και καλό κλίμα και καλός μισθός δύσκολο αυτή την περίοδο. Διαλέγεις και παίρνεις...
                  Ε μην το λες.... Ξερω εγω κατι εταιρειες που ειτε εισαι στη Νοτια Αφρικη, ειτε στον Καναδα ειτε στην Αυστραλια ειτε στη Σουηδια δεν αλλαζει απολυτως τιποτα στις αμοιβες.... Αλλα εκει δε μιλαμε για μισθο αλλα για αμοιβη....

Comment

• 19c Σημερα στο Λονδινο και ξεβρακωθηκαν.

Comment

• Γενικά πάντως η δυτική Ευρώπη έχει τη δροσούλα της έως ψύχρα για την εποχή.

Comment

• Δυστυχως.

Comment

• Originally posted by Dionisis00 View Post
                          Γενικά πάντως η δυτική Ευρώπη έχει τη δροσούλα της έως ψύχρα για την εποχή.
                          Κι έρχεται χειμώνας ξανά τις επόμενες ημέρες στην Αγγλία και τις λοιπές...δημοκρατικές καιρικές δυνάμεις!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
                          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Παναθεμα τον.Ασπρος σαν το γαλα εγινα!!

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
                              Κι έρχεται χειμώνας ξανά τις επόμενες ημέρες στην Αγγλία και τις λοιπές...δημοκρατικές καιρικές δυνάμεις!!!
                              Σ'ένα ολλανδικό καιρικό site διάβασα πως στα τέλη της εβδομάδας, που οι ελάχιστες στην Ολλανδία θα είναι γύρω 3-4 βαθμούς, δεν αποκλείεται όταν εντείνονται τα φαινόμενα να δούμε και λίγες νιφάδες! Αυτή η μετάβαση από τους 30-32 στους 8-10C μεθαύριο το πρωί θα μου έρθει κάπως...

Comment

• Χιονια στην Πορτογαλια και στην Ισπανια!!!!

http://www.skyscrapercity.com/showth...597154&page=10

http://www.skyscrapercity.com/showth...597154&page=11

Comment

Working...
                                X