Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΑΙΝΑΛΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• κατι αλλο,ειδα οτι ο δρομος απο καρδαρα ειναι καθαρος πλεον και χωρις αλυσιδες.Να ερθουμε με το χιλιαρακι αυριο(ντεν εχει αλυσιδα)ή με το τζιμνυ και να καψουμε αρκετα ευρω σε μπενζινα?Εχετε ενημερωση για το δρομο εαν θα ειναι ενταξει χωρις αλυσιδα?

Comment

• το ειδα του τζεισον,λεει μεχρι το μεσημερι ενταξει.Μονο για το δρομο εχω αγχος αν θα θελει αλυσιδα

Comment

• Originally posted by denis1 View Post
        γενικά καλός θα είναι αύριο, ίσως βάλει λίγη ομίχλη, αλλα γενικά καλά.
        Μετα τις 15:00..17:00 θα χαλάσει και το βράδυ θα ρίξει καλό χιόνι.Τώρα για το βραδυνό που λένε μέχρι τις 21:00...λίγο δύσκολο..θα δείξει.
        Κυριακή πουδρομέρα!!
        Δεν μπορώ αύριο denis.. ήμουνα το προηγούμενο Σ.Κ....Κρίμα θα κάναμε καμιά καλή πουδροκατάληψη...κοιτάω για άδεια από την κυρά την Τετάρτη....για να δούμε....αν μου κάτσει και η Πέμπτη ακόμα καλύτερα...

Comment

• Originally posted by lambros-kefal View Post
          Δεν μπορώ αύριο denis.. ήμουνα το προηγούμενο Σ.Κ....Κρίμα θα κάναμε καμιά καλή πουδροκατάληψη...κοιτάω για άδεια από την κυρά την Τετάρτη....για να δούμε....αν μου κάτσει και η Πέμπτη ακόμα καλύτερα...
          να δούμε μήπως πάμε καθημερινή κανα Καλάβρυτο όπως πέρσυ, αν και...έμαθα οτι έχουν ξεχάσει εκεί οτι υπάρχει και άγκυρα...
          καλά για τη στύγα..? τι να πώ...το πετρέλαιο κοστίζει πολύ..

Comment

• Originally posted by denis1 View Post
            να δούμε μήπως πάμε καθημερινή κανα Καλάβρυτο όπως πέρσυ, αν και...έμαθα οτι έχουν ξεχάσει εκεί οτι υπάρχει και άγκυρα...
            καλά για τη στύγα..? τι να πώ...το πετρέλαιο κοστίζει πολύ..
            Όχι ρε...τους έχει θάψει ο Ν.Δ. και φυσάει...την Δευτέρα ήταν ωραία και στα κάτω....ανανέωνε την πούδρα ο αέρας και ήταν σαν να μην είχες περάσει...χαχαχαχα..σημαδεύω την Τετάρτη και με τις ευλογίες του Ιάσωνα...για Καλάβρυτο...Μαίναλο άμα στραβώσει με τα πάνω....

Comment

• Στο νυχτερινό θα λειτουργεί και ο Αετός ή μόνο τα κάτω lift?

Comment

• Originally posted by pierre7 View Post
                το ειδα του τζεισον,λεει μεχρι το μεσημερι ενταξει.Μονο για το δρομο εχω αγχος αν θα θελει αλυσιδα
                Τουλαχιστον μεχρι το μεσημερι ο δρομος χωρις αλυσιδες .Εαν θα έχει κακοκαιρια εν εξεληξει ο αποχιονισμος θα γινεται συνεχεια ,αλλα καλο ειναι να εχεις τις αλυσιδες μαζι σου ,δεν ξερουμε τι ορεξη θα εχει ο καιρος..

Comment

• Ξαστεριά αυτή την ώρα στο Χιονοδρομικό.
                  Για αύριο Σάββατο προβλέπεται να λειτουργήσουν όλοι οι αναβατήρες και απόψε θα πατηθούν οι πίστες ΠΑΝ (βορεινή) ΕΡΑΤΩ (περιφερειακή) και όλες οι κάτω πίστες ΠΙΤΥΣ και ΑΝΥΤΗ.
                  Απάτητες θα είναι οι πίστες ΑΛΕΞΙΑ (τουριστική ) και οι ΠΟΛΥΒΙΟΣ και ΚΑΛΛΙΣΤΩ (ανατολικές).
                  Για την πρόσβαση σας να έρθετε μόνο από τον δρόμο του Καρδαρά και να έχετε μαζί σας υποχρεωτικά αλυσίδες. Ο δρόμος από ΒΥΤΙΝΑ είναι κλειστός προς το παρόν.

Στο νυχτερινό συνήθως λειτουργούν μόνο οι κάτω πίστες

Α.Χ.Χ.Μ.
                  www.kafeneio-megalopolis.blogspot.com
                  www.megalopolis.gr
                  www.facebook.com/mainalon

Comment

• έκατσε σήμερα στο μαιναλο,τσουλησαν κανα τριαρι χρόνια απ την τελευταια φορα?
                    κόντρα στις προβλεψεις ο καιρος χωρις να κλείσει, ανοιγε συνεχεια ως τις τρεις που εφυγα. Βεβαια το χιονακι το φαγα, και τι χιονακι, βαρυ, υγρο, μαιναλήσιο.
                    9 και εικοσι ημουν πανω, αλλα το χιονοδρομικο ανοιγε στις 10 και ο αετος στις 10 και μιση, ασχημο πραγμα να φτανουν πρωτοι οι πελάτες...
                    ποιοτητα χιονιου, ταπαμε (<πουδρα> μαινάλου...), ποσοτητα 5 εκατοστα φρεσκο,στον ξυρισμενο αετο, μισο μετρο ανετα αλλου, βάθος απυθμενο στα ελατα. Παράπονα μου καναν οτι ειναι πολυ πυκνα τα ελατα, εμ βεβαια αντε να στριψεις με 100σταρα μεση...
                    ταφαγαμε τα ποδια μας, εσταζα απο την υγρασια, την ζεστη και την προσπαθεια.
                    πηγα παντου, εκτος της λάκας που ηθελε σπωξιμο, ορατοτης καλη ως πολυ καλη, κοσμος 20 ιχ συν 3 πουλμαν.
                    ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

• Παίδες μακάρι να ξεκινήσει το χιόνι από τις 6 το απόγευμα και μετά αλλά αυτό κανείς δεν το ξέρει με σιγουριά. Μπορεί να πλακωθεί και από τις 12 το μεσημέρι. Αλυσίδες μαζί γιατί μπορεί να υπάρξει θέμα.

Comment

• Originally posted by vyrlos View Post
                        Τουλαχιστον μεχρι το μεσημερι ο δρομος χωρις αλυσιδες .Εαν θα έχει κακοκαιρια εν εξεληξει ο αποχιονισμος θα γινεται συνεχεια ,αλλα καλο ειναι να εχεις τις αλυσιδες μαζι σου ,δεν ξερουμε τι ορεξη θα εχει ο καιρος..
                        ευχαριστω για την ενημερωση,ξεκιναμε και ερχομαστε!Καλημερα και καλη χιονοδρομια να εχουμε.

Comment

• Χιονόπτωση αυτή την ώρα. Πολύ χιόνι στο βουνό, και πολύ καλό στρώσιμο. Ήμουν από τους τελευταίους που ανέβηκα το απόγευμα και παρά την ολοήμερη χρήση των χιονοδρόμων οι πίστες άντεχαν. Κάποια bumps στη μέση της βορεινής δέν ενοχλούσαν.
                          P2160005.jpgP2160001.jpg

Comment

• Μαγευτικό Σαββατοκύριακο στο πιο όμορφο βουνό...

Αρκετό χιόνι ,φρέσκο ,με ασθενή χιονόπτωση κατά διαστήματα που το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή εντάθηκε ....

Εικόνες από το χιονισμένο Μαίναλο http://dionysos-weather.gr/

η τρέλα πάει στα βουνά και το βράδυ
                            http://www.weather-in-greece.gr/
                            http://www.weather-in-greece.gr/webcam/dionysos-live-weather-camera.html : Κάμερα Διονύσου
                            http://dionysos-penteli.meteoclub.gr/ : Μετεωρολογικός σταθμός Διονύσου

Comment

• περασαμε ενα καταπληκτικο ΣΚ στο πανεμορφο και μοναδικο μας βουνο!
                              πολυ χιονι.......πολυς κοσμος......και πολυ κεφι με ατελειωτες ωρες σκι,λογικο βεβαια αφου ακομα και εγω που δεν ειμαι της πιστας,οταν εχει γινει ενα τετοιο καταπληκτικο πατημα στη βορινη,δεν σου εκανε καρδια να σταματησεις ουτε για καφε!
                              συγχαρητηρια σε ολους που βρεθηκαν εκει!
                              ραντεβου το επομενο ΣΚ!!
                              Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                              Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                              Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

• Ο σνοουρεπορτερ(ένας θεός ξέρει τι σνοουπορτερ ειναι) επανεμφανίστηκε. Τι εγινε , είχες πει οτι δε θα ξανά γράψεις εδώ μέσα .
                                Συγγνώμη ακομα δεν έχεις ζητήσει απο κανέναν για το σαματα που εγινε πριν λίγο καιρό εξ αιτίας σου και ακομα και τωρα λες οτι δεν ξέρεις τίποτα. Ειναι το σύνδρομο των φίλων σου αυτό, εγω δεν ξέρω τίποτα.....
                                Αναμένουμε ....

Comment

Working...
                                X