Announcement

Collapse
No announcement yet.

To αστρο του χειμωνα ξεθωριαζει!!!...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by hermes View Post
    Τωρα θα με κανεις να αναλυσω και δεν θελω γιατι δεν μου αρεσει να μιλαω για κατι που ειναι 168 ωρες μπροστα,Σε πρωτη φαση φαινεται να εχει ξεθωριασει η κακοκαιρια(οσον αφορα το "πρωτο κατεβασμα" 5-7 /01/2013) τωρα αν ο αντικυκλωνας σηκωθει-ανασυνταχθει-στριψει ,μετα τις 6-7 του μηνα και τα λοιπα και καταφερει να κατεβασει κατι καλο σε δευτερη φαση εκει πιθανων να πονταρα...αλλα παλι με μικρες πιθανοτητες,τωρα ως αναφορα το πρωτο κομματι 5-6-7 του μηνα απο την εμπειρια μου και αυτα που βλεπω δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι...Και προς το καλυτερο να παει(λεμε τωρα) παλι σαπιο θα ειναι

το ξανα παστελωνω μην γραφω τα ιδια παλι μιας και δεν διαβαζεις...αν και δεν μου αρεσει να μιλαω για 168 ωρες μπροστα...Μονο σε δευτερη φαση κατα την γνωμη μου και οταν λεω δευτερη φαση μιλαω για εκνεου ανασυνταξη του αντικυκλωνα και καταβαση δυνατου αυλωνα μετα τις 6-7 του μηνα...η τελος παντων μετα την πρωτη ψευτοκαταβαση...Και πιο δυτικα να ερθει αυτο που φαινεται αρχικα...παλι σαπιο θα ειναι

Ο κολλητος ο καθαροπουλος λεει turkish airlines και γελαει...
    Last edited by hermes; 30/12/2012, 03:36 PM.
    Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

Comment

Πως με μεσημβρινη κυκλοφορία εδώ και 30 μέρες κλαιτε τον χειμώνα με 2 1/2 μήνες spare ακόμη , απορώ ...
      Χαρης Αιγαλεω

Comment

Αντε παλι τα ιδια.

Δεν βγαλαμε καθαρα ουτε ενα μηνα απο το χειμωνα συμφωνα και με το παλιο ημερολογιο(που παει ο καιρος) και βγαλαμε συμπερασματα για τους επομενους τρεις.
        Ποιος? Ο Ερμης που θεωρει απαγορευτικα τα μακρινα τρεξιματα των μοντελων. Με ποια λοιπον τεκμηριομενη αποψη θαβεις ολοκληρο το χειμωνα?
        Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Originally posted by Larissa_Trophy View Post
          Αντε παλι τα ιδια.

Δεν βγαλαμε καθαρα ουτε ενα μηνα απο το χειμωνα συμφωνα και με το παλιο ημερολογιο(που παει ο καιρος) και βγαλαμε συμπερασματα για τους επομενους τρεις.
          Ποιος? Ο Ερμης που θεωρει απαγορευτικα τα μακρινα τρεξιματα των μοντελων. Με ποια λοιπον τεκμηριομενη αποψη θαβεις ολοκληρο το χειμωνα?
          κλινγκ κλονγκ...Ελληνικα παιδια ειναι γραμμενο το κειμενο...οχι κινεζικα...Ξανα διαβαστε προσεκτικα τι γραφω...δεν γραφω κινεζικα...αυτο που γραφεις δεν το ανεφερα ποτε σε κανενα ποστ μου

Αν αυτο το συμπερασμα βγαζεις φανη...τι να πω...ενα κειμενο δεν αποτελειται απο μεμονωμενες προτασεις...και μαλιστα εγραψα και 2 διευκρινστικα ποστ...σε οσα ειπα...Μιλησα για καποια σημαδια αρνητικα και ενα θετικο σημαδι...Μετεοπροφητιες δεν κανω...
          Last edited by hermes; 30/12/2012, 03:48 PM.
          Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

Comment

κλινγκ κλονγκ...Ελληνικα παιδια ειναι γραμμενο το κειμενο...οχι κινεζικα...Ξανα διαβαστε προσεκτικα τι γραφω...δεν γραφω κινεζικα...αυτο που γραφεις δεν το ανεφερα ποτε σε κανενα ποστ μου
            Δεν το ανέφερεις τυπικά , ουσιαστικά ξεκάθαρα τον κλαις , λες και έχουμε 20 Φλεβάρη με τρεξιματα ζωνικης ...
            Χαρης Αιγαλεω

Comment

Κλονγκ κλινγκ...μηπος διαβασα λαθος τιτλο στο ποστ ερμη? Το αστρο του χειμωνα ξεθωριαζει δεν γραφεις? Εκτος και αν ειναι σαν τις μεταφορες αμερικανικων ταινιων στα ελληνικα. Επισεις περνας μια << πιθανος ερχομενη>> κακοκαιρια,και πας στην επομενη,αλλα κατα τα αλλα δεν σε ενδιαφερουν οι 360 ωρες μετα.......
              Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

Απ&#180;τα λεγόμενα του Ερμή καταλαβαίνω ότι εννοεί πως σύμφωνα με κάποιες ενδείξεις που βλέπει τα πράγματα ίσως δεν είναι ενθαρρυντικά όχι όμως ότι σώνει και καλά θα γίνει ετσι.Αν ξέγραφε τον χειμωνα θα ελεγε απλα οτι ο χειμωνας τελειωσε και δεν θα κανει τιποτα και δεν θα εγραφε ολόκληρα κατεβατά

Comment

Mαλιστα,δεν υπαρχει νοημα τελικα,οτι θελει να καταλαβει ο καθενας θα καταλαβει...οποτε το αφηνω ετσι και ο καθενας οτι καταλαβαινει...Ετσι και αλλιως με τα ελληνικα που ξερω τα λιγα,δεν μπορω να αποτυπωσω πιο κατανοητα τις σκεψεις μου,ισως το προβλημα να ειναι δικο μου,αλλα μαλλον δεν ειναι...διοτι αναφερονται ξεκαθαρα θετικα και αρνητικα πραγματα που εχουν συμβει ως τωρα και μαλιστα πραγματα τα οποιο επανελεβα 2 φορες...δυστηχως αυτες τις ικανοτητες εχω οσον αφορα στο να πω κατι...δεν μπορω πιο κατανοητα...

Comment

Κλονγκ κλινγκ...μηπος διαβασα λαθος τιτλο στο ποστ ερμη? Το αστρο του χειμωνα ξεθωριαζει δεν γραφεις? Εκτος και αν ειναι σαν τις μεταφορες αμερικανικων ταινιων στα ελληνικα. Επισεις περνας μια << πιθανος ερχομενη>> κακοκαιρια,και πας στην επομενη,αλλα κατα τα αλλα δεν σε ενδιαφερουν οι 360 ωρες μετα.......
                    ακριβως μονο τον τιτλο του διαβασες....το ξερω...

Comment

Αν ομως θελετε μπορω να τα κανω copy paste αλλη μια φορα πιο μαζεμενα μπας και....δεν ξερω τι αλλο...!!!

Comment

ελειξε.
                        Χατζηγριβας Ν.Θεοφανης

Comment

τελευταια επαναληψη

Μετατροπη τιτλου ωστε να ειναι πιο κατανοητος

¨"Το αστερι του χειμωνα αρχισε να ξεθωριαζει"

Originally posted by hermes
                          Ουτε θα κανω αναλυση για τα επικειμενα,ειναι ανουσιο να αναλυεις κατι οταν υπαρχει μεγαλο ενδεχομενο να μην γινει και μετα να σου φταει το καθε τι που δεν εγινε,οποτε δεν προχοραω παρακατω για την μετεπειτα πορεια...Ως το σημερα λοιπον δεν εχει καταφερει ο χειμωνας να φερει ενα -5 ετσι για να σπασει ο παγος,ας ειναι και ψυχρη εισβολη χωρις αυλωνα (βλεπε δεκεμβρης 2006 και 2007),εχουμε πηξει στην βροχη,και τα δεν φαινεται κατι σπουδαιο στον οριζοντα

Δεν υπαρχει νοημα να ζεις τον χειμωνα αν δεν χιονιζει,ειναι σαν να λειπει κατι στον αερα και επειδη μετεοπροφητειες οπως προειπα δεν κανω,θα περιμενω μεχρι τα μεσα γεναρη να δω την φαση και καποια συμπερασματα θα βγουν,οι κυκλοφορια σαν κυκλοφορια δεν θα την χαρακτηριζα κακη ωε τωρα μιας και τετοιες κυκλοφοριες εχουν δωσει πολυ καλες κακοκαιριες στα προσηνεμα αρκετες φορες και αλλες που απλως μας προδωσαν...οποιος καταλαβαινει,καταλαβαινει τι εννοω τετοιου ειδους κυκλοφοριες...!!!βαριεμαι να γραφω σελιδες ολοκληρες,η ελπιδα υπαρχει ακομα (there is still hope) ομως εχει αρχισει να ξεθωριαζει,ας ελπισουμε το μελλον να εχει πολλες χιονομερες για τα προσηνεμα και να βουλιαξουμε στο χιονι(αλλωστε χωρις αυτο υπαρχει μια νοθροτητα στον αερα που αναπνεεις...
                          Τωρα θα με κανεις να αναλυσω και δεν θελω γιατι δεν μου αρεσει να μιλαω για κατι που ειναι 168 ωρες μπροστα,Σε πρωτη φαση φαινεται να εχει ξεθωριασει η κακοκαιρια(οσον αφορα το "πρωτο κατεβασμα" 5-7 /01/2013) τωρα αν ο αντικυκλωνας σηκωθει-ανασυνταχθει-στριψει ,μετα τις 6-7 του μηνα και τα λοιπα και καταφερει να κατεβασει κατι καλο σε δευτερη φαση εκει πιθανων να πονταρα...αλλα παλι με μικρες πιθανοτητες,τωρα ως αναφορα το πρωτο κομματι 5-6-7 του μηνα απο την εμπειρια μου και αυτα που βλεπω δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι...Και προς το καλυτερο να παει(λεμε τωρα) παλι σαπιο θα ειναι
                          o καθενας μιλαει με τις εμπειριες,τα δεδομενα και οπως αντιλαμβανεται τα πραγματα στο μυαλο του,για το τι ειναι χειμωνας και λοιπα...οπως δηλωσα εγω δεν ειμαι καιροφιλος,ειμαι χιονοφιλος,δεν με ενδιαφερει να παω να δω χιονι στον παρνασο η στην παρνηθα το θελω εξω απο την πορτα μου(ειμαι ειπαμε και τοπικιστης)
                          Λοιπον δυο πραγματα ακομα
                          1) Πολυ υγροι δεκεμβηδες και νοεμβρηδες γενικα δεν ειναι καλο σημαδι για το υπολοιπο του χειμωνα ως αναφορα τις χιονοπτωσεις στην Αττικη(χωρις να ειναι κανονας αυτος,απλως ειναι μια ενδειξη)
                          2) Οταν τελη νοεμβρη ή μεσα στον δεκεμβρη δεν εχει κανει μια μικρο ψυχρη εισβολη της ταξεως του να πεσουν μερικες νιφαδες στα ημειορεινα της αττικης,ουτε αυτο ειναι καλο σημαδι για το υπολοιπο

Αυτα τα 2 πραγματα ειναι σημαδια και λενε οτι πολυ πιθανων ως αναφορα τις χιονοπτωσεις για το υπολοιπο του χειμωνα να μην ειναι καλες στην αττικη (με κατι δηλαδη αξιο λογου) χωρις παλι ξανα λεω αυτο να ειναι κανονας,Μεχρι και τον αναπειρο χειμωνα του 2007-2008 τον δεκεμβρη του 2007 ειχαν πεσει νιφαδες στα ημιορεινα και μετα ηρθε η κακοκαιρια τελη γεναρη και ο ιστορικος χιονιας του φλεβαρη...οπωε και στο παρελθον αν γυρισετε θα δειτε οτι υπαρχουν μικρα σημαδια στον καιρο που σου δινουν την ταση(βλεπε 2006-2004-2002-92-91-83) εξαιρεση αποτελει το 87 και το 85 ως αναφορα το σημαδια,ειδικα την κακοκαιρια του φλεβαρη του 85 με βαση την προηγουμενη κυκλοφορια δεν υπηρχε καμια επλιδα,για αυτο και λεω οτι τα σημαδια αυτα δεν αποτελουν κανονες,ειναι ομως σημαδια!!!και οπως ξανα ειπα ο καθενας αντιλαμβανεται τα πραγματα διαφορετικα στο μυαλο του

Το μονο θετικο που δινω στον χειμωνα ειναι η κυκλοφορια που εχει αλλαξει σε σχεση με τον Δεκεμβρη και ειναι τυπου χαμηλα απο πανω(αγγλια-σκανδιναβια) αντικυκλωνικες πιεσεις απο κατω κεντρο-δυτικο-ανατολικη ευρωπη...Εκει αμα γινει ενα μπαμ κατεβαζει το -10 για πλακα κατω,για αυτο και εγραψα οτι τετοιου ειδους κυκλοφοριες πολλες φορες μας ευνοησαν και αλλες φορες μας προδωσαν γιατι αν δεν εχει δυναμικη για καταβαση σοβαρου αυλωνα σε νοτια γεωγραφικα πλατη απλως τρως την χλαπατσα στην μουρη...ετσι ειναι,αυτες οι κυκλοφοριες θελουν υπομονη...ομως τα σημαδια (που δεν ειναι κανονες) δεν ειναι καλα,εγω με την εμπειρια μου μιλαω και οποιος ξερει ελληνικα και διαβαζει τι γραφω καταλαβαινει οτι αυτα τα σημαδια που θα ξανα επαναλαβω δεν ειναι κανονες αλλα απλες ενδειξης που πρεπει να γραφτουν!!!Υπηρξαν και υγροι χειμωνες που τελικα εκαναν κατι καλο,αλλα αυτο γενικα αποτελει την εξαιρεση...
                          Δεν φαινεται ο χειμωνας μεχρι τωρα να εχει δυναμικη,οπως με την κακοκαιρια των χρστουγενων που την μαζεψαν τα μοντελα ξαφνικα πισω γιατι εγινε αυτο???ετσι,οντως υπηρξε το ενεδεχομενο και αν ηταν να το κανει θα το εκανε...απλως δεν ειχε δυναμικη να κατεβει η μπαλα και δνε κατεβηκε....και οπως το εδειξε ετσι και το πηρε πισω...
                          Τεσπα ψηνομαι στον πυρετο,ο καθενας εχει μια δικια του αντιληψη οποτε εγω δεν εχω κατι αλλο να πω

παω νανι
                          εν κατακλειδι... ο χειμωνας ως αναφορα τα χιονια στα πεδινα μεχρι τωρα ειναι ανυπαρκτος σε ολη την ελλαδα,εκτος απο μια ψευτο κακοκαιρια στον εβρο,,,...και οπως ειπαμε τον χειμωνα τον αντιλαμβανεται ο καθενας αλλιως....αλλος με τον αν χιονισε στα χιονοδρομικα,αλλος με το εαν χιονησε στα χιονοδρομικα-στα ορεινα,αλλος με το εαν εχει μεσημερι 8 βαθμους στον γερακα και τα λοιπα...
                          μονο η κυκλοφορια εχει γυρισει προς κατι θετικο,τα σημαδια ομως δεν ειναι καλα για την δυναμικη χωρις να ειναι κανονες
                          o γνωστος Φωκιωνας,απορω αν διαβασες και τιποτα απο το θεμα...σαφως και αναφερεται και για την μακεδονια ο τιτλος και για ολη την ελλαδα,ειναι αδιαφορος ο χειμωνας για τα πεδινα της χωρας μεχρι τωρα...

"Επισης,, τα λεγομενά σου θα είχαν ισχύ εαν το ημερολόγιο έγραψε 25/2 και όχι 30/12"

Αμα ηταν φωκιωνα να βγω να μιλησω για τον χειμωνα στις 25/2 τοτε θα διαβαζα βουλωμενο γραμμα,εγω δεν ειπα οτι ο χειμωνας τελειωσε...διαβαζει κανεις τι γραφω η απλως ετσι διαβαζεται κομματια???Απλως ειπα οτι ορισμενα σημαδια και εξηγησα πια δεν ειναι καλα,ειπα οτι υπαρχει το θετικο στην αλλαγη της κυκλοφοριας σε σχεση με τον δεκεμβρη,ειπα οτι δεν φαινεται ακομα δυναμικη καταβασης ισχυρου αυλωνα και τελος...ναι τα σημαδια για χιονοχειμωνα τουλαχιστον για εδω κατω δεν ειναι καθολου καλα,αυτη ειναι η αληθεια αλλα ειπα τα σημαδια αυτα δεν ειναι κανονες,ειναι απλως ενδειξης...δεν μπορω να επαναλαμβανομαι συνεχως σε ενα θεμα ουτε να απολογουμε,οποιος ξερει ελληνικα καταλαβαινει,οποιος εχει διαθεση να διαφωνησει για να διαφωνησει το κανει και καλα κανει...Και να δεν το γραφω και καλα οτι εαν οντως δεν κανει τιποτα αξιο λογου τον χειμωνα να βγω και να πω "ειδατε εγω σας τα ελεγα"...ουτε με νοιαζει...εγω ορισμενες εμπειριες μοιραστικα και αυτο ειναι ολα,οποιος θελει περνει κατι απο αυτο και το κραταει,οποιος δεν θελει δικο του θεμα...ο "χειμωνας" τωρα ξεκιναει,με ασχημα δεδομενα ομως ωε αναφορα τον χιονοχειμωνα...Δεν υπαρχουν κανονες στον καιρο,ποτε δεν υπηρχαν...καποια μικρα καλουπια ομωε υπαρχουν που ορισμενες φορες βγαινουν αληθινα...
                          tελος αναμεταδωσης....

Comment

σιγουρα το 90% εδω ειναι για τομ χιονι,,,το ιδιο και εγω και πραγματι φετος ειναι ηπιος ο χειμωνας μεχρι σημερα αλλα ελπιζουμε διοτι χρονος υπαρχει.
                            απο την αλλη ομως ειναι αδυνατον να παραμεινω απαθεις σε ενα φαινομενο που δεν εχω ξαναζησει,2 μηνες κολητα τοσο νερο...
                            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Αντε παλι τα ιδια.

πιο παλιο ημερολογιο?σας παρακαλω εχω βαρεθει να ακουω ασαφιες εδω και τοσα χρονια.Ας προσεχουμε λιγο τι λεμε.Το συμπερασμα μεχρι τωρα ειναι οτι φτανουμε 10 γεναρη και δεν εχουμε ουτε μια αξιολογη ψυχρη εισβολη στην χωρα.Μπορει να ναι υετοφορος ο δεκεμβρης και κοντα στα κλιματικα αλλα αυτο δεν λεει κατι.Εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει μονο το χιονι μαρεσει και η βροχη και οτι σχετιζεται με τον καιρο.Ειμαι καιροφιλος οχι χιονοφιλος.Αλλα η εποχη την οποια διανυουμε ονομαζεται χειμωνας και αυτο που πρεπει να ψαχνουμε και να αναζητουμε ειναι τα χιονια στα πεδινα και οχι τα 200μμ και τα χιονια στην στρατοσφαιρα....
                              Last edited by gkatharopo; 30/12/2012, 06:32 PM.
                              AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
                              www.northmeteo.gr
                              Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

ερμη θα μπορουσε να ειναι και χειροτερα..π.χ φαντασου να ησουν αρρωστος και να εριχνε ολο αυτον τον υετο σε χιονι και να μην μπορουσες να κανει ρουπι..τωρα οσον αφορα τον χειμωνα μεχρι τωρα με δυο λογια κατ εμε ειναι ηπιος θερμοκρασιακα και υγρος..δεν εχει υπαρξει οντος ουτε μια ψυχρη εισβολη της προκοπης και το οτι εχουν τιγκαρει τα βουνα με χιονι δεν λεει και κατι...
                                ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

Working...
                                X