Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2012-13...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ (τα συννεφα στον ουρανο τον Αυγουστο) ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ;Μεσω ποιας διαδικασιας;Αυτη ειναι η ουσια.

Αν δοθεί μια κατάλληλη απάντηση σε αυτό εγώ παραδέχομαι ότι είμαι ημιμαθής, αμόρφωτος, ψεύτης.

Comment

• Η απαντηση σ αυτο ειναι μια.Δεν υπαρχει αλλη.

"Δεν ξερουμε.Με καποιο τροπο συμβαινει που η φυση το ξερει αλλα εμεις ως ανθρωπος δεν μπορουμε να καταλαβουμε και αυτο φαινεται απ το οτι τα μερομηνια επαληθευονται.¨"

Και αμεσως παμε στο επομενο ερωτημα.
      Επαληθευονται τα μερομηνια;Ναι η οχι;

Comment

• Ας τελειώσουμε αυτό το πόστ και ας το αφήσουμε να πέσει κάτω...ας σημειώνονται στο καινούργιο οι όποιες απόψεις, με σεβασμό πάντα στην αντίθετη άποψη...
        Philip αγόρι μου είμαστε σε άλλο μήκος κύματος, άλλα λέω εγώ, άλλα καταλαβαίνεις εσύ...άστο λοιπόν το θέμα και φρόντισε να διαβάζεις καλά (όσο μπορείς) το τι γράφει ο καθένας...
        Ο,τι ανέφερες δεν έχουν σχέση με τα μερομήνια, αλλά με συμπεριφορές...

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Ρε παλλικάρια με το μπαρντον κι όλας που επεμβαίνω αλλά ,....... ''αμόρφωτος, απατεώνας ,ημιμαθής, ψεύτης, χουλιγκανος, κ.λ.π πολύ βαρύτατοι χαρακτηρισμοί και εκφράσεις .......πού βρισκόμαστε??? Αντε κάντε μια προσπάθεια να ρίξετε τους τόνους εκατέρωθεν... γιατί είναι κρίμα...

Comment

Working...
          X