Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2012-13...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by tsef View Post
    έλεος αγγίζεις τα όρια της εμμονής.
    Αυτό πιστεύω, αν σε αρέσει το δέχεσαι, αν όχι προσπέρασέ το, αλλά μην κρίνεις και μάλιστα με άσχημο τρόπο και χαρακτηρισμούς συνάμα...εγώ δεν έκρινα εσένα για τα πιστεύω σου....αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι θέλω να πω, άστο!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
      Τα μερομήνια είναι ανώτερα της επιστήμης.
      Εαν ειχες πτυχιο επιστημονα

1) Δεν θα το ελεγες ποτε αυτο
      2) Αν το ελεγες, θα οφειλες μετα να καταστρεψεις το πτυχιο σου, και να εκδιωχθεις απο την επιστημονικη κοινοτητα.

Comment

• Originally posted by MountExplorer View Post
        Εαν ειχες πτυχιο επιστημονα

1) Δεν θα το ελεγες ποτε αυτο
        2) Αν το ελεγες, θα οφειλες μετα να καταστρεψεις το πτυχιο σου, και να εκδιωχθεις απο την επιστημονικη κοινοτητα.
        Δεν πειράζει Γιώργο, θα έγραφα τους πάντες (κοινότητες κλπ) στα παλαιότερα των υποδημάτων μου, αν έπρεπε έτσι να γίνει κι αν πράγματι ήταν τόσο εκτός επιστήμης και το έπρατταν αυτό και θα τεκμηρίωνα απόλυτα ό,τι έλεγα...

Comment

Δεν πειράζει Γιώργο, θα έγραφα τους πάντες (κοινότητες κλπ) στα παλαιότερα των υποδημάτων μου, αν έπρεπε έτσι να γίνει κι αν πράγματι ήταν τόσο εκτός επιστήμης και το έπρατταν αυτό και θα τεκμηρίωνα απόλυτα ό,τι έλεγα...
          Πως θα το τεκμηριωνες; Κανενας μερομηνας δεν εχει ποτε κανει προγνωση. Ζαρια ριχνουν και ο,τι πιασουν. Τα μερομηνια ειναι εκτος επιστημης, το ειπε και ο Ζιακοπουλος ξεκαθαρα. Τα δεχεται ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ και τιποτε παραπανω.

Comment

• Δε το κλειδωνετε μη παθω κανενα εγκεφαλικο η κανενα εμφραγμα και ειμαι και σε επικινδυνη ηλικια και βλεπω το Beach snow να χορευει πανω απ το πτωμα μου μετα....χαχαχαχα

Comment

Αυτό πιστεύω, αν σε αρέσει το δέχεσαι, αν όχι προσπέρασέ το, αλλά μην κρίνεις και μάλιστα με άσχημο τρόπο και χαρακτηρισμούς συνάμα...εγώ δεν έκρινα εσένα για τα πιστεύω σου....αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι θέλω να πω, άστο!!!
              ε δεν κάνουμε και καμιά συζήτηση σοβαρή για να το πάρεις προσωπικά.
              Για τα μερομήνια μιλάμε.
              Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                Δε το κλειδωνετε μη παθω κανενα εγκεφαλικο η κανενα εμφραγμα και ειμαι και σε επικινδυνη ηλικια και βλεπω το Beach snow να χορευει πανω απ το πτωμα μου μετα....χαχαχαχα

χχαχααχαχαχχαχ α ρε γιατρε δε παιζεσαι μιλαμε
                ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

Τα μερομήνια είναι ανώτερα της επιστήμης.
                  Να ποιοι είναι οι ημιμαθείς τελικά. (αν και κάποια άλλη λέξη ταιριάζει περισσότερο)

Comment

• Αστο να παει στο πατο!!

Το θεμα εννοω.

Comment

• Originally posted by philip View Post
                      Να ποιοι είναι οι ημιμαθείς τελικά. (αν και κάποια άλλη λέξη ταιριάζει περισσότερο)
                      Εσύ φιλαράκο μείνε σε αυτά που ξέρεις (αν ξέρεις...αλλά να μάθεις τρόπους βασικά) κι άσε τους άλλους να μαθαίνουν όσα μαθαίνουν...τουλάχιστον τα μαθαίνουν καλά και ψάχνουν...είναι δύσκολο να καταλάβεις ορισμένα πράγματα που σε ξεπερνάνε πολλές φορές...Κι αν σου ταιριάζει κάποια λέξη καλύτερα, έλα να μου την πεις δια ζώσης από κοντά, για να αναπτυχθεί καταλληλότερα η εικόνα...
                      Κι αν δεν κατάλαβες καλά σου το ξαναλέω...Τα μερομήνια (και όχι μόνο) είναι πάνω από την επιστήμη...κι αν δεν το κατάλαβες ακόμα καλά...η επιστήμη είναι κάτι δυνατό και απτό που δεν μπορούν να το πιάσουν καν άνθρωποι που νομίζουν ότι είναι πάνω από όλα!!!
                      Last edited by beach-snow; 15/08/2013, 11:29 AM.

Comment

• Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!

Παλικάρια μου, καλό είναι να αποφεύγονται οποιουδήποτε είδους χαρακτηρισμοί (πόσω μάλλον σε ένα θέμα σαν κι αυτό, που είναι επιρρεπές σε εκτροχιασμούς).
                        Ακόμα κι αν κάποιος υποστηρίξει (για τους δικούς του λόγους) ότι 1+1 κάνουν 30, οι χαρακτηρισμοί είναι ανούσιοι έως επιβλαβείς για την ορθή λειτουργία του φόρουμ...
                        Μια παρέα είμαστε σε ένα "μετεοκαφενείο"! Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.

Χρησιμοποιείστε επιχειρήματα (κατά το δυνατό λογικά), εάν θέλετε να υποστηρίξετε την άποψή σας τηρώντας τη δέουσα δεοντολογία και τους κανόνες του φόρουμ.

Ο εκτροχιασμός, οδηγεί αλλού...

Comment

• Δεν εχει νοημα αυτη η κατασταση. 36 σελιδες με διαξιφισμους... Καπου πρεπει να μπαινει και μια τελεια, αλλιως μπαινει λουκετο.

Comment

• Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό.Φριντριχτ Νιτσε.

Ο καλύτερος τρόπος ν’ αντιστέκεσαι σε έναν πειρασμό, είναι να υποκύπτεις σ’ αυτόν.
                            Οσκαr Ουαιλντ

Ό,τι δεν λύεται κόπτεται.Μεγας Αλεξανδρος

Αληθεια ειναι οτι συμφερει το λαο.
                            Βλαδιμηρος Λενιν

Αγαπη ειναι ο ασπασμος των αγγελων προς τα αστρα
                            Βικτωρ Ουγκω

Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού.Οττο Φον Μπισμαρκ

Να τρως για να ζεις, όχι να ζεις για να τρως.
                            Κικερων

Στον έρωτα ισχύει ό,τι και στον πόλεμο: Ουαί τοις ηττημένοις.Ναπολεων Βοναπαρτης

Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει.Γιωργος Σεφερης.

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε.Σολων

Δεν ελπίζω τίποτα. Δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι λέφτερος.Νικος Καζαντακης

Η εκδίκηση είναι ένα φαγητό που τρώγεται κρύο.Μιγκελ Θερβαντες

Τα μερομηνια ειναι ανωτερα της επιστημης.
                            Beach snow.
                            Last edited by Κωστας.; 15/08/2013, 07:48 PM.

Comment

• αν δε χιονισει συντομα...εχουν να δουν τα ματακια μας!!!!!!..ινουιτ χαχαχαχχαχχαχα!!!!
                              Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!

Comment

• Αυτό το ξέχασες γιατρέ...αλλά δεν συμφέρει...

"Η επιστήμη είναι κάτι δυνατό και απτό που δεν μπορούν να το πιάσουν καν άνθρωποι που νομίζουν ότι είναι πάνω από όλα"...

Όμως εσύ πρσβεύεις το μεσαιωνικό ρητό, σε μια σύγχρονη ΕςΕς μορφή Αρείας φυλής:

Όποιος προσπαθεί να δείξει επιστήμη στην καθημερινότητά του, μέσα από την επιστήμη και πάνω από αυτή, είναι ένοχος θανάτου μετά βασανιστηρίων...Χλεμπονιάρης.
                                Last edited by beach-snow; 16/08/2013, 12:29 AM.

Comment

Working...
                                X