Originally posted by Χλεμπονιαρης
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2012-13...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Αυτά που λες σου γυρνάνε μπούμερανγκ πίσω. Αμόρφωτος, δε γνωρίζω την ελληνική γλώσσα, μπερδεύω την επιστήμη με τη χούντα! Από που τα συμπέρανες όλα αυτά;Originally posted by beach-snow View PostΑμόρφωτος είναι αυτός που νομίζει ότι είναι μορφωμένος, αλλά είναι παραμορφωμένος και συνάμα δεν έχει τρόπους να διαχειριστεί τη γλώσσα του...κι εσύ νεαρέ μου είσαι παραμορφωμένος, αγενής, δεν ξέρεις να διαχειριστείς τη γλώσσα σου, χωρίς να ξέρεις επίσης ούτε την Ελληνική γλώσσα, αλλά ούτε και την επιστήμη φυσικά...έχεις μπερδέψει την επιστήμη με τη χούντα...καλά προχωράς...συνέχισε έτσι!!!
Α και τα μερομήνια δεν συγκρίνονται με την επιστήμη, είναι πάνω και πέρα από αυτή...
Εσύ είσαι αυτός που αποκαλείς ημιμαθή όποιον δεν ασπάζεται την άποψή σου και του σέρνεις από πίσω ένα σωρό επίθετα. Έχεις βγάλει το μισό φόρουμ αμόρφωτο επειδή δεν ασπάζεται τις μεταφυσικές σου απόψεις. Ποιος μπερδεύει τι με τη χούντα λοιπόν; Απ'ότι φαίνεται, εσύ.
Επίσης μου άρεσε που είπες "έλα να με πεις ημιμαθή από κοντά". Κλασικό δείγμα μορφωμένου ατόμου.Last edited by Philip; 16/08/2013, 09:51 PM.
Comment
-
Ο Ζιακο ο ανθρωπος επειδη δεν ηθελε να τους στεναχωρησει,μιας και εχουν βρεθει δυο τρεις φορες στο ιδιο τραπεζι (με τη παρεα των μερομηνιων εννοω) σου λεει ας δωσω μια διπλωματικη απαντηση.Μην πω σκετο.Οτι η επιστημη τα απορριπτει και τους απογοητευσω.Μια παρεα ειμαστε.Καιροφιλοι ειμαστε.
Απ την αλλη οφειλε εξ αρχης να πει αυτο με το οποιο ξεκιναει το κειμενο του.Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ δεν τα αποδεχεται.Και τι αλλο να λεγε.Φανταστειτε διευθυντης ανθρωπος της ΕΜΥ να εβγαινε και να λεγε οτι τα μερομηνια ισχυουν και προβλεπουν το καιρο.Που θα κρυβοταν μετα.Και τι σχολια θα ακουγε απο τους συναδελφους του επιστημονες.Γι αυτο και εξαρχης ειπε.ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ.Τελεια και παυλα.Η απαντηση του αυτη θα ηταν.Μετα εκανε μια ντριπλα ετσι για να σπασει τις εντυπωσεις.
Και παλι ομως,στη ντριπλα αυτη δε λεει τιποτα οτι εχουν καποια βαση.Αμα θελετε ψαξτε να βρειτε αν εχουν καποια βαση,και μην ειστε αλαζονικοι και τετοια.
Αυτο ειπε ο ανθρωπος.Δε μπορω να καταλαβω που λεει οτι τα μερομηνια ειναι μεθοδος προβλεψης ,η οτι ισχυουν,η οτι προβλεπουν το καιρο,η οτι εχουν επιστημονικη βαση η οτιδηποτε αλλο.
Comment
-
γιατρε μου....εισαι ορθολογιστης οπως λες. αλλα οταν ερμηνευεις το κειμενο,,, η φαντασια σου καλπαζει!!Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΟ Ζιακο ο ανθρωπος επειδη δεν ηθελε να τους στεναχωρησει,μιας και εχουν βρεθει δυο τρεις φορες στο ιδιο τραπεζι (με τη παρεα των μερομηνιων εννοω) σου λεει ας δωσω μια διπλωματικη απαντηση.Μην πω σκετο.Οτι η επιστημη τα απορριπτει και τους απογοητευσω.Μια παρεα ειμαστε.Καιροφιλοι ειμαστε.
Απ την αλλη οφειλε εξ αρχης να πει αυτο με το οποιο ξεκιναει το κειμενο του.Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ δεν τα αποδεχεται.Και τι αλλο να λεγε.Φανταστειτε διευθυντης ανθρωπος της ΕΜΥ να εβγαινε και να λεγε οτι τα μερομηνια ισχυουν και προβλεπουν το καιρο.Που θα κρυβοταν μετα.Και τι σχολια θα ακουγε απο τους συναδελφους του επιστημονες.Γι αυτο και εξαρχης ειπε.ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ.Τελεια και παυλα.Η απαντηση του αυτη θα ηταν.Μετα εκανε μια ντριπλα ετσι για να σπασει τις εντυπωσεις.
Και παλι ομως,στη ντριπλα αυτη δε λεει τιποτα οτι εχουν καποια βαση.Αμα θελετε ψαξτε να βρειτε αν εχουν καποια βαση,και μην ειστε αλαζονικοι και τετοια.
Αυτο ειπε ο ανθρωπος.Δε μπορω να καταλαβω που λεει οτι τα μερομηνια ειναι μεθοδος προβλεψης ,η οτι ισχυουν,η οτι προβλεπουν το καιρο,η οτι εχουν επιστημονικη βαση η οτιδηποτε αλλο.
δεν ξερω αν το κανεις, για να προκαλεσει το ζιακο...να βγει να μας πει περισσοτερα!!!!Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!
Comment
-
Κάτι ανάλογο, όταν δεν σε γουστάρει μια γκόμενα και σου λέει ευγενικά με τρόπο ότι σε βλέπει σαν φίλο , δεν είναι έτοιμη για σχέση αυτόν τον καιρό κλπ κλπ αλλά κατά βάθος σου ρίχνει μια χυλόπιτα νααααααααα.Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΟ Ζιακο ο ανθρωπος επειδη δεν ηθελε να τους στεναχωρησει,μιας και εχουν βρεθει δυο τρεις φορες στο ιδιο τραπεζι (με τη παρεα των μερομηνιων εννοω) σου λεει ας δωσω μια διπλωματικη απαντηση.Μην πω σκετο.Οτι η επιστημη τα απορριπτει και τους απογοητευσω.Μια παρεα ειμαστε.Καιροφιλοι ειμαστε.
Αυτο ειπε ο ανθρωπος.Δε μπορω να καταλαβω που λεει οτι τα μερομηνια ειναι μεθοδος προβλεψης ,η οτι ισχυουν,η οτι προβλεπουν το καιρο,η οτι εχουν επιστημονικη βαση η οτιδηποτε αλλο.Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.
Comment
-
Originally posted by INUIT View Postγιατρε μου....εισαι ορθολογιστης οπως λες. αλλα οταν ερμηνευεις το κειμενο,,, η φαντασια σου καλπαζει!!
δεν ξερω αν το κανεις, για να προκαλεσει το ζιακο...να βγει να μας πει περισσοτερα!!!!
Καθολου δεν καλπαζει η φαντασια μου.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
Νομιζω οτι δεν μπορεις να καταλαβεις ενα κειμενο.
Για το πως σκεφτοταν ο Ζιακο οταν εγραφε το κειμενο προφανως εννοεις.Μα δε θελει πολυ μυαλο για να το καταλαβεις αυτο.
Comment
-
Είσαι απλά ψεύτης και απατεώνας...το λιγότερο...και είναι ντροπή να συνεχίζεις να λες τέτοιες ψευτιές στο φόρουμ. Ολοι ξέρουν ότι εμένα με ενδιαφέρει πρώτα ο τρόπος που θα μιλάει κάποιος...τα μερομήνια έπονται...ποτέ δεν προσπάθησα να επιβάλλω σε κανέναν την άποψή μου για τα μερομήνια (μήπως θυμάσαι που με αποκάλεσες αμόρφωτο λίγες ώρες πριν? ποιός εσύ, ο χθεσινός που νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα...), αντιθέτως με αρκετούς από εσάς που χουλιγκανίζετε και υπερβαίνετε τους κανόνες του φόρουμ, αδιαφορώντας κιόλας...απλά εκφράζω την άποψή μου και θα την εκφράζω όσο κι αν πειράζει κάποιους λίγους...αμόρφωτος είναι κάποιος όταν δεν έχει επιχειρήματα και απευθύνει ψεύδη κατά του άλλου...Originally posted by Philip View PostΕσύ είσαι αυτός που αποκαλείς ημιμαθή όποιον δεν ασπάζεται την άποψή σου και του σέρνεις από πίσω ένα σωρό επίθετα. Έχεις βγάλει το μισό φόρουμ αμόρφωτο επειδή δεν ασπάζεται τις μεταφυσικές σου απόψεις.
Και επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά, μην ξαναπείς ψεύδη αναφερόμενος σε μένα...αν θέλεις να συζητάς, συζήτα σαν άνθρωπος...αν δεν σου έμαθαν να συμπεριφέρεσαι ως άνθρωπος δεν έχεις καμία θέση σε αυτό το χώρο...
Για το γιατρό δεν έχω να πω τίποτα, λέει αστεία πράγματα και εκτείθετε συνεχώς στο θέμα με το Ζιακό, που ούτε καν τον ξέρει, ούτε καν έχει συζητήσει λεπτό μαζί του, ούτε καν έχει διανοηθεί το πως μιλάει για τα θέματα τα καιρικά ο Ζιακό και έχει άποψη για όλα...ε τι άλλο να πω πλέον...καταντάει γραφικό το ζήτημα...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Δε χρειαζεται.Προλαβατε και τον πλευρισατε εσεις !Ας ημουν κι εγω στην ταβερνα σε καποια συναντηση,κι αμα εδινε τετοια απαντηση διπλωματικη να μου γραφες γραμμα.Originally posted by beach-snow View Post
Για το γιατρό δεν έχω να πω τίποτα, λέει αστεία πράγματα και εκτείθετε συνεχώς στο θέμα με το Ζιακό, που ούτε καν τον ξέρει, ούτε καν έχει συζητήσει λεπτό μαζί του, ούτε καν έχει διανοηθεί το πως μιλάει για τα θέματα τα καιρικά ο Ζιακό και έχει άποψη για όλα...ε τι άλλο να πω πλέον...καταντάει γραφικό το ζήτημα...
Θα πιεζα να τοποθετηθει ακριβως και χωρις αναφορες σε γενικολογους θρυλους,και ψηγματα ορθολογισμου που μπορει καποτε να βρεθουν κτλ.Αλλα που να τοποθετηθει ο ανθρωπος,αμα εχει απεναντι του εσας με τα πηρουνια ετοιμους να κρεμεστε απ το στομα του τι θα πει!!Κι οταν αναφερεται σε μετεωρολογικους θρυλους αναφερεται στις παροιμιες που εχει συγκεντρωσει και του αρεσουν και οι οποιες εχουν αληθεια μεσα τους.Δεν αναφερεται στα μερομηνια ως υποτιθεμενη μεθοδο προβλεψης!!
Comment
-
eίπαμε πολλές φορές, ότι είσαι πολύ λίγος να κρίνεις το Ζιακό...και στις συναντήσεις μας για τα μερομήνια συζητάμε ελάχιστα να ξέρεις...όμως η έρευνα είναι έρευνα...και ξαναλέω...δεν είναι τυχαίο ότι ο Ζιακό είναι Θεοφραστικός!!!Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΔε χρειαζεται.Προλαβατε και τον πλευρισατε εσεις !Ας ημουν κι εγω στην ταβερνα σε καποια συναντηση,κι αμα εδινε τετοια απαντηση διπλωματικη να μου γραφες γραμμα.
Θα πιεζα να τοποθετηθει ακριβως και χωρις αναφορες σε γενικολογους θρυλους,και ψηγματα ορθολογισμου που μπορει καποτε να βρεθουν κτλ.Αλλα που να τοποθετηθει ο ανθρωπος,αμα εχει απεναντι του εσας με τα πηρουνια ετοιμους να κρεμεστε απ το στομα του τι θα πει!!Κι οταν αναφερεται σε μετεωρολογικους θρυλους αναφερεται στις παροιμιες που εχει συγκεντρωσει και του αρεσουν και οι οποιες εχουν αληθεια μεσα τους.Δεν αναφερεται στα μερομηνια ως υποτιθεμενη μεθοδο προβλεψης!!
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Κατ αρχην εγω απορω με το οτι τεθηκε τετοιο ερωτημα στο Ζιακο.Δε ντραπηκατε να τον ρωτησετε αυτο το πραγμα;
Δηλαδη ο ανθρωπος ασχολειται με θετικους στροβιλισμους,με CAPE,με βαρομετρικα χαμηλα,και με χιλια δυο αλλα εντελως επιστημονικα και καθεστε και τον ρωτατε για τα φλιτζανια και τα μερομηνια.
Εγω αν ημουν ο Ζιακο θα μειδιουσα με το που θα μου ετιθετο το ερωτημα.Θα ελεγα .Μα τι με ρωτανε τωρα!!
Στο αντιστοιχο πεδιο της ιατρικης ειναι σαν να εχεις εναν καθηγητη μοριακης βιολογιας μπροστα σου στο ιδιο τραπεζι,που ολη μερα εχει βγαλει τα ματια του πανω στα DNA,RNA,αναστροφη τρανσκριπταση,να προσπαθει να βρει λεπτομερειες πως να κανει μεταφορα DNA απ τα πλασμιδια,και χιλια αλλα δυο τετοια και να τιθεται το ερωτημα σ αυτον:Τι γνωμη εχετε για το οτι αν μια γυναικα φαει λαχανα οτι κανει αγορι;
Εγω η θα εσκαγα στα γελια η θα επεφτα λιποθυμος με τα μουτρα μες το τζατζικι απ το σοκ.
Προφανως ο Ζιακοπουλος επειδη ο ανθρωπος ειναι ευγενης ,σου λεει ας απαντησω.Ας απαντησω και διπλωματικα.Κι αυτο τον τιμα επειδη δειχνει ποσο σεβεται τον συνομιλητη του .
Ειναι οπως μερικες φορες βλεπεις κατι μεγαλους συγγραφεις που ανοιγουν το στομα τους και μιλανε και λες "πω πψ.Ρε παιδι μου.Τι μυαλο εχει" κι εχει απεναντι τη Φαιη Σκορδα και τον ρωταει:Τι ψηφισατε στο Big Brother;Προδρομο η Τσακα;Και κει λες.ΤΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!
Αλλα βλεπεις οτι οι μεγαλοι και σωστοι χαρακτηρες ,δεν δυσασχετουν,ουτε λοιδωρουν ουτε κοροιδευουν.Υπομονετικα απαντουν,αν κι απο μεσα τους μπορει να μειδιουν.
Σου λεει :"Αφες αυτοις πατερ,ου γαρ οιδασι!!".Last edited by Κωστας.; 16/08/2013, 11:21 PM.
Comment
-
το ποιος έχει αρχίσει να μιλάει για ημιμαθείς και αμόρφωτους(το έχεις πει κι αυτό σε μένα) μπορεί να πάει ο καθένας μερικές σελίδες πιο μπροστά και σε άλλα θέματα που μιλούσαμε αν ήταν ιούνιος-ιούλιος πάνω από τα κλιματικά. οπότε το να το παίζεις θύμα εδώ μέσα είναι το λιγότερο αστείο.Originally posted by beach-snow View PostΕίσαι απλά ψεύτης και απατεώνας...το λιγότερο...και είναι ντροπή να συνεχίζεις να λες τέτοιες ψευτιές στο φόρουμ. Ολοι ξέρουν ότι εμένα με ενδιαφέρει πρώτα ο τρόπος που θα μιλάει κάποιος...τα μερομήνια έπονται...ποτέ δεν προσπάθησα να επιβάλλω σε κανέναν την άποψή μου για τα μερομήνια (μήπως θυμάσαι που με αποκάλεσες αμόρφωτο λίγες ώρες πριν? ποιός εσύ, ο χθεσινός που νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα...), αντιθέτως με αρκετούς από εσάς που χουλιγκανίζετε και υπερβαίνετε τους κανόνες του φόρουμ, αδιαφορώντας κιόλας...απλά εκφράζω την άποψή μου και θα την εκφράζω όσο κι αν πειράζει κάποιους λίγους...αμόρφωτος είναι κάποιος όταν δεν έχει επιχειρήματα και απευθύνει ψεύδη κατά του άλλου...
Και επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά, μην ξαναπείς ψεύδη αναφερόμενος σε μένα...αν θέλεις να συζητάς, συζήτα σαν άνθρωπος...αν δεν σου έμαθαν να συμπεριφέρεσαι ως άνθρωπος δεν έχεις καμία θέση σε αυτό το χώρο...
Για το γιατρό δεν έχω να πω τίποτα, λέει αστεία πράγματα και εκτείθετε συνεχώς στο θέμα με το Ζιακό, που ούτε καν τον ξέρει, ούτε καν έχει συζητήσει λεπτό μαζί του, ούτε καν έχει διανοηθεί το πως μιλάει για τα θέματα τα καιρικά ο Ζιακό και έχει άποψη για όλα...ε τι άλλο να πω πλέον...καταντάει γραφικό το ζήτημα...μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
Δεν είπα κανένα ψέμα. Έχεις αποκαλέσει ημιμαθή τόσα άτομα επειδή απορρίπτουν τα μερομήνια, μαζί και εμένα. Το Χειμώνα που δεν έβλεπα τίποτα στον ορίζοντα (σύμφωνα με τα μοντέλα) , πάλι με είπες ημιμαθή ("τόσα ξέρεις τόσα λες" μου έλεγες όταν διάβαζα τα μοντέλα). Μπορείς να απορρίπτεις οποιαδήποτε άποψη, θα πρέπει όμως και να τη σέβεσαι, πράγμα που δε κάνεις αποκαλώντας τους άλλους "ημιμαθείς".
Comment
-
Είστε πράγματι θρασείς μερικοί...αλλά δεν χρειάζεστε πλέον ούτε χαρακτηρισμούς, ούτε τίποτα...ο καθένας βλέπει και κρίνει.
Εσύ συνέχισε να ψεύδεσαι και να έχεις την απαίτηση κιόλας να μην σε λένε ημιμαθή...δυστυχώς οι υπεύθυνοι του φόρουμ περί άλλα τυρβάζουν!!!
Comment
-
Είναι ψέμα ότι καλείς ημιμαθή κάποια άτομα επειδή δε συμφωνείς μαζί τους; Και όταν σε αποκαλούν ημιμαθή για τον ίδιο λόγο, θίγεσαι κι όλας και μας λές ψεύτες!! ΑπίστευτοOriginally posted by beach-snow View PostΕσύ συνέχισε να ψεύδεσαι και να έχεις την απαίτηση κιόλας να μην σε λένε ημιμαθή...δυστυχώς οι υπεύθυνοι του φόρουμ περί άλλα τυρβάζουν!!!
Comment
-
Να πουμε και το αλλο.Εχουμε ανοιξει μια συζητητη επι των μερομηνιων και το θεμα στροβιλιζεται πανω στο τι ειπε ο Ζιακο και τι εννοουσε κι αν η απαντηση του ηταν διπλωματικη κι αν δεν ηταν.Γιατι ολο αυτο;
Γιατι δε γινεται η συζητηση επι της ουσιας.Η ουσια ειναι μια.
ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ (τα συννεφα στον ουρανο τον Αυγουστο) ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ;Μεσω ποιας διαδικασιας;Αυτη ειναι η ουσια.
Και αν η απαντηση σ αυτο ειναι ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ (που αυτη ειναι η απαντηση διοτι με κανεναν τροπο δε συνδεεται το συννεφακι του Αυγουστου με το καιρο του Φεβρουαριου) ΑΛΛΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ,τοτε το επομενο πεδιο συζητησης ειναι :Ποιο το ποσοστο επαληθευσης κι αν αυτο ποσοστο επαληθευσης ειναι στατιστικα σημαντικο,δηλαδη ξεφευγει απ την επαληθευση που θα συνεβαινε ουτως η αλλως λογω τυχης.
Αυτα ειναι τα δυο θεματα συζητησης επι της ουσιας του θεματος.
Κι ενα τριτο ειναι ο τροπος διατυπωσης των μερομηνιων αν ειναι αποδεκτος η οχι κι αν η διατυπωση τους αυξανει το ποσοστο τυχαιας επαληθευσης η οχι καλυπτωντας περισσοτερες μερες προγνωσης.
Αυτα τα τρια θεματα ειναι η ουσια του πραγματος.Κι οχι αμα δε μπορουμε να απαντησουμε σ αυτα να καταφευγουμε στην διπλωματικη απαντηση του Ζιακοπουλου που κατα τη γνωμη μου και κατα την απλη και λογικη εξηγηση του κειμενου δεν αφηνει περιθωρια αποδοχης των μερομηνιων ΩΣ ΜΕΘΟΔΟ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ.Ως παραδοση τα αποδεχεται.
Comment

Comment