Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 2012-13...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• καλησπερ γιατρε μου...με τη εγκυκλοπεδια που μου εγραψες...δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω,,,και πηδα μεχρι το ταβανι!!!χαχαχχαχ!!!

σωτηρη..δεν εχω τιποτα περισσοτερο να προσθεσω.....το τραβηξα οσο μου επιτρεπουν οι γνωσεις μου!!!

απλα...ελπιζω μονο ο υπεροχα δυναμιος μετεορολογος σου...να μην ειναι πολυ του βασικου του γφσ!!!!1χαχαχαχαχαχ!!
    Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!

Comment

• Originally posted by INUIT View Post

σωτηρη..δεν εχω τιποτα περισσοτερο να προσθεσω.....το τραβηξα οσο μου επιτρεπουν οι γνωσεις μου!!!

απλα...ελπιζω μονο ο υπεροχα δυναμιος μετεορολογος σου...να μην ειναι πολυ του βασικου του γφσ!!!!1χαχαχαχαχαχ!!
      Βρε συ, του το είπα αλλά δυστυχώς πάσχει εκτός των άλλων κι από βαρυκοϊα και δε μπορώ να συννενοηθώ!

Comment

• Καλησπερα.Εγω δε πηδαω μεχρι το ταβανι αλλα εξηγησα ενα κειμενο το οποιο το εβαλες και το παρερμηνευες εν αγνοια σου.
        Δεν ειναι απαραιτητο να ασχοληθεις.Ενα απλο κειμενο εγραψα που ειναι η επεξηγηση της παραγραφου που ειχες βαλει υπονοοντας ως νοημα της αλλα πραγματα απ αυτα που η απλη κατανοηση του κειμενου λεει.ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ του κειμενου ειναι αυτα που εγραψα.

Καλες οι λεξεις αλλα να ξερουμε και τι εννοει αυτος που τις γραφει.
        Ωραιοι οι οροι "νοημοσυνη φυσικοτητας" αλλα το κειμενο εχει συγκεκριμενο νοημα και ειναι ΑΥΤΟ που εγραψα.
        Δεν εννοει κατι αλλο πολυ απλα διοτι η ελληνικη γλωσσα ειναι πολυ σαφης και κατανοητη.

Comment

• πλακα κανεισ γιατρε.....χρειαστηκες ολο αυτο το κατεβατο...για να αποδειξεις οτι δεν γραφει μερομηνια ο ανθρωπος???? ?βρε κατα πασα πιθανοτητα δεν γνριζε καν την υπαρξη τους...............!!!

παραλληρημα η προηγουμενη σελιδα......αυτη την εντυπωση σχηματισα διαβαζοντας τα κατεβατα!!

και συνεχιζεις τωρα που ειδα και τα παραπανω!!!

ολα αυτα...για μια προταση??,,,ουτρ καν παραγραφο
          Last edited by INUIT; 13/08/2013, 10:58 PM.
          Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!

Comment

• Originally posted by INUIT View Post
            πλακα κανεισ γιατρε.....χρειαστηκες ολο αυτο το κατεβατο...για να αποδειξεις οτι δεν γραφει μερομηνια ο ανθρωπος???? ?βρε κατα πασα πιθανοτητα δεν γνριζε καν την υπαρξη τους...............!!!

παραλληρημα η προηγουμενη σελιδα......αυτη την εντυπωση σχηματισα διαβαζοντας τα κατεβατα!!

και συνεχιζεις τωρα που ειδα και τα παραπανω!!!

ολα αυτα...για μια προταση??,,,ουτρ καν παραγραφο

Ειπα εγω οτι γραφει μερομηνια;Δεν συννενοουμαστε μαλλον.

Εγραψα ολο αυτο το κατεβατο για να πω οτι αυτο που εγραψες ειναι λαθος.Οτι οι δυο τελευταιοι οροι "νοημοσυνη της φυσικοτητας" και "κοινη αισθηση" δεν βρισκουν εφαρμογη στην περιπτωση των μερομηνιων διοτι το νοημα της προτασης ειναι αλλο.Κι οχι αυτο που λες εσυ.Εσυ λες οτι μ αυτους τους δυο ορους οτι αφηνει περιθωριο για καταστασεις τυπου μερομηνιων .Ε αυτο ειναι λαθος.Οι δυο αυτοι οροι σημαινουν αυτο που εξηγησα και τεκμηριωσα πληρως στο κατεβατο και καμια εφαρμογη δε βρισκουν στα μερομηνια.

Νοημοσυνη της φυσικοτητας εννοει τη σοφια της φυσης που ο επιστημονας πρεπει να εμπιστευεται στην επιστημονικη του αναζητηση.
            Και κοινη αισθηση ειναι τα εμφανως αποδεκτα πραγματα που μας περιτρυγυριζουν.

Τα μερομηνια δεν εχουν σοφια της φυσης διοτι δεν επαληθευονται και επισης δεν ειναι εμφανως αποδεκτα απ τον ανθρωπο για τον ιδιο λογο.
            Για να πεις οτι εχουν σοφια της φυσης θα πρεπει να βγαινουν κι οχι να αποτυγχανουν.
            Last edited by Κωστας.; 13/08/2013, 11:31 PM.

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
              Τα μερομήνια είναι ανώτερα της επιστήμης.
              έλεος αγγίζεις τα όρια της εμμονής.
              Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

• Originally posted by tsef View Post
                έλεος αγγίζεις τα όρια της εμμονής.
                Αυτό πιστεύω, αν σε αρέσει το δέχεσαι, αν όχι προσπέρασέ το, αλλά μην κρίνεις και μάλιστα με άσχημο τρόπο και χαρακτηρισμούς συνάμα...εγώ δεν έκρινα εσένα για τα πιστεύω σου....αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι θέλω να πω, άστο!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
                Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Εαν ειχες πτυχιο επιστημονα

1) Δεν θα το ελεγες ποτε αυτο
                  2) Αν το ελεγες, θα οφειλες μετα να καταστρεψεις το πτυχιο σου, και να εκδιωχθεις απο την επιστημονικη κοινοτητα.

Comment

• Originally posted by MountExplorer View Post
                    Εαν ειχες πτυχιο επιστημονα

1) Δεν θα το ελεγες ποτε αυτο
                    2) Αν το ελεγες, θα οφειλες μετα να καταστρεψεις το πτυχιο σου, και να εκδιωχθεις απο την επιστημονικη κοινοτητα.
                    Δεν πειράζει Γιώργο, θα έγραφα τους πάντες (κοινότητες κλπ) στα παλαιότερα των υποδημάτων μου, αν έπρεπε έτσι να γίνει κι αν πράγματι ήταν τόσο εκτός επιστήμης και το έπρατταν αυτό και θα τεκμηρίωνα απόλυτα ό,τι έλεγα...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Δεν πειράζει Γιώργο, θα έγραφα τους πάντες (κοινότητες κλπ) στα παλαιότερα των υποδημάτων μου, αν έπρεπε έτσι να γίνει κι αν πράγματι ήταν τόσο εκτός επιστήμης και το έπρατταν αυτό και θα τεκμηρίωνα απόλυτα ό,τι έλεγα...
                      Πως θα το τεκμηριωνες; Κανενας μερομηνας δεν εχει ποτε κανει προγνωση. Ζαρια ριχνουν και ο,τι πιασουν. Τα μερομηνια ειναι εκτος επιστημης, το ειπε και ο Ζιακοπουλος ξεκαθαρα. Τα δεχεται ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ και τιποτε παραπανω.

Comment

• Δε το κλειδωνετε μη παθω κανενα εγκεφαλικο η κανενα εμφραγμα και ειμαι και σε επικινδυνη ηλικια και βλεπω το Beach snow να χορευει πανω απ το πτωμα μου μετα....χαχαχαχα

Comment

Αυτό πιστεύω, αν σε αρέσει το δέχεσαι, αν όχι προσπέρασέ το, αλλά μην κρίνεις και μάλιστα με άσχημο τρόπο και χαρακτηρισμούς συνάμα...εγώ δεν έκρινα εσένα για τα πιστεύω σου....αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι θέλω να πω, άστο!!!
                          ε δεν κάνουμε και καμιά συζήτηση σοβαρή για να το πάρεις προσωπικά.
                          Για τα μερομήνια μιλάμε.
                          Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                            Δε το κλειδωνετε μη παθω κανενα εγκεφαλικο η κανενα εμφραγμα και ειμαι και σε επικινδυνη ηλικια και βλεπω το Beach snow να χορευει πανω απ το πτωμα μου μετα....χαχαχαχα

χχαχααχαχαχχαχ α ρε γιατρε δε παιζεσαι μιλαμε
                            ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

Να ποιοι είναι οι ημιμαθείς τελικά. (αν και κάποια άλλη λέξη ταιριάζει περισσότερο)

Comment

• Αστο να παει στο πατο!!

Το θεμα εννοω.

Comment

Working...
                                X