Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Thalis View Post

Πάρτε μια γεύση τι γίνεται το καλοκαίρι στην πλατεία

Το μαλλι της γριας που ειναι;

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
      Το μαλλι της γριας που ειναι;
      Στην άλλη πλευρά της πλατείας.

Comment

• Originally posted by Thalis View Post
        0

Το έχω ξαναγράψει οτι ο σταθμός της Σαμαρίνας εκεί που είναι τοποθετημένος δεν δίνει αξιόπιστες θερμοκρασίες. Αυτό συμβαίνει διότι στα 7-8 μέτρα δίπλα από τον σταθμό υπάρχει μεγάλη ψησταριά από μαγαζί και σε ακτίνα 30 μέτρων υπάρχουν άλλες 5 τέτοιες ψησταριές οι οποίες τώρα το καλοκαίρι λόγου του ότι το χωριό είναι γεμάτο κόσμο είναι αναμένες από το πρωί μέχρι πολύ αργά το βράδυ. Επίσης τα βράδυα το μαγαζί που είναι δεξιά όπως είναι η εικόνα της κάμερας βγάζει έξω σόμπες υγραερίου (μανιτάρια) σε απόσταση λιγότερο των 10 μέτρων από τον σταθμό. Για να καταλάβετε για τι αποκλίσεις μιλάμε, αυτή τη στιγμή ο σταθμός στην πλατεία στα 1430 μ. δίνει 23 βαθμούς και ο δικός μου ο φορητός στα 1490 μ., που είναι το σπίτι μου, δίνει 19,5.

Πάρτε μια γεύση τι γίνεται το καλοκαίρι στην πλατεία
        κατι μυριστηκα κ εγω, γιατι κ Αβδελλα, που συμβαινει ακριβως το ιδιο , το θερμομετρο στο σπιτι μου ηταν 1-2 βαθμους σταθερα χαμηλοτερα απο της πλατειας..βεβαια εγω ως τωρα δεινω Τ απο πλατεια ,γιατι το δικο μου το θεωρησα αναξιοπιστο, αλλα κοιτα να δεις που μπορει κ να ειναι τελικα πιο κοντα στην αληθεια
        carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

• ποτε επιτελους θα τελειωσει το φετινο σιχαμα...
          CRAZY FOR SNOW !!!

Comment

• Αύριο................

Comment

• Πόση υγρασία εχει τωρα αραγε; Βγαινω εξω και φαινεται σαν να χει βρεξει.. Ανυποφορο..

Comment

• Originally posted by swter View Post
                κατι μυριστηκα κ εγω, γιατι κ Αβδελλα, που συμβαινει ακριβως το ιδιο , το θερμομετρο στο σπιτι μου ηταν 1-2 βαθμους σταθερα χαμηλοτερα απο της πλατειας..βεβαια εγω ως τωρα δεινω Τ απο πλατεια ,γιατι το δικο μου το θεωρησα αναξιοπιστο, αλλα κοιτα να δεις που μπορει κ να ειναι τελικα πιο κοντα στην αληθεια
                Το παρατηρησα και εγω ολο το καλοκαιρι παιδια που εκανα εξορμησεις στα ορεινα χωρια εδω..Οι πλατεις των χωριων το καλοκαιρι ειναι λες και ειναι ρυθμιζομενες θερμοκρασιακα στην καταλληλη Τ!!!Καλα σε πανηγυρια κτλ η θερμοκρασια στην πλατεια του καθε χωριου μπορει να ειναι και 5-6 βαθμους παραπανω..Κοσμοσυρροη,ψησταριες,γεννητριες κτλ οι κυριοι υπευθυνοι..Απομακρυνεσαι 50-100 μετρα και θες αμεσως μπουφανακι.
                Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• 25 βαθμοι αυτη την ωρα στο τσιμεντο του κεντρου και 18 στα προαστια!Καθε μερα και καλυτερα πλεον!Οταν κρυωσουν και τα μπετα και δεν κρατανε ακομα τη ζεστη θα μπουμε και επισημα στην αγαπημενη μας περιοδο...

Comment

• Καλησπέρα από το, βροχερό σήμερα, ’μστερνταμ. 10-18c ήταν το θερμοκρασιακό εύρος σήμερα. Αύριο περιμένουμε 11-21c και ηλιοφάνεια.
                    Last edited by Troizinios; 27/08/2012, 12:37 AM.

Comment

• Originally posted by Troizinios View Post
                      Καλησπέρα από το, βροχερό σήμερα, ’μστερνταμ. 10-18c ήταν το θερμοκρασιακό το εύρος σήμερα. Αύριο περιμένουμε 11-21c και ηλιοφάνεια.
                      Γιατι μας το κανετε αυτο ρε μαγκες?εδω να δουμε ποτε θα δουμε τετιες θερμοκρασιακες αναφορες!!!!παντως ανυπομονω σαν τρελος να φτασει εκεινη η ημερα.

Comment

• Ζυριχη το πρωι 11 ελάχιστη κ σπΑσμενη συννεφια...

Νταβος στα 1100 μ υψόμετρο 13 βαθμοι το μεσημέρι με συννεφια κ ψιλοβροχο....

Σαιν Μοριτς 12 βαθμοι στα 1850 μέτρα το απόγευμα με λιακάδα Λλα με αλπικο αεράκι θα χε κανα 8αρι αίσθηση ο εννοείται μόλις έπεσε ο ήλιος κρυοοοο

Ιννσμπρουκ τώρα 10 βαθμούς με αίσθηση για χαμηλότερα....
                        ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Originally posted by Gianniwtis View Post
                          25 βαθμοι αυτη την ωρα στο τσιμεντο του κεντρου και 18 στα προαστια!Καθε μερα και καλυτερα πλεον!Οταν κρυωσουν και τα μπετα και δεν κρατανε ακομα τη ζεστη θα μπουμε και επισημα στην αγαπημενη μας περιοδο...
                          22,8 τωρα το κεντρο και 15,4 τα προαστια!!!Οτι πρεπει για υπεροχο υπνο!

Comment

• και αν νομιζεται οτι τον χειμωνα σε πολλες περιοχες τις Ελλαδας εχει κρυο τοτε δειτε και αυτα τα παιδακια απο την webcam του kimmirut..!!το ενα αν δεν κανω λαθος φοραει κοντομανικο και τα αλλα δυο απο μια ανοιχτη ζακετα με 5.3 βαθμους!!!αυτη ειναι η καλοκαιρινη καθημερινοτητα του kimmirut στις 62 μοιρες!!!

Comment

• Αναφορα απο Αλμυροποταμο Ευβοιας...θερμ. 19,8οc τωρα με 72% υγρασια και απνοια...μολις 33οc μεγιστη σημερα με το μπανιο στη θαλασσα με 4αρι μποφορ ΑΒΑ και ψυχρουλα εντος νερου...περιμενα περισσοτερη ζεστη...στα Ν.Στυρα χαλαρα και σχετικα δροσερα...20,5οc πριν λιγο και παρομοια υγρασια που ανεδυε απιστευτες μυρωδιες απο τη γη...αυριο μεσημερι στα Μεσοχωρια η μερομηνιακη συναντηση με Δημητρη Προσηνεμο και θεα το Αιγαιο!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
                              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Ιννσμπρουκ 14 βαθμοι κ εκπληκτική λιακάδα
                                ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Working...
                                X