Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
παιδες η αληθεια ,για μενα ,ειναι καπου στη μεση..
καταρχας πρεπει να αποφασισουμε-αποφασισετε, αν μετραμε τις Τ των σταθμων η τις Τ απο τα θερμομετρα που καθενας εχει στο σπιτι του..γιατι αν κανουμε το 2ο, μπαινει το τεραστιο θεμα της αξιοπιστιας των απλων θερμομετρων, η θεση τους κλπ κλπ..
σωστο ειναι οτι τις περισσοτερες φορες ο σταθμος του Σελιου ηταν ψυχροτερος της Σαμαρινας . οταν η ζεστη ερχεται απο Δυτικα , ειναι λογικο να επηρεαζεται η Σαμαρινα πςερισσοτερο..οταν ομως η ζεστη ερχεται απο βορεια απο τα βαλκανια, μην ψαχνετε διαφορες..
τωρα οσον αφορα την αξιοπιστια καθε σταθμου, για το Σελι δεν εχω ιδεα,αλλα για τη Σαμαρινα, συγκρινωντας με Αβδελλα που ειναι χαμηλοτερα, και με θερμομετρο πλατειας , ηταν μονιμα ιδια η μεχρι κ 1,5 βαθμο ζεστοτερη, πραγμα που απο μονο του αποτελει θεμα συζητησης! η το Τ της πλατειας μας ειναι ψυχροτερο, η ο σταθμος της Σαμαρινας "ζεστος" η το χωριο πιο ψυχρο (το τελευταιο το πιο απιθανο, τα 2 χωρια λογικα επηρεαζονται το ιδιο απο καυσωνες κ ανεμους..)
οπως κ να χει, η διαφορες δεν ειναι αξιες λογου..δεν εχει το ενα 32 κ το αλλο 26, μιλαμε για 2 βαθμους το πολυ (μιλαω παντα για τους σταθμους..)..ειρηνη παιδεςcarpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
Comment
-
-
Καλά ντε δεν είπα τίποτα απλά μια διαπίστωση έκανα.Originally posted by snowman36 View PostΚαι εγω το θυμαμαι...και μαλιστα καθαρα.. μονο που θυμαμαι οτι και αλλα χωρια στο ιδιο υψομετρο εχουν βεραντες που και εκεινες καλυφθηκαν με χιονια τον χειμωνα που μας περασε και ειδαμε και αναλογες φωτογραφιες...απλα εδω μιλαμε για της μεγιστες ημερησιες καλοκαιρινες θερμοκρασιες στα χωρια Σελι και ΣαμαριναΟ χειμώνας αν δεν πιάσει κι ο χιονιάς αν δεν πλακώσει,
ούτε λάδι, ούτε στάρι, ούτε ανθούς η γη θα δώσει.
Comment
-
Σωτηρη μου η πλατεια στη Αβδελλα με τον τεραστιο πλατανο και την αεναη σκια της δεν παιζεται ...ειναι με διαφορα η πιο κρυα πλατεια στα βλαχοχωριο...ειναι απαιχτη φιλε μου ..εισαι πολυ τυχερος που την χαιρεσαι οποτε μπορεις.Originally posted by swter View Postπαιδες η αληθεια ,για μενα ,ειναι καπου στη μεση..
καταρχας πρεπει να αποφασισουμε-αποφασισετε, αν μετραμε τις Τ των σταθμων η τις Τ απο τα θερμομετρα που καθενας εχει στο σπιτι του..γιατι αν κανουμε το 2ο, μπαινει το τεραστιο θεμα της αξιοπιστιας των απλων θερμομετρων, η θεση τους κλπ κλπ..
σωστο ειναι οτι τις περισσοτερες φορες ο σταθμος του Σελιου ηταν ψυχροτερος της Σαμαρινας . οταν η ζεστη ερχεται απο Δυτικα , ειναι λογικο να επηρεαζεται η Σαμαρινα πςερισσοτερο..οταν ομως η ζεστη ερχεται απο βορεια απο τα βαλκανια, μην ψαχνετε διαφορες..
τωρα οσον αφορα την αξιοπιστια καθε σταθμου, για το Σελι δεν εχω ιδεα,αλλα για τη Σαμαρινα, συγκρινωντας με Αβδελλα που ειναι χαμηλοτερα, και με θερμομετρο πλατειας , ηταν μονιμα ιδια η μεχρι κ 1,5 βαθμο ζεστοτερη, πραγμα που απο μονο του αποτελει θεμα συζητησης! η το Τ της πλατειας μας ειναι ψυχροτερο, η ο σταθμος της Σαμαρινας "ζεστος" η το χωριο πιο ψυχρο (το τελευταιο το πιο απιθανο, τα 2 χωρια λογικα επηρεαζονται το ιδιο απο καυσωνες κ ανεμους..)
οπως κ να χει, η διαφορες δεν ειναι αξιες λογου..δεν εχει το ενα 32 κ το αλλο 26, μιλαμε για 2 βαθμους το πολυ (μιλαω παντα για τους σταθμους..)..ειρηνη παιδες
Comment
-
Βαράει τρελές ριπές ο βοριάς αυτήν ώρα στη Σαλόνικα. Μιλάμε γίνεται το σώσε. Σκόνη παντού (τρελή σκόνη). Στο Σέιχ Σου έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία ακόμη και στον κεντρικό δρόμο που πάει στο Ασβεστοχώρι από το Φιλίππειο!!! Σίγουρα θα υπάρχουν εστίες μικροπυκαγιών γύρω γύρω από την πόλη, συνέχεια ακούω σειρήνες πυροσβεστικών, αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάτι σοβαρό. Ας ελπίσουμε να βγει σημερινή μέρα και νύχτα αναίμακτη από πυρκαγιές, πολύ επικίνδυνα τα πράγματα.
Comment
-
Πηρες λαθος την στροφη φιλε μου...η παραινεση μου απευθυνοταν στον φιλο απο τα Ιωαννινα και οχι σε εσενα.Originally posted by PARNASSIOS View Postεχω και πιο κοντα αναστροφικα οροπεδια η και ψηλες κορυφες για να κανω βολτες να ηρεμισω.απλα δεν μου αρεσουν οι ειρωνιες χωρις να εχω δωσει δικαιωμα!
Comment
-
πραγματα και θαυματα..οι σερρες φετος ανακυρισοντε σε πανευρωπαικο νικητη με 22μερες πανω απο 40 βαθμους.πιο ζεστες ακομη και απο σπαρτη και σοφαδες..επισης η φλωρινα στα 660μετρα σπαει μοναδικα ρεκορ ...συντομα νεοτερα!καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Δρόσισε επιτέλους 28 βαθμοί και φυσάει. Ελπίζω να ναι το τέλος του καλοκαιριού με την μικρή πρόσκαιρη άνοδο στο τέλος της βδομάδας. Γιατί τα μοντέλα παίζουν το ''που θα πάει η λιμνούλα ψάξε ψάξε δεν θα το βρείς''
Last edited by xionoflorina; 27/08/2012, 03:34 PM.ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment

Comment