Συγγνώμη μια άποψη απο τους "ειδικούς". Αυτό που ζούμε δεν είναι καύσωνας τώρα? Είμαι απο χτες στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία στη 1 το βράδυ είναι στους 32 βαθμούς και τη μέρα η αίσθηση είναι στους 50.
Συγγνώμη μια άποψη απο τους "ειδικούς". Αυτό που ζούμε δεν είναι καύσωνας τώρα? Είμαι απο χτες στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία στη 1 το βράδυ είναι στους 32 βαθμούς και τη μέρα η αίσθηση είναι στους 50.
Δροσούλες :d:d:d
Είναι 1.10 μετά τα μεσάνυχτα και έχουμε 23 βαθμούς στα Γρεβενά. Εξω από κάθε πλαίσιο το φετινό καλοκαίρι. Είχαμε έστω τη δροσιά μας τα βράδια, πλέον δεν την έχουμε ούτε αυτή...
Δυσφορία,αποπνικτική η κατάσταση, 29 βαθμοί τώρα μέσα στη πόλη, υγρασία 95% και πλήρης άπνοια.Δεν ξέρω ποιος και τι φταίει, αν είναι ανθρωπογενή ή μη τα αίτια, αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι πως δεν ήταν έτσι παλιά τα καλοκαίρια.
Aκομα και στην Δυτικη Μακεδονια που την ειχαμε την ''δροσια'' αυτη την ωρα 2:40 τα μεσανυχτα ολες οι περιοχες κυμαινοντε απο 22-24οc αλλα φυσαει και διακοπτει την αναστροφη!
Ίσως και το ποιο δύσκολο βράδυ να ζήσαμε χτες εδώ στην περιοχή με ψηλές θερμοκρασίες και πολύ αυξημένη την υγρασία...δυσφορία μεγάλη..ιδρωμένοι συνέχεια...στον καύσωνα που πέρασε καλύτερα ήταν....
καλημερες απο κερκυρα.....
2-3 απογευματα τωρα και ειδικα βραδακυ και μετα δροσια και αερακι......
ελαχιστες +21 στα γουβια / 22-23 στην πολη
ωραιες νυκτες με κλειστο κλιματισμο.....
Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Γεμισε πυρηνες η Πινδος αλλα ακακοι ακομα...για να δουμε αργοτερα!`
Στην δυτικη μακεδονια παντως δεν επικρατει καθολου ασταθεια μονο μια θολουρα επικρατει σημερα στην Κοζανη λες και ειμαστε στην αφρικη!
Γεμισε πυρηνες η Πινδος αλλα ακακοι ακομα...για να δουμε αργοτερα!`
Στην δυτικη μακεδονια παντως δεν επικρατει καθολου ασταθεια μονο μια θολουρα επικρατει σημερα στην Κοζανη λες και ειμαστε στην αφρικη!
Ακίνητοι είναι.Όταν βλέπεις ακίνητους πυρήνες δεν προκόβει το πράγμα. Από Τρίτη τα καλά.
’σχετο-ερώτηση:εκεί Σέρρες Δράμα στα σύνορα με Βουλγαρία υπάρχουν βουνά π.χ το Φαλακρό κλπ; Γιατί είναι με διαφορά η πιο δυναμική περιοχή τα 70ρια πάνε σύννεφο κάθε μέρα με αστάθεια
ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment