Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by xionoflorina View Post
    με σένα θα τα πούμε το χειμώνα χα χα χα
    Εχω μια κρυφη ελπιδα φετος να επαναληφθει ο χιεμωνας του 2009.χαχαχαχαχαχα.Ωρε γελια που θα πεσουν!!

Comment

• 37 νεγιστη εδω με 60% υγρασια....ΘΑΝΑΤΟΣ

21 τωρα και 98% υγρασια

Την ημερα κλιματισμος και το βραδυ με ελαχιστες απο 13-16 κουβερτουλα....
      Last edited by ΧΕΛΜΟΣ; 15/07/2012, 10:01 PM.

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
        37 νεγιστη εδω με 60% υγρασια....ΘΑΝΑΤΟΣ

21 τωρα και 98% υγρασια

Την ημερα κλιματισμος και το βραδυ με ελαχιστες απο 13-16 κουβερτουλα....
        e kala τι θανατος ??? σε ενα απο τα πλεον αναστροφικα μερη της ΔΥΤ Ελλαδας εισαι ,, τι αλλο θες?? εχεις και τη θαλασσα διπλα!! εγω δεν το λεω θανατος'' αλλα και γαμο την τυχη !! οι αλλοι βραζουν με 28-30 ελαχιστες!! η Υγρασια ειναι διδυμη αδελφη της αναστροφης.!! δε μπορει να τα θελουμε ολα!
        "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

• χαλαρωστε κ απολαυστε την εβδομαδα που ερχεται με γλυκες καλοκαιρινες θερμοκρασιες.η ΒΒΔ ελλαδα θα δροσισει απο νωρις αυριο, οποτε ο γαιδαρος φαγωθηκε. σε εμας λιγο παραπανω υπομονη.μεχρι το αλλο ΣΚ εχει ο Θεος , και ως τωρα τουλαχιστον, δεν φαινεται κατι δυνατο για τοτε.
          καλη εβδομαδα παιδες!
          31,9 Π Φαληρο..
          carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

• Μολις γνωρισα τη γειτονισσα.Ειναι μια Σκωτσεζα.Μου λεει :"Απο που εισαι;".Λεω Ελλαδα.Μου λεει πως σου φαινεται εδω?Πως σου φαινεται ο καιρος?
            Της λεω"Rainy".Μου λεει.Θα προτιμουσα να ειμαι στην Ελλαδα.Εδω ο καιρος ειναι απλα RUBBISH.
            ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ δηλαδη.

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
              Μολις γνωρισα τη γειτονισσα.Ειναι μια Σκωτσεζα.Μου λεει :"Απο που εισαι;".Λεω Ελλαδα.Μου λεει πως σου φαινεται εδω?Πως σου φαινεται ο καιρος?
              Της λεω"Rainy".Μου λεει.Θα προτιμουσα να ειμαι στην Ελλαδα.Εδω ο καιρος ειναι απλα RUBBISH.
              ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ δηλαδη.
              einai ''kaλη'' ρε ??

Comment

• Originally posted by χιονολατρης View Post
                einai ''kaλη'' ρε ??
                Rubbish θα ειναι χαχαχαχαχα

19,7 ο σταθμος Ιωαννινα...Tα μπετα του κεντρου ομως κλασσικα πολυ πολυ υψυλοτερα..28,7 τωρα..9 βαθμοι διαφορα
                Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• Με προλαβε ο Γιαννιωτης.Ενα rubbish και μισο ειναι.

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                    Με προλαβε ο Γιαννιωτης.Ενα rubbish και μισο ειναι.

Για κανα ουισκι καλοι ειναι οι Σκωτσεζοι..Απο κει και περα ας πανε για υπνο..
                    Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• Originally posted by Gianniwtis View Post

Για κανα ουισκι καλοι ειναι οι Σκωτσεζοι..Απο κει και περα ας πανε για υπνο..
                      το καλο ειναι οτι μετα το ουισκι οι Σκωτσεζες, κ γενικα οι ξενες δεν πανε ακριβως...για υπνο

Comment

• Η συγκεκριμενη καλα ειναι να παει,και να κλεισει και τη πορτα.

Comment

• παμε για την χειροτερη μερα του καλοκαιριου...........ευτυχως απο τριτη θα μυρισει χειμωνας!
                          Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                          Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                          Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

• Γιωργο τον εβαλα τον σταθμο σου στη λιστα με τους αξιοπιστους αεριζομενους σταθμους...Ανθουπολη λοιπον και 39,1 μεγιστη για φετος... πολυ λογικη θερμοκρασια...Οπως ειπες και εσυ καλο 40αρι+ αυριο...

Η Ελευσινα τελικα 40,6 επιασε μεγιστη και 42.3 ο ασπροπυργος...σταθερη αποκλιση 1.5+ βαθμος...καθενας βγαζει το συμπερασμα του..Εγω πηρα απαντηση για τον αν δουλευει το ανεμιστηρι οποτε καλως τον εχω βγαλει εκτος...

Τελος στο χωραφι μου οι 2 κλωβοι εδωσαν 40,6 ο μηχανικα αεριζομενος και 41,0 ο παθητικος... ενω η ΕΜΥ εδωσε 40,0 και εγω μεσα στην πολη 40,9 στον Davis vp2 fan aspirated...

Kαλη υπομονη αυριο...μερα δυσκολη ισως και η πιο θερμη απο το 2007 που βεβαια δεν φτανεται... Για την ιστορια 43.4 επιασε η Λαρισα το 2009 απο ΕΜΥ παντα σε κλασικο κλωβο Stevenson...Να δουμε και αυριο τα αεροδρομια με τους κλασικους κλωβους ποσο θα πιασουν...!!Ισως και 44???ισως...
                            Last edited by Meteolarissa; 15/07/2012, 11:39 PM.
                            Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
                            http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.

Comment

• Ο Copperfield περασε απ το μεταρ και εξαφανισε Ασπροπυργο Στην αλλαγη της μερας 33 το κεντρο και 33.5 Πειραιας-Νικαια...Ω ρε τι μας περιμενει αυριο...
                              Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                              http://gr-news-365.blogspot.gr/
                              http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• Βασιλη και ο σταθμος του ΕΑΑ στη Λαρισσα εχει σταθερη αποκλιση απ τους αλλους.Εσυ το εξηγεις λογω φορας ανεμων.Δυτικοι και ανατολικοι.Αποκλειεται να οφειλεται το ιδιο και στη περιπτωση του Ασπροπυργου;

Comment

Working...
                                X