33.1. Το πρώτο 33ρι της χρονιάς. Πέρσι πιάσαμε 35.1. Το 2010 37.5 αύγουστο. Το 2009 38.9 Το 2008 38.2. Το 2007 40.2. Το 2006 38.7 Αύγουστο. ’ρα καλά είμαστε ακόμα
ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
33.1. Το πρώτο 33ρι της χρονιάς. Πέρσι πιάσαμε 35.1. Το 2010 37.5 αύγουστο. Το 2009 38.9 Το 2008 38.2. Το 2007 40.2. Το 2006 38.7 Αύγουστο. ’ρα καλά είμαστε ακόμα
Φλώρινα: Μια πόλη που μπορεί να δει από +40 έως -25... Πλούσιο το θερμοκρασιακό εύρος, αλλά και μεγάλη ποικιλία στον καιρό... Μόνο ο άνεμος απουσιάζει από την πόλη αυτή αν δεν κάνω λάθος.
Κωνσταντίνος, Πάτημα Χαλανδρίου (246m)
Αθήνα
https://www.flickr.com/photos/ndimensi/sets/
Τα μεταρ ειναι απο τους αυτοματους σταθμους πια και στη Λαρισα αλλα οι μεγιστες το βραδι βγαινουν απο τους κλασικους κλωβους...Ευτυχως απο σημερα θα εχω και τις 2 τιμες για να κανω τις αναλυσεις μου για την Λαρισα...
Δε το ήξερα αυτό, ενδιαφέρον θα ζητήσω και από την κ.Τυράσκη στην ΕΜΥ να μου το επιβεβαιώσει.
Φλώρινα: Μια πόλη που μπορεί να δει από +40 έως -25... Πλούσιο το θερμοκρασιακό εύρος, αλλά και μεγάλη ποικιλία στον καιρό... Μόνο ο άνεμος απουσιάζει από την πόλη αυτή αν δεν κάνω λάθος.
Μόνο το χειμώνα όταν μπαίνει ο βοριάς.Κατά τα άλλα άπνοια ο μέσος όρος κάθε μήνα είναι 1 μποφώρ!!! Από όσο ξέρω Φλώρινα και Πτολεμαίδα έχουν πάντα τη μεγαλύτερη διακύμανση χειμώνα καλοκαίρι από πόλεις. Σχεδόν πάντα είναι 50+(35+ καλοκαίρι -15+ χειμώνα)
Καπως αναπαντεχη για μενα η σημερινη μερα με ικανοποιητικο δροσιστικο αερακι και χασιματα του ηλιου απο συννεφακια ζεστης.Αν ειναι ετσι εστω και λιγο παρα πανω θερμοκρασιακα για την συνεχεια κανενα προβλημα εδω περα στην ουσια.
Σημερα πραγματι το ολο σκηνικο θυμιζει παλια Ιουλιατικη μερα για μενα που επιβιωνεις ζεστα χωρις να πεθαινεις...
Μπορίτσες ναι αλλά του 10λεπτου.(εκτός από Δράμα εκεί είναι δυνατή) Αν πάμε έτσι 2 βδομάδες θα ναι πολύ δύσκολα με 0 υετό και 33+ κάθε μεσημέρι. Ακόμα κρατάνε οι ελάχιστες αλλά κα ιαυτές θα λυγίσουν από το ΣΚ
Aπλά να ενημερώσω ότι μόλις μίλησα με την ΕΜΥ και σε ότι αφορά τους σταθμούς που είναι off στην Αττική με ενημέρωσαν πως υπάρχει πρόβλημα στη διακίνηση δεδομένων από την εταιρία που είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση των σταθμών.’γνωστο πότε θα αποτασταθεί το πρόβλημα
Comment