Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Επισης Snowjohn να σου πω οτι στις 16:00 η Ελευσινα κατεγραψε 41C!!Αρα καμια ασυμφωνια με τον Ασπροπυργο.

Comment

• χαχα..
      ταβανι το 37αρι (ισως αυριο) Χλεμπονιαρη..
      μετα επιστροφη στην κανονικοτητα και κατω απο 30c..

Comment

• Απλα το Site της ΕΜΥ ειχε να ανανεωσει δυο ωρες.Γι αυτο φαινοταν μονο 40αρι.

Comment

• Θα δούμε αύριο τις ακριβείς τιμές της ΕΜΥ...
          Χθες η διαφορά ήταν στο απίστευτο 2,6!! Σήμερα μπορεί να μειώθηκε λίγο.. στο 1,5 ας πούμε.
          Σε κάθε περίπτωση οι υποψίες τόσο οι δικές μου όσο και πολλών άλλων παιδιών εδώ μέσα είναι απόλυτα βάσιμες!

Comment

• Απιστευτο 2.6?Σιγα.Δεν ηταν και 5!!

Δυο θερμομετρα ηλεκτρονικα να παρεις και να τα βαλεις το ενα εδω και το αλλο 50 μετρα πιο περα διαφορετικη μεγιστη θα καταγραψουν.

Comment

• Για μας οι μέγιστες πρέπει να σημειώθηκαν σήμερα. Θα δούμε και αύριο πόσο θα πάει. Λογικό είναι σήμερα να έχει η Πίνδος την τιμιτική της στη ζέστη αφού από εμάς μπήκε ο καύσωνας. Οι υπόλοιποι περίμενετε κορύφωση αύριο. Και Παρνάσσιε μια χαρά μου φαίενται το χτύπησαν τα Καλάβρυτα(αύριο θα έχουν και πιο πολύ) και η Τρίπολη στα 700 μερίπου ειχε 38 οπότε το 37+ στα 850΄είναι λογικότατο!
              ~χιονι~

Comment

• Αυριο νομιζω Αργος,Σπαρτη,Θεσσαλια και Αττικη θα εχουν τα μεγιστα και οι μεγιστες θα ειναι σαφως μεγαλυτερες απο σημερα.Δηλαδη πιστευω θα σημειωθει 44αρι αρι.

Comment

• δειτε εδω τον κλωβο του σταθμου της ΕΜΥ στην Τιθορεα!!!!!

Comment

• Ελα ρε χλεμπο τώρα...
                    ολόκληρος Θεσσαλικός κάμπος από Λάρισα μέχρι Σοφάδες έχει την ίδια θερμοκρασία το ίδιο και οι μεγάλοι κάμποι των Σερρών, της Κεντρ.Μακεδονίας και μου λές τώρα για την κουτσουλιά το θριάσιο ότι έχει διαφορές 2 και 3 βαθμούς σε 2 χλμ απόσταση! χαχα
                    Εσύ πιστέυεις δηλαδή ότι όλοι οι σταθμοί πάνε ρολόι???

Comment

• Ποιος Θεσσαλικος καμπος εχει απ ακρη σ ακρη την ιδια θερμοκρασια;

39.2 τα Τρικαλα,
                      40,8 η Λαρισσα
                      39.6 η Καρδιτσα
                      40 Σοφαδες

Ποιος καμπος των Σερρων εχει απ ακρη σ ακρη ιδια θερμοκρασια?

Χρυσοχωραφα 37.4
                      Σερρες 39

Ποιος καμπος κεντρικης Μακεδονιας εχει απ ακρη σ ακρη ιδια θερμοκρασια;

Καρυωτισσα Γιαννιτσων 35.1
                      Λαγκαδας 38.7
                      Κιλκις 37.3
                      Πολυκαστρο 36
                      Μακροχωρι Ημαθιας 36.8

Αυτες ειναι τιμες που εχουν αυτη τη στιγμη ταυτοχρονα.

Comment

• Οχι.Δε πανε ολοι οι σταθμοι ρολοι αλλα περα απ το Μοσχατο,και κατι αλλους τελειως εξοφθαλμα ακυρους δεν μπορουμε να βγαζουμε ακυρους καποιους επειδη απλα τυχαινει να βρισκονται σε ζεστα σημεια.Δε ξερω αν παει καλα ο Ασπροπυργος.Αλλα δε μου φαινεται περιεργο ουτε τρελο το 42 και κατι που εγραψε απ τη στιγμη που ο υποτιθεται αξιοπιστος σταθμος της ΕΜΥ (και δεν εχουμε λογο να τον αμφισβητησουμε φυσικα) εγραψε 41c.Η διαφορα αυτη ειναι απολυτως ελαχιστη.

Comment

• Με το κλωβο στο σταθμο της ΕΜΥ στην κατω Τιθορεα τι παιζει;Δεν μπορω να καταλαβω απ την φωτογραφια.

Comment

• Με επιβεβαιώνεις απόλυτα!!!!!

Πουθενά 2,6 βαθμοί διαφορά!!! και μιλάμε για αποστάσεις 10-20 χλμ όχι αστεία!!!!!
                            Οσο για τον Λαγκαδά δε νομίζω να είναι στον κάμπο της Κ.Μακεδονίας ακριβώς, ούτε το Κιλκίς με 250μ παραπάνω υψόμετρο!!! Μιλάμε για τελείως φλατ και κοντινές περιοχές που δεν τις χωρίζει ούτε λοφάκι!!
                            Ασε που σήμερα το Μοσχάτο μια χαρά τα πήγε! Ο Ασπρόπυργος ήταν το εξόφθαλμο άκυρο!
                            Τέλος πάντων...βαρέθηκα. Η ουσία είναι ότι αρκετοί εδω (που είμαστε και λίγο ψαγμένοι σαυτά) έχουμε τουλάχιστον υποψίες και αμφιβολίες!
                            Τίποτα παραπάνω! Γιατί και εγώ από το πρώτο μήνυμά μου για υποψίες μίλησα και όχι για σιγουριά!!
                            Last edited by snowgiann; 15/07/2012, 05:21 PM.

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
                              Με το κλωβο στο σταθμο της ΕΜΥ στην κατω Τιθορεα τι παιζει;Δεν μπορω να καταλαβω απ την φωτογραφια.
                              τοσος που ειναι που να τον δεις για να καταλαβεις??
                              τιποτα απλα ειναι παρα πολυ μικρος.η περιμετρος του ειναι σαν ενα μεγαλο ποτηρι νερο!!

Comment

• οτι και να λετε για πρωτογνορες καταστασεις το 39.2 στο Βαρικο στα 780μ μου φαινεται καπως....

Comment

Working...
                                X