Πολύ ζέστη 30.8. Και απίστευτα χαμηλή υγρασία 24%. Νοιώθεις σαν 28.1. Χαμηλή υγρασία= ανάσα
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2012
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
http://dionysos-weather.gr/node/42Έρχονται οι καυτές γλώσσες της Αφρικής... ’νοδος της θερμοκρασίας στην Ελλάδα ....Θα αλλάξει κάτι στο καιρικό σκηνικό τον υπόλοιπο μήνα? Προοπτική καιρού για τον Ιούλιο
Comment
-
21,7-29,6 το σημερινο ευρος στα παραλιακα γουβια κερκυρας
τωρα 29,3 με 71% υγρασια!!
αντιστοιχα πολη κερκυρας 24,8 ελαχιστη σημερα...αρκετα υψηλη!!
χθες το απογευμα και βραδυ ειχε λιγο αερακι και ηταν μια χαρα.....
ξανα πισω στο σπιτι βεβαια ολη τη νυχτα επαιξε κλιματισμος!!
καλησπερες!Σκοπιανοί και άλλοι διαβάστε ιστορία! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
ΟΡΟΣ ΤΟΜΑΡΟΣ (ΟΛΥΤΣΙΚΑ) 1974 μ. / 28-12-11
Comment
-
Επίσης να αναφέρω ότι χθές στην Ελευσίνα το γράφημα της ΕΜΥ έδωσε κοντά στους 37 βαθμούς από ότι μπορώ να καταλάβω αν και τελικά η ΕΜΥ έδωσε ένα 34 μέγιστη στην Ελευσίνα.Γενικά παρατηρώ ότι από χθές πολλοί σταθμοί της ΕΜΥ έχουν πρόβλημα μετάδωσης δεδομένων από την ιστοσελίδα τους για την Αττική και μάλιστα σήμερα πολλοί στην Αττική δε μεταδίδουν στοιχείαAttached FilesLast edited by Alexandros Nasiakos; 05/07/2012, 02:52 PM.
Comment
-
Τη Δευτερα θα ειμαι πανω Μητσο...θα ψηθουμε μαζι ολο τον Ιουλιο...Originally posted by JIM FORD View Post21,7-29,6 το σημερινο ευρος στα παραλιακα γουβια κερκυρας
τωρα 29,3 με 71% υγρασια!!
αντιστοιχα πολη κερκυρας 24,8 ελαχιστη σημερα...αρκετα υψηλη!!
χθες το απογευμα και βραδυ ειχε λιγο αερακι και ηταν μια χαρα.....
ξανα πισω στο σπιτι βεβαια ολη τη νυχτα επαιξε κλιματισμος!!
καλησπερες!
Μονο που σκεφτομαι το πρωτο βραδυ που για να κοιμηθουμε πρεπει να βαλω τα σεντονια απο την ντουλαπα στο στεγνωτηριο γιατι ειναι βρεγμενα απο την υγρασια ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!
Comment
-
Παρακάτω παραθέτω μόνο λίγα από τα δημοσιεύματα του Τύπου εποχής για καύσωνες στην Αττική Ιούλιο (και μια αναφορά σε Ιούνιο).Συγκεκριμένα πρόκειτε για τα φύλα του Ριζοσπάστη στις 26-6-1980 και 12-7-1980 καθώς και το φύλο του Ταχυδρόμου στις 11-7-1977.Η έρευνα μου έχει γίνει από τη Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Εφημερίδων και Περιοδικού Τύπου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας και το credit πρέπει να πάρει και μικρός γιός μου για τη βοήθεια του.
Ταυτόχρονα στο τέλος του μήνα (ή του καλοκαιριού) θα παρουσιάσω όλες τις αναλυτικές αρχειακές αναφορές από τον Τύπο για μεγάλα επεισόδια καύσωνα (που έχουν πάντα ως πηγή το αρχείο της ΕΜΥ) σε ότι αφορά τη Νέα Φιλαδέλφεια στη στήλη ''Επιλεγμένες Πένες'' του FX news όπου και γράφω και θα σας τα παρουσιάσω και εδώ.Επειδή η έρευνα μου αφορά εκτός από το επίσημο αρχείο της ΕΜΥ και τις αρχειακές αναφορές του Τύπου για τη Νέα Φιλαδέλφεια είμαι σε αναμονή πάσου για πρόσβαση στα αρχεία και άλλων εφημερίδων αλλά ευελπιστώ μέσα στο καλοκαίρι να έχω τελειώσει οπότε θα σας έχω ενημερώσει.
http://www.filadelfia-xalkidona.gr/archives/38383
Comment

Comment