Originally posted by KARADAS8888
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Κοψιδο-συνάντηση καιρικών αναζητήσεων...Παρασκευή 10/2/2012...
Collapse
X
-
-
Πάρε με κατά τις 4.30-5 για να συνεννοηθούμε!Originally posted by KARADAS8888 View Postδε μαμιεται μωρε θα δω τις φασεις μετα δε πειραζει....θελω πολυ να σας γνωρισω..!! Μορφεα να σε παρω αυριο τηλ. να δουμε που θα ερθω..???Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης
Comment
-
Όμορφα, μια χαρά και από ώρα!Originally posted by beach-snow View Post21-21.30 νομίζω καλά είναι...σου στέλνω πμ το τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε αν χαθούμε...
Υ.Γ. Είναι η ταβέρνα που εφαγε τα γιαούρτια ο Πάγκαλος!!!
Χαχαχα! Εντάξη τον Μουρούζη δεν λέμε όλοι;
Οκ περιμένω μήνυμά σου Κωστή!Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Comment
-
Εγώ μάχομαι για να καταφέρω να έρθω να σας δω παιδιά. Μίλησα και με τον beachsnow και μου είναι λίγο δύσκολο.
Αν καταφέρω να έρθω θα σας έρθω εκεί.
υ.γ. Αφήστε καμιά μπριζόλα και για μένα έτσι???? Γιατί σας κόβω για φαγανούς!!! Οοοοοοοοοοοομμμμμοοοοοοορφάαααααντρες μου
www.braters.gr
Comment
-
Εγω παιδια θα ειμαι Γλυφαδα το απογευμα κ θα ξεκινησω κατα τις 8:30 9 παρα οποιος θελει δινουμε ραντεβου στο mega zoo μετα το φαναρι του ΑΓ.Νικολαου κ παμε μαζι
Μορφεα???? που ειναι ο Καρβουνιαρης????
sigpic
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!
Comment
-
Τον στείλαμε πίσω βρε! Μετά τον εκτροχιασμό του, άρχισε να γέρνει σαν τον Παπανικολή
και τον στείλαμε για επισκευή (ήταν και κάτι μιζούλες μωρέ στη μέση).
Αλλά μη μου αγχώνεσαι! Από εβδομάδα περιμένουμε καινούργια παρτίδα και πιο καινούργια, 7ης γενιάς!
Στείλε μου το τηλέφωνό σου σε ένα μήνυμα, μιας και υπολογίζω εκείνη την ώρα να είμαι κοντά Γλυφάδα!
Υ.Γ. Η συνέχεια για την τραινάρα μου, από κοντά... χαχα!Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Comment
-
παραθετω τον χαρτη της ταβερνας για να μπορεσετε να προσανατολιστειτε.http://www.stigmap.gr/view14336-tave...a-trigono.html
Τωρα εγω επειδη θα εχω δουλεια στην Γλυφαδα μπορουμε να δωσουμε εκει ραντεβου κ να ξεκινησουμε μαζι για την ταβερνα με ωρα αναχωρησης 20:30 ωστε να μην ταλαιπωρηθουν οσοι ερθουν απο παραλιακη.
Οσοι ερθουν απο αττικη οδο βγαινουν στην εξοδο μαρκοπουλο,συνεχιζουν οοολοο ευθεια αφου περασουν το μαρκοπουλο εχει πινακιδες που λεει προς Καλυβια-Σαρωνιδα-Λαγονησι στην πρωτη πινακιδα που θα δουν κανουν δεξιά (ειναι η λεωφ. Αθηνων στο χαρτη), τερμα του δρομου αυτου <<πεφτουν>> πανω σε μια πλατεια οπου εκει ειναι κ η ταβερνα!!!!!sigpic
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!
Comment
-
-
Μια πολύ ωραία, μεστή και ανθρώπινα ζεστή σύναξη, με καλούς φίλους που είχαν και έχουν καιρικές αναζητήσεις...Η μάχη έγινε επί του τραπεζιού και είχε πολλές εκπλήξεις ως το τέλος, που μας παρεδόθη το χαρτί από το ταμείο!!!
Η πρόκληση από μέρους μου για ένα μονοήμερο ταξίδι στην Ευρυτανία (έναν νομό που και απόψε θάβεται), βρήκε έναν να το σκέφτεται...Ιδωμεν!!!
Και οι 7 που ήρθαν έδωσαν χρώμα, τόνο και καιρική σκέψη...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Μην τον ακούτε με τον ζόρι τον παρακαλάμε να έρθει αλλά δεν θέλει λέει!!!! χαχαχαχαχαOriginally posted by beach-snow View PostΗ πρόκληση από μέρους μου για ένα μονοήμερο ταξίδι στην Ευρυτανία (έναν νομό που και απόψε θάβεται), βρήκε έναν να το σκέφτεται...Ιδωμεν!!!
Και οι 7 που ήρθαν έδωσαν χρώμα, τόνο και καιρική σκέψη...www.braters.gr
Comment

Comment