0ι Αρβανιτες της Ανατ0λικης Αττικης την εχ0υν δει καπως και χρεων0υν 30ευρω τ0 χ0ντρ0 π0υ λεμε εμεις εδω. Αισχος.....20ευρω δεν θα τ0 βρεις στη Μανδρα και στην Ελευσινα, Αρβανιτες ειναι και εδω και ξερ0υν, Μπ0ρεις να φας τα κ0ψιδια σ0υ χωρις τ0 μπ0υγι0 να καθεται 0 ενας πανω στ0ν αλλ0ν. Γι αυτ0 δεν ηρθα βασικα γιατι ψιλιαστικα 0τι θα ειναι π0λυ εμπ0ρικες 0ι ταβερνες και θα πιαν0υν κωλ0, δηλαδη θα μ0υ πηγαινε τ0 λιγ0τερ0 ενα 50αρικ0. Καλα να ειμαστε και ευκαιριες θα μας παρ0υσιαστ0υν και αλλες για να τα ξαναπ0υμε
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Κοψιδο-συνάντηση καιρικών αναζητήσεων...Παρασκευή 10/2/2012...
Collapse
X
-
Ασε φιλε εκει ειστε σε αλλ0 επιπεδ0 στ0 φαι..εδω κατω δεν ξερ0υμε να τρωμεOriginally posted by SaintVitus View PostΣυγγνωμη για το off topic,αλλα αν βρεθειτε ποτε στα μερη μας,στο Παλαιοχωρι "Κουτουκι της παρεας",16 πιατα εκ των οποιων 9 μεριδαρες κρεας,4 λιτρα κρασι,4 ατομα,65 ευρω.Τα φαγαμε(σχεδον) ολα....Καλημερα!!!
Και γλυκο στο τελος...
Comment
-
Μεγάλη αλήθεια φίλε..Στην Αθήνα το φαι είναι χάλια,χαλια,ΧΑΛΙΑ και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ,ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ σε σχέση με την επαρχία.¨Ερχεται ο κάθε απατεώνας ταβερνιάρης και σου σερβίρει κάτι μερίδες πείνας,αίσχιστης ποιότητας πολλές φορές και έχει το θράσος να στις χρεώνει 10 και 11 ευρώOriginally posted by 1979 View PostΑσε φιλε εκει ειστε σε αλλ0 επιπεδ0 στ0 φαι..εδω κατω δεν ξερ0υμε να τρωμε
.Κατάντια...Φταίμε και εμείς βέβαια που εξακολουθούμε να πηγαίνουμε στον κάθε απατεώνα(όσοι πάνε δηλαδή).Αν δεν πήγαινε κανένας μας σε αρκετές ταβέρνες,εστιατόρια της Αθήνα και αυτά βαρούσαν μύγες να δεις πως θα άλλαζαν τα πράγματα...
Το success story που επικαλείσαι κ.Σαμαρά και λοιπά λαμόγια της Ν.Δ-ΜΠΑΤΣΟΚ, το βλέπουμε και το νιώθουμε κάθε μέρα... 27% ανεργία , λουκέτα δεκάδων ελληνικών επιχειρήσεων, 1000 καινούριοι άνεργοι κάθε μέρα, κλείσιμο ΕΡΤ προσεχώς ΕΑΣ, μισθοί σε επίπεδο Κίνας και το παρακράτος-''τρομοκρατία'' να αλωνίζει εκεί έξω για σας κάνει πλάτες.
Comment
-
Μόνο εμείς φταίμε ...Originally posted by nanga parbat;Φταίμε και εμείς βέβαια που εξακολουθούμε να πηγαίνουμε στον κάθε απατεώνα(όσοι πάνε δηλαδή).Αν δεν πήγαινε κανένας μας σε αρκετές ταβέρνες,εστιατόρια της Αθήνα και αυτά βαρούσαν μύγες να δεις πως θα άλλαζαν τα πράγματα...
Είπαμε τα ευρω μας ειναι πολύτιμα Πλέον , δεν μας κάνει ο Χ , πάμε στον Ψ την επόμενη φορα ..Χαρης Αιγαλεω
Comment
-
Eύκολο ήταν? Μια χαρά την έκοψε...Ομως ρε παιδιά ας το αφήσουμε στην ησυχία του το θέμα, το σκίσαμε όσο δεν φτάνει...πληρώσαμε μεν κάτι παραπάνω οκ, αλλά φάγαμε υπέροχα (αυτό δεν μπορείς να μην το πεις, έχει εξαιρετικά κρέατα...βέβαια στα χωριά μου θα τρώγαμε με τα μισά) και περάσαμε ακόμα καλύτερα...Originally posted by Blacktan View PostΕίμαι σίγουρος πως δεν θα σας έκοψε και απόδειξη ....
Πάμε τώρα για το άλλα, όπου ο σεφ karadas888 θα φέρει τα υλικά κι εμείς (δλδ ο eagles και ο oasis) θα βάλουν την αίθουσα...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Συμφωνώ απόλυτα!Originally posted by beach-snow View PostEύκολο ήταν? Μια χαρά την έκοψε...Ομως ρε παιδιά ας το αφήσουμε στην ησυχία του το θέμα, το σκίσαμε όσο δεν φτάνει...πληρώσαμε μεν κάτι παραπάνω οκ, αλλά φάγαμε υπέροχα (αυτό δεν μπορείς να μην το πεις, έχει εξαιρετικά κρέατα...βέβαια στα χωριά μου θα τρώγαμε με τα μισά) και περάσαμε ακόμα καλύτερα...
Πάμε τώρα για το άλλα, όπου ο σεφ karadas888 θα φέρει τα υλικά κι εμείς (δλδ ο eagles και ο oasis) θα βάλουν την αίθουσα...Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης
Comment

Comment