Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κοψιδο-συνάντηση καιρικών αναζητήσεων...Παρασκευή 10/2/2012...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κοψιδο-συνάντηση καιρικών αναζητήσεων...Παρασκευή 10/2/2012...

Επ' ευκαιρία των τελευταίων 40-50 ημερών του χειμώνα κι επειδή η όλη κυκλοφορία δείχνει θετική για επανάληψη πολλών καλών χιονοκαταστάσεων, αποφασίσαμε με το Διονύση (Dennisla), να επαναλάβουμε μία συνάντηση στα Καλύβια (στη γνωστή ταβέρνα με τις απίστευτες γάλακτος) και να τα πούμε καιρικώς και ειδικώς!!!
    Θα έχει χιόνια και θα είναι ωραία!!!
    Σας περιμένουμε...όσοι μπορείτε να έρθετε και γνωριστούμε με όσους δεν έχουμε γνωριστεί, ακάμα καλύτερα...
    Δηλώστε το ενδιαφέρον σας (συμμετοχή):

1. Dennisla (Διονύσης).
    2. Beach-snow (Κώστας).
    3. Eagles (Αλέκος).
    4. Zink-Titanum (Μάκης).
    Last edited by beach-snow; 05/02/2012, 12:45 PM. Reason: Αλλαγή τίτλου

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Τα Καλύβια που είναι;;; Θα είμαι Αθήνα τότε λογικά, οπότε ίσως βολέψει να έρθω και γω.

Comment

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..!! ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..!!

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ..!!!

ΕΙΜΑΙ ΣΕΦ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΜΙΑ ΜΑΖΩΞΗ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ snowreport ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕΖΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΕΣΜΑΤΑ(ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ..ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ)!!!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ..!!

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΙΔΕΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ..!!

Comment

Κώστα, δεν το κάνουμε Πάρνηθα εκει που είχατε πάει με τον Ζιακο ?
        το λέω γιατί είναι ποιο κοντά

Comment

Originally posted by KARADAS8888 View Post
          ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..!! ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ..!!

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ..!!!

ΕΙΜΑΙ ΣΕΦ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΜΙΑ ΜΑΖΩΞΗ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ snowreport ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕΖΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΕΣΜΑΤΑ(ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ..ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ)!!!

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ..!!

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΙΔΕΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ..!!
          Τσαμπα φαι?Ποτε να το κανονισουμε?

Comment

ΧΑΧΑΧΑ..!!....ΟΠΟΤΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ..!!...Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ..!!..ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΕΣΕΙ ΟΚ..!!! ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.!! ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ..!!

Comment

Originally posted by weatherfriend View Post
              Τσαμπα φαι?Ποτε να το κανονισουμε?
              esy eheis kai metaforika opote den einai tsampaoraios o filos KARADAS,ego eimai mesa pantos kai gia kalyvia
              www.frozenwave.gr

Comment

Originally posted by south coast View Post
                esy eheis kai metaforika opote den einai tsampaoraios o filos KARADAS,ego eimai mesa pantos kai gia kalyvia
                Δεν πειραζει,θα τα πληρωσω τα μεταφορικα.Αλλα οταν το φαι ειναι τσαμπα,μου ανοιγει η ορεξη.

Comment

μηπως εχει χιονια ομως καπου αλλου...δεν περιμενετε λιγο πριν κανονισουμε το μερος???
                  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Εννοείται καταρχήν ότι δεν είναι μόνο για τους κατικοεδρεύοντες στην Αττική... Όποιο μέλος βρίσκεται εδώ την επόμενη Πέμπτη, είναι ευπρόσδεκτος, όπως πχ ο vasilitsa freak...Τα Καλύβια είναι στο δρόμο μετά το αεροδρόμιο, αλλά αυτό θα το εξηγήσει καλύτερα ο Διονύσης που είναι πιο γνώστης της περιοχής ή ο Αλέκος ο eagles... εύκολο είναι πάντως...Θεοδόση μπορούμε και να δώσουμε ραντεβού κάπου και να πάμε παρέα πάντως...
                    Καπετάνιο το λέγαμε καιρό με το Διονύση να κάνουμε προς τα κάτω μια συνάντηση, όπου στη συγκεκριμένη ταβέρνα έχει και φοβερό φαγητό, με τις καλύτερες μπριζόλες ever...

Οσον αφορά την άλλη πρόταση που έθεσε ο φίλος, να το συζητήσουμε, είναι πολύ καλή...σε περιμένουμε να έρθεις...

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                      μηπως εχει χιονια ομως καπου αλλου...δεν περιμενετε λιγο πριν κανονισουμε το μερος???
                      aν μας αναγκάσει ο καιρός, μπορούμε και να το αλλάξουμε φυσικά (τον τόπο μόνο)...

Comment

εναλλακτικο μερος που να μοιραστουν οσο γινεται για ολους οι αποστασεις; ή ειναι δεδομενο;
                        <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

Δεν μπορουσα τελικα να παω στη συναντηση στην Ερυθραια τις προαλλες (και λογω αποστασης) ... ειλικρινα δεν εχω ιδεα που ειναι τα Καλυβια, αν υπαρχει μεταφορικο μεσο κλπ.. αλλα ειναι μια μεγαλη ευκαιρια και επιτελους θελω να τα πουμε απο κοντα με αξιοσεβαστα μελη του φορουμ!!! ... θα κανω μια αναζητηση για μεσα (το μετρο πχ η ο προαστιακος βολευει??) και θα δειξει
                          sigpic

Comment

Τα καλύβια είναι μετά το αερόδρομιο και μετά το Μαρκόπουλο με κατεύθυνση προς Σούνιο Λαύριο. Μετά το Μαρκόπουλο στα 3 φανάρια δεξιά και έφτασες. Θα το καταλάβεις από τις μυρωδιές!!!!

Αν έχει χιόνια μπορώ να προτείνω και ταβέρνα Πελλοπόνησο στην Πάρνηθα όπου κανονίζουμε να είμαστε και δίπλα στο τζάκι με πολύ καθαρό φαγητό!!!!
                            www.braters.gr

Comment

μιλάμε για τη γνωστή ταβέρνα που έχει πιάσει τους 3 χώρους ή την άλλη που έχει τον 1;

Comment

Working...
                              X