Originally posted by storm
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Στην χθεσινή του πρόγνωση ο αγαπητός κ. Ζιακόπουλος συμπλήρωσε το εξής κείμενο:
"Υ.Γ. Μέτρηση του ανέμου στη θάλασσα.
Στις μετεωρολογικές παρατηρήσεις η αναφερόμενη ένταση του ανέμου είναι η μέση ένταση του ανέμου του τελευταίου δεκαλέπτου και στον υπολογισμό της προφανώς λαμβάνονται υπόψη οι ριπές του. Στις αεροναυτικές παρατηρήσεις (metars) αναφέρεται η μέγιστη ριπή του ανέμου εφόσον αυτή ξεπερνά τη μέση ένταση κατά 10 ή περισσότερους κόμβους. Ο επιφανειακός άνεμος μετριέται στο ύψος των δέκα μέτρων και στις θαλάσσιες περιοχές οι πιο σωστές παρατηρήσεις είναι οι παρατηρήσεις των πλωτών σταθμών. Στις ελληνικές θάλασσες και κυρίως στο Αιγαίο οι περισσότεροι σταθμοί βρίσκονται σε περιοχές με υψόμετρο μεγαλύτερο των 10 μέτρων ή σε αεροδρόμια στα οποία ο άνεμος δεν είναι πάντα αντιπροσωπευτικός του ανέμου που επικρατεί στις παρακείμενες θαλάσσιες περιοχές. Τα τελευταία χρόνια, πολλοί είναι εκείνοι που, παρασυρόμενοι από τις ριπές των ανέμων ή από άλλους λόγους, έχουν δημιουργήσει την εντύπωση ότι αυξήθηκε κατά πολύ η συχνότητα εμφάνισης ανέμων έντασης 8, 9 και 10 μποφόρ στις θάλασσές μας. Σε ότι αφορά την πρόγνωση των ανέμων, προέχει η ασφάλεια των επιβατών και αυτών που με οποιοδήποτε τρόπο δραστηριοποιούνται στη θάλασσα, αλλά παράλληλα πρέπει να εξυπηρετούνται οι πολίτες και να υποστηρίζεται η οικονομία."
Η χθεσινή πρόγνωση του κ. Ζιακόπουλου για τους ανέμους για σήμερα Τρίτη 4/9 έλεγε:
ΑΝΕΜΟΙ:
Ιόνιο: Β-ΒΔ 3 με 4 μποφόρ.
Θρακικό: ΒΑ 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανοιχτά 6 μποφόρ.
Βόρειο Αιγαίο: ΒΑ 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Κεντρικό Αιγαίο: Β-ΒΑ 5 με 6 μποφόρ.
Νότιο Αιγαίο: Β 5 με 6 μποφόρ.
Κρητικό: Στα δυτικά Β-ΒΑ 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά ΒΔ έως 6 μποφόρ.
Νοτιοδυτικό Κρητικό (Λιβυκό): Β-ΒΑ 3 με 5 μποφόρ.
Θάλασσα Ιεράπετρας: Β-ΒΔ 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Καρπάθιο: ΒΔ 5 με 6 μποφόρ.
Mπαίνοντας λοιπόν στο σάιτ της ΕΜΥ να δω τις μέσες εντάσεις στο νότιο Αιγαίο και βλέπω από το πρωί την Τήνο και την Κάρπαθο(40 κόμβους ριπες) να έχουν 7 μποφόρ και ριπές 8 και στην Τήνο ριπές 9 μποφόρ (43κόμβους!!!) - παραθέτω τα μέταρ προς αποφυγή παρεξηγήσεων..

Ερώτηση στον κ. Ζιακόπουλο(μπορεί να την μεταβιβάσει αν θέλει ο Κώστας ο Αλεξανδρής ο beach snow που έχει και προσωπική επικοινωνία) γιατί πραγματικά έχω μπερδευτεί:
1) Τελικά ποιοι είναι οι σταθμοί (τα μέταρ) που θα πρέπει να βλέπουμε για την επιβεβαίωση των προγνώσεών για τους ανέμους?
2) Η πρόγνωση του θεωρεί ότι ήταν σωστή ή απλώς δεν υπολόγισε σωστά την σημερινή βαροβαθμίδα?
3) Οταν λέτε "να υποστηρίζεται η οικονομία" τι ακριβώς εννοείται γιατί όπως εγώ το καταλαβαίνω είναι ότι "κρύβω" τις εντάσεις για να φύγουν τα πλοία ώστε να μην μείνουν τα νησιά χωρίς τουρισμό!
Πάντα φιλικά
Σωτήρης
Last edited by sotos*snow; 04/09/2012, 01:22 PM.Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
Κάμερες Μακροχωρίου:
http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
http://www.stravon.gr/makrochori/
Comment
-
ΤΡΙΤΗ4ΣΕΠ5:12 μμΠρόσκαιρη εξασθένηση των βόρειων ανέμων και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα ανατολικά. Τοπικές και μικρής διάρκειας οι βροχές της Πέμπτης και της Παρασκευής.
Τα νέα στοιχεία του καιρού το νέο εικοσιτετράωρο (Τετάρτη) θα είναι η περαιτέρω εξασθένηση των βοριάδων και η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στην ανατολική Ελλάδα. Το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή, αλλαγές θα παρουσιάσει ο καιρός στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κατά 2 με 4 βαθμούς. Παράλληλα, από την Παρασκευή θα αρχίσει βαθμιαία ενίσχυση των βόρειων ανέμων οι οποίοι στην ανατολική Ελλάδα το τετραήμερο Σάββατο (8/9) - Τρίτη (11/9) θα είναι κυρίαρχοι, φθάνοντας κατά τόπους στο Αιγαίο τα 8 μποφόρ. Στις ανατολικές περιοχές της χώρας με την επικράτηση των ισχυρών Β-ΒΑ ανέμων η αισθητή θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, αλλά στη δυτική Ελλάδα η ζέστη το μεσημέρι και το απόγευμα θα αρχίσει να γίνεται και πάλι αισθητή. Ακολουθεί η αναλυτική πρόγνωση.
Την Πέμπτη (6/9) στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων και μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα ορεινά Ηπείρου και Μακεδονίας. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά ηλιοφάνεια και μόνο στην κεντρική Ελλάδα το απόγευμα θα συννεφιάσει τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΔ 3 με 5 και πιθανώς στο νότιο Ιόνιο και το νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά-βορειοδυτικά.
Την Παρασκευή (7/9) στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία-Βόρειες Σποράδες και την ανατολική Στερεά- Εύβοια προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στα ηπειρωτικά κατά τόπους θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν παροδικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά και τη δυτική και κεντρική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ΒΔ 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ ενισχυόμενοι σταδιακά στα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση στα κεντρικά και βόρεια.
Το Σαββατοκύριακο (8-9/9) στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία-Βόρειες Σποράδες και την ανατολική Στερεά- Εύβοια προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών κυρίως το Σάββατο. Στην ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πτώση στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα.
Τη Δευτέρα (10/9) στις ανατολικές και νότιες προσήνεμες στο Β-ΒΑ ρεύμα περιοχές προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5-9-2012
ΘΡΑΚΗ:
Ηλιοφάνεια. Θερμοκρασία από 13 έως 33 βαθμούς.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:
Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία. Θερμοκρασία από 12 έως 33 βαθμούς.
ΗΠΕΙΡΟΣ:
Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Θερμοκρασία από 13 έως 32 βαθμούς.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ:
Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Θερμοκρασία από 17 έως 31 βαθμούς.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ:
Ηλιοφάνεια. Θερμοκρασία από 14 έως 33 βαθμούς.
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΒΟΙΑ - ΣΚΥΡΟΣ:
Ηλιοφάνεια. Θερμοκρασία από 15 έως 34 βαθμούς.
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ:
Ηλιοφάνεια. Θερμοκρασία από 15 έως 34 βαθμούς.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ:
Ηλιοφάνεια. Θερμοκρασία από 19 έως 32 βαθμούς.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ:
Ηλιοφάνεια. Θερμοκρασία από 21 έως 29 βαθμούς.
ΚΡΗΤΗ:
Ηλιοφάνεια. Θερμοκρασία από 21 έως 29 βαθμούς. Στα νότια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ:
Ηλιοφάνεια. Θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς.
Θεσσαλονίκη:
Ηλιοφάνεια.
’νεμοι: Ν-ΝΑ 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς.
Αττική:
Ηλιοφάνεια.
’νεμοι: Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά Β 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 34 βαθμούς. Στα παράκτια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΝΕΜΟΙ:
Ιόνιο: Στα βόρεια Δ-ΝΔ 3 με 4 μποφόρ και στα νότια ΒΔ έως 5 μποφόρ.
Θρακικό: Α-ΒΑ 3 με 5 μποφόρ.
Βόρειο Αιγαίο: ΒΑ 4 με 5 και πιθανώς πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Κεντρικό Αιγαίο: Β-ΒΑ 4 με 5 και πιθανώς πρόσκαιρα 6 μποφόρ.
Νότιο Αιγαίο: Β 3 με 5 και πιθανώς πρόσκαιρα στα ανατολικά και βόρεια 6 μποφόρ.
Κρητικό: Στα δυτικά Β-ΒΔ 3 με 5 μποφόρ.
Νοτιοδυτικό Κρητικό (Λιβυκό): ΒΔ 3 με 5 μποφόρ.
Θάλασσα Ιεράπετρας: Δ-ΒΔ 3 με 5 μποφόρ.
Καρπάθιο: ΒΔ 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Ο χειμώνας αν δεν πιάσει κι ο χιονιάς αν δεν πλακώσει,
ούτε λάδι, ούτε στάρι, ούτε ανθούς η γη θα δώσει.
Comment
-
από ό,τι έχω δει για την ένταση των ανέμων άλλοι σταθμοί ειναι τοποθετημένοι σε σημεία πολύ εκτεθειμένα και δημιουργούν μια σχεδόν πλασματική εικόνα για τις πιο ανεμοδαρμένες περιοχές..πχ οι davis στην Κάρυστο και τη Μύκονο καταγραφουν πάντα τις μεγαλύτερες ταχύτητες ανέμου με βοριά πολύ μεγαλύτερες από τους σταθμούς της ΕΜΥ στις ίδιες περιοχές..αντίστροφα της ΕΜΥ ο σταθμός στην Τήνο καταγράφει πολύ ισχυρότερους ανέμους από τον davis του μεταρ όπως και ο σταθμός της ΕΜΥ στην ’νδρο που πλέον τα τελευταία 2 χρόνια δεν τον βλέπω αλλά κατέγραφε πάντα τις κορυφαίες εντάσεις ανέμου σε αντίθεση με το σταθμό στο Γαυριο της ’νδρου όπου ειναι τοποθετημένος σε υπήνεμο σημείο μέσα σε συγκρότημα με bungalows στρωμμένο με γκαζόν κτλ...αν ήταν σε εκτεθειμένο στο βοριά σημείο, απλά δεν θα πήγαινε κανείς εκεί να περάσει τις διακοπές του ...
Comment
-
Εννοειται.Αμα καθοταν η ΕΜΥ κι ανεφερε για ριπες τοτε 300 στις 365 μερες θα εδινε 8 μποφορ στο Αιγαιο και δε θα κουνιουνταν ουτε βαρκακι.Και δε το κανει γιατι οι ριππες δεν ειναι αντιπροσωπευτικες του τι καιρος επικρατει.Οι ριππες ειναι τοπικες και δεν σημαινουν τιποτα.Originally posted by sotos*snow View Post
3) Οταν λέτε "να υποστηρίζεται η οικονομία" τι ακριβώς εννοείται γιατί όπως εγώ το καταλαβαίνω είναι ότι "κρύβω" τις εντάσεις για να φύγουν τα πλοία ώστε να μην μείνουν τα νησιά χωρίς τουρισμό!
Comment
-
Αμα μπορούσε θες να πεις γιατί ουτε 8 μποφόρ έχει στο αιγαίο τόσες μέρες ουτε τίποτα! Τώρα αν ένας γιατρός από το Λονδίνο μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει στις θαλασσες τότε πάω πάσσο!:dOriginally posted by Χλεμπονιαρης View PostΕννοειται.Αμα καθοταν η ΕΜΥ κι ανεφερε για ριπες τοτε 300 στις 365 μερες θα εδινε 8 μποφορ στο Αιγαιο και δε θα κουνιουνταν ουτε βαρκακι.Και δε το κανει γιατι οι ριππες δεν ειναι αντιπροσωπευτικες του τι καιρος επικρατει.Οι ριππες ειναι τοπικες και δεν σημαινουν τιποτα.Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
Κάμερες Μακροχωρίου:
Comment
-
Δεν καταλαβες τι λεω.Απλά θες να απαντας συνεχως κοντρα σε μενα.Δε ξερω σε τι σε ευχαριστει αυτο.Αλλα αμα σε ευχαριστει συνεχισε το.
Σ απαντησε κι ο Ζιακοπουλος οτι με ριππες δεν ασχολειται ουτε η ΕΜΥ ουτε καμια υπηρεσια.Δεν υπαρχει προβλεψη για ριππες.Το ειπε καθαρα."Πολλοι νομιζουν οτι φυσανε τυφωνες στις ελληνικες θαλασσες γιατι καθονται και ασχολουνται με τις ριππες".Ποσο πιο καθαρα να το πει.Μην ασχολειστε με ριππες.Οι προβλεψεις ειναι για λιγοτερα μποφορ επειδη αυτα προβλεπονται και αυτα εχουν αξια.Το να καθεστε να ψαχνετε τις μεγιστες ριππες στη Κασο και στη Μυκονο ειναι ανευ σημασιας.
Αλλα δε θες να το καταλαβεις.ΟκLast edited by Κωστας.; 05/09/2012, 12:03 AM.
Comment
-
"Παραγκα" και στην ΕΜΥ? Που θα παει αυτη η χωρα ρε παιδια?Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΕννοειται.Αμα καθοταν η ΕΜΥ κι ανεφερε για ριπες τοτε 300 στις 365 μερες θα εδινε 8 μποφορ στο Αιγαιο και δε θα κουνιουνταν ουτε βαρκακι.Και δε το κανει γιατι οι ριππες δεν ειναι αντιπροσωπευτικες του τι καιρος επικρατει.Οι ριππες ειναι τοπικες και δεν σημαινουν τιποτα.
ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
Μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει τι θέλω να πω για πολλοστή φορά.. Η ΕΜΥ δεν είναι μια οποιοδήποτε υπηρεσία. Την πληρώνω εγώ, εσύ και όλοι οι Ελληνες με τους φόρους μας. Δεν θα πρέπει να υπάρχει η έκφραση "δεν ασχολείται η ΕΜΥ" απλά και μόνο γιατί δεν επιτρέπεται να μην ασχολείται.Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΔεν καταλαβες τι λεω.Απλά θες να απαντας συνεχως κοντρα σε μενα.Δε ξερω σε τι σε ευχαριστει αυτο.Αλλα αμα σε ευχαριστει συνεχισε το.
Σ απαντησε κι ο Ζιακοπουλος οτι με ριππες δεν ασχολειται ουτε η ΕΜΥ ουτε καμια υπηρεσια.Δεν υπαρχει προβλεψη για ριππες.Το ειπε καθαρα."Πολλοι νομιζουν οτι φυσανε τυφωνες στις ελληνικες θαλασσες γιατι καθονται και ασχολουνται με τις ριππες".Ποσο πιο καθαρα να το πει.Μην ασχολειστε με ριππες.Οι προβλεψεις ειναι για λιγοτερα μποφορ επειδη αυτα προβλεπονται και αυτα εχουν αξια.Το να καθεστε να ψαχνετε τις μεγιστες ριππες στη Κασο και στη Μυκονο ειναι ανευ σημασιας.
Αλλα δε θες να το καταλαβεις.Οκ
Το ότι μας έχει μάθει σ' αυτή την κατάσταση (ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ) φταίμε εμείς που την αφήσαμε να λειτουργεί έτσι όπως επίσης φταίμε στο ότι αφήσαμε τους πολιτικούς να μας φέρουν σ' αυτήν την αθλία οικονομική κατάσταση. Εγώ σαν πολίτης και θα ψάξω και θα απαιτήσω από την ΕΜΥ να κάνει καλά τη δουλειά της και να μου δώσει λεπτομέρειες. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ!!!||||
Πολλά παιδιά έχουν εκφράσει την άποψη κατά καιρούς ότι αυτή η υπηρεσία (δηλαδή οι άνθρωποι που την απαρτίζουν) είναι για τα μπάζα. Τότε για ποιό λόγο υπάρχει? Για να κάνουν οι ψευτοεπιστήμονες μια μεταφορα του ευρωπαϊκού μοντέλου σε δύο σειρές και στη συνέχεια να καρπώνονται τα αποτελέσματα των προϊόντων του μοντέλου που εμείς πληρώνουμε μέσω ΕΞΤΡΑ παχυλών μισθών από τα ιδιωτικα κανάλια και άλλα ΜΜΕ?????????
Οι χιονάδες στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια(γιατί τότε μόνο ασχολούνται λίγο περισσότερο οι ψευτοεπιστήμονες) απέδειξαν ότι ακόμα και έξω από την ΕΜΥ δεν μπορούν να προσφέρουν έστω και το παραμικρό παρά μόνο να βγάζουν τη μουρη τους στο γυαλί για να πέρνουν τηλεδόξα=εξτρα τηλεμισθούς!...Δεν καταλαβαίνω ποιός ο λόγος ύπαρξής τους!!!!
Στην Αγγλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη ο κόσμος την "ψάχνει" γενικώς, απαιτώντας για το καλύτερο!! ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ την ψάχνω και για τις μέγιστες ριπές στην Κάσο και την Μύκονο και για τις υπόλοιπες προγνώσεις-λεπτομέρειες που κάνει ο καθένας απ' αυτούς ανα την Ελλάδα. Γιατί επιτέλους, θέλω να αισθάνομαι ότι ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ!!
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝΕ ΜΟΥΡΗ οτι είχανε την ικανότητα (μέσω πτυχίων που κανείς δεν ξέρει με ποιό τρόπο απέκτησαν)να συμβάλουν στην ανάπτυξη της χώρας . Αποτέλεσμα, τίποτε δεν θα λειτουργούσε αν δεν υπήρχαν άνθρωποι που με την αξία τους κατάφεραν να αποδείξουν ότι κάποια πράγματα είναι εφικτά αν τα αγαπάς πραγματικά. ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ
Το ίντερνετ έπεξε καθοριστικό ρόλο ώστε να μπορούμε να συγκρίνουμε πλέον την Αξία από μια απλή μεταφορά στοιχείων και ΝΑ μην μας πουλούν βρακιά για μεταξωτές κορδέλες. Πριν από χρόνια θα έλεγα ότι: τι να κάνουμε.. μάλλον δεν μπορούσε να προβλεφθεί μια κατάσταση, μα τώρα είναι αλλιώς. ΒΛΕΠΩ, ΣΥΓΚΡΙΝΩ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΔΕΝ θέλω να πληρώνω φόρους για κανέναν από αυτούς πλέον. Η Ελλάδα των ψευτοεπιστημόνων και ψευτοδήθεν τελείωσε! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Τελεία και Παύλα.
Last edited by sotos*snow; 05/09/2012, 10:32 AM.Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
Κάμερες Μακροχωρίου:
Comment
-
Συμφωνώ μέχρι και στο κόμα σ αυτά που λες! Εδώ και σήμερα τις μέρες των ισχνών αγελάδων γνωρίζω ανθρώπους που εργάζονται στην ΕΜΥ ενώ έχουν άλλη δουλειά πολύ κερδοφόρα απλά για να καβατζώνουν 2ο μισθό. Θα μου πείτε αυτοί όμως δε βγάζουν προγνώσεις...οκ όλα αυτά όμως δείχνουν μια γενικότερη κατάσταση που επικρατεί όχι μόνο στην ΕΜΥ αλλά και στο ευρύτερο δημόσιο τομέα της αρπαχτής και της αναξιοκρατίας. Υπάρχουν πάντα οι φωτεινές εξαιρέσεις πχ Ζιακόπουλος όταν εργαζόταν και σε άλλους τομείς άλλα πρόσωπα όμως αυτοί δυστυχώς είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα...Originally posted by sotos*snow View PostΜάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει τι θέλω να πω για πολλοστή φορά.. Η ΕΜΥ δεν είναι μια οποιοδήποτε υπηρεσία. Την πληρώνω εγώ, εσύ και όλοι οι Ελληνες με τους φόρους μας. Δεν θα πρέπει να υπάρχει η έκφραση "δεν ασχολείται η ΕΜΥ" απλά και μόνο γιατί δεν επιτρέπεται να μην ασχολείται.
Το ότι μας έχει μάθει σ' αυτή την κατάσταση (ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ) φταίμε εμείς που την αφήσαμε να λειτουργεί έτσι όπως επίσης φταίμε στο ότι αφήσαμε τους πολιτικούς να μας φέρουν σ' αυτήν την αθλία οικονομική κατάσταση. Εγώ σαν πολίτης και θα ψάξω και θα απαιτήσω από την ΕΜΥ να κάνει καλά τη δουλειά της και να μου δώσει λεπτομέρειες. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ!!!||||
Πολλά παιδιά έχουν εκφράσει την άποψη κατά καιρούς ότι αυτή η υπηρεσία (δηλαδή οι άνθρωποι που την απαρτίζουν) είναι για τα μπάζα. Τότε για ποιό λόγο υπάρχει? Για να κάνουν οι ψευτοεπιστήμονες μια μεταφορα του ευρωπαϊκού μοντέλου σε δύο σειρές και στη συνέχεια να καρπώνονται τα αποτελέσματα των προϊόντων του μοντέλου που εμείς πληρώνουμε μέσω ΕΞΤΡΑ παχυλών μισθών από τα ιδιωτικα κανάλια και άλλα ΜΜΕ?????????
Οι χιονάδες στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια(γιατί τότε μόνο ασχολούνται λίγο περισσότερο οι ψευτοεπιστήμονες) απέδειξαν ότι ακόμα και έξω από την ΕΜΥ δεν μπορούν να προσφέρουν έστω και το παραμικρό παρά μόνο να βγάζουν τη μουρη τους στο γυαλί για να πέρνουν τηλεδόξα=εξτρα τηλεμισθούς!...Δεν καταλαβαίνω ποιός ο λόγος ύπαρξής τους!!!!
Στην Αγγλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη ο κόσμος την "ψάχνει" γενικώς, απαιτώντας για το καλύτερο!! ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ την ψάχνω και για τις μέγιστες ριπές στην Κάσο και την Μύκονο και για τις υπόλοιπες προγνώσεις-λεπτομέρειες που κάνει ο καθένας απ' αυτούς ανα την Ελλάδα. Γιατί επιτέλους, θέλω να αισθάνομαι ότι ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ!!
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝΕ ΜΟΥΡΗ οτι είχανε την ικανότητα (μέσω πτυχίων που κανείς δεν ξέρει με ποιό τρόπο απέκτησαν)να συμβάλουν στην ανάπτυξη της χώρας . Αποτέλεσμα, τίποτε δεν θα λειτουργούσε αν δεν υπήρχαν άνθρωποι που με την αξία τους κατάφεραν να αποδείξουν ότι κάποια πράγματα είναι εφικτά αν τα αγαπάς πραγματικά. ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ
Το ίντερνετ έπεξε καθοριστικό ρόλο ώστε να μπορούμε να συγκρίνουμε πλέον την Αξία από μια απλή μεταφορά στοιχείων και ΝΑ μην μας πουλούν βρακιά για μεταξωτές κορδέλες. Πριν από χρόνια θα έλεγα ότι: τι να κάνουμε.. μάλλον δεν μπορούσε να προβλεφθεί μια κατάσταση, μα τώρα είναι αλλιώς. ΒΛΕΠΩ, ΣΥΓΚΡΙΝΩ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΔΕΝ θέλω να πληρώνω φόρους για κανέναν από αυτούς πλέον. Η Ελλάδα των ψευτοεπιστημόνων και ψευτοδήθεν τελείωσε! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Τελεία και Παύλα.
Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
Σωτο αστραψες κ βροντηξες!!
. η απαιτηση για υψηλου επιπεδου παρεχομενες υπηρεσιες ειναι δεδομενη πλεον..η τουλαχιστον πρεπει να ειναι..σε καθε τομεα της ζωης μας..ας ξυπνησουμε κ ας επιζητησουμε το αυτονοητο..
carpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
Comment
-
1000000000...%Originally posted by sotos*snow View Post...Το ίντερνετ έπεξε καθοριστικό ρόλο ώστε να μπορούμε να συγκρίνουμε πλέον την Αξία από μια απλή μεταφορά στοιχείων και ΝΑ μην μας πουλούν βρακιά για μεταξωτές κορδέλες. Πριν από χρόνια θα έλεγα ότι: τι να κάνουμε.. μάλλον δεν μπορούσε να προβλεφθεί μια κατάσταση, μα τώρα είναι αλλιώς. ΒΛΕΠΩ, ΣΥΓΚΡΙΝΩ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΔΕΝ θέλω να πληρώνω φόρους για κανέναν από αυτούς πλέον. Η Ελλάδα των ψευτοεπιστημόνων και ψευτοδήθεν τελείωσε! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Τελεία και Παύλα.
DON'T FEED THE TROLLS
Comment
-
Τοπικές και μικρής διάρκειας οι βροχές. Σταδιακή επικράτηση βόρειων ανέμων οι οποίοι το Σάββατο θα φθάσουν στα ανατολικά τα 8 μποφόρ. Βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας.
Τον Σεπτέμβριο, με αυξημένη σχετική υγρασία (οι μέσες τιμές της είναι κατά 8 με 10% υψηλότερες από τις αντίστοιχες του Αυγούστου) και θερμοκρασίες 33 με 35 βαθμούς είναι επόμενο να αισθανόμαστε πολύ τη ζέστη. Τι μας σώζει αυτή την εποχή; Προφανώς, οι βόρειοι άνεμοι που ελαττώνουν τη θερμοκρασία και τη σχετική υγρασία και οι βροχές. Σε ότι αφορά τους πρώτους, όλα δείχνουν ότι τις επόμενες μέρες θα είναι παρόντες με αξιοσημείωτες εντάσεις κυρίως στα ανατολικά, αλλά για τις δεύτερες δεν ήλθε ακόμη η ώρα. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο. Τα πρωτοβρόχια την περίοδο αυτή δεν είναι δεδομένα όχι μόνο για την κεντρική και τη νότια Ελλάδα αλλά και για τη βόρεια χώρα. Τι μας μένει, λοιπόν; Οι τοπικές περιστασιακές βροχές από θερμική αστάθεια ή από το πέρασμα κάποιας αδύναμης ατμοσφαιρικής διαταραχής στις οποίες βέβαια δεν μπορεί κανείς να βασιστεί. Ακολουθεί η αναλυτική πρόγνωση.
Το Σάββατο (8/9) στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία-Βόρειες Σποράδες και την ανατολική Στερεά- Εύβοια προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών μικρής διάρκειας. Στην ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα.
Την Κυριακή (9/9) στην ανατολική Θεσσαλία-Βόρειες Σποράδες, την ανατολική Στερεά- Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ και πιθανώς τοπικά την ημέρα στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στη δυτική Ελλάδα.
Τη Δευτέρα (10/9) στις ανατολικές και νότιες προσήνεμες στο Β-ΒΑ ρεύμα περιοχές προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αρχικά ηλιοφάνεια, αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Την Τρίτη (11/9) προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στα ηπειρωτικά κατά τόπους θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Πιθανότητα όμβρων και στη δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά Δ-ΒΔ 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Την Τετάρτη (12/9) προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ηπειρωτικά κατά τόπους θα αυξηθούν και δεν αποκλείεται να σημειωθούν παροδικοί όμβροι το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά Δ-ΒΔ 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-9-2012
ΘΡΑΚΗ:
Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως στα ορεινά. Θερμοκρασία από 16 έως 31 βαθμούς.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:
Τοπικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους μικρής διάρκειας. Θερμοκρασία από 14 έως 31 βαθμούς.
ΗΠΕΙΡΟΣ:
Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών όμβρων κυρίως στα ορεινά το απόγευμα. Θερμοκρασία από 16 έως 31 βαθμούς.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ:
Τοπικές νεφώσεις με μικρή πιθανότητα παροδικών όμβρων κυρίως στα βόρεια. Θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ - ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ:
Τοπικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους. Θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς.
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΒΟΙΑ - ΣΚΥΡΟΣ:
Τοπικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους κυρίως στα ανατολικά. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων το απόγευμα στη δυτική και την κεντρική Στερεά. Θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς.
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ:
Τοπικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες το απόγευμα. Θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ:
Λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Θερμοκρασία από 19 έως 31 βαθμούς.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ:
Λίγες τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα. Θερμοκρασία από 21 έως 29 βαθμούς.
ΚΡΗΤΗ:
Λίγες τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα Θερμοκρασία από 21 έως 29 βαθμούς. Στα νότια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ:
Ηλιοφάνεια. Θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς.
Θεσσαλονίκη:
Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις.
’νεμοι: ΒΔ 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς.
Αττική:
Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα βόρεια.
’νεμοι: Β-ΒΑ 4 με 6 και πιθανώς αργότερα στα ανατολικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 31 βαθμούς.
ΑΝΕΜΟΙ:
Ιόνιο: Β-ΒΔ 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ.
Θρακικό: Β-ΒΑ 4 με 6 μποφόρ.
Βόρειο Αιγαίο: ΒΔ έως ΒΑ 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Κεντρικό Αιγαίο: Β-ΒΑ 5 με 6 μποφόρ ενισχυόμενοι βαθμιαία στα 7 μποφόρ.
Νότιο Αιγαίο: Β 4 με 6 μποφόρ ενισχυόμενοι βαθμιαία στα βόρεια στα 7 μποφόρ.
Κρητικό: Β-ΒΔ 4 με 6 μποφόρ.
Νοτιοδυτικό Κρητικό (Λιβυκό): ΒΔ 4 με 6 μποφόρ.
Θάλασσα Ιεράπετρας: Δ-ΒΔ 3 με 5 μποφόρ.
Καρπάθιο: ΒΔ 5 με 6 μποφόρ.
Ο χειμώνας αν δεν πιάσει κι ο χιονιάς αν δεν πλακώσει,
ούτε λάδι, ούτε στάρι, ούτε ανθούς η γη θα δώσει.
Comment
-
Δηλαδή εκτός από μία πτώση θερμ τίποτα άλλο ουσιαστικό για καμμιά εβδομάδα τουλάχιστον!Originally posted by OASIS View PostΤοπικές και μικρής διάρκειας οι βροχές. Σταδιακή επικράτηση βόρειων ανέμων οι οποίοι το Σάββατο θα φθάσουν στα ανατολικά τα 8 μποφόρ. Βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας.
Τον Σεπτέμβριο, με αυξημένη σχετική υγρασία (οι μέσες τιμές της είναι κατά 8 με 10% υψηλότερες από τις αντίστοιχες του Αυγούστου) και θερμοκρασίες 33 με 35 βαθμούς είναι επόμενο να αισθανόμαστε πολύ τη ζέστη. Τι μας σώζει αυτή την εποχή; Προφανώς, οι βόρειοι άνεμοι που ελαττώνουν τη θερμοκρασία και τη σχετική υγρασία και οι βροχές. Σε ότι αφορά τους πρώτους, όλα δείχνουν ότι τις επόμενες μέρες θα είναι παρόντες με αξιοσημείωτες εντάσεις κυρίως στα ανατολικά, αλλά για τις δεύτερες δεν ήλθε ακόμη η ώρα. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο. Τα πρωτοβρόχια την περίοδο αυτή δεν είναι δεδομένα όχι μόνο για την κεντρική και τη νότια Ελλάδα αλλά και για τη βόρεια χώρα. Τι μας μένει, λοιπόν; Οι τοπικές περιστασιακές βροχές από θερμική αστάθεια ή από το πέρασμα κάποιας αδύναμης ατμοσφαιρικής διαταραχής στις οποίες βέβαια δεν μπορεί κανείς να βασιστεί. Ακολουθεί η αναλυτική πρόγνωση.
Το Σάββατο (8/9) στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία-Βόρειες Σποράδες και την ανατολική Στερεά- Εύβοια προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών μικρής διάρκειας. Στην ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα.
Την Κυριακή (9/9) στην ανατολική Θεσσαλία-Βόρειες Σποράδες, την ανατολική Στερεά- Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ και πιθανώς τοπικά την ημέρα στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στη δυτική Ελλάδα.
Τη Δευτέρα (10/9) στις ανατολικές και νότιες προσήνεμες στο Β-ΒΑ ρεύμα περιοχές προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αρχικά ηλιοφάνεια, αλλά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει τοπικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Την Τρίτη (11/9) προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα στα ηπειρωτικά κατά τόπους θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Πιθανότητα όμβρων και στη δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά Δ-ΒΔ 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Την Τετάρτη (12/9) προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ηπειρωτικά κατά τόπους θα αυξηθούν και δεν αποκλείεται να σημειωθούν παροδικοί όμβροι το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά Δ-ΒΔ 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή....

DON'T FEED THE TROLLS
Comment

Comment